Şimdi Ara

'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.295
Cevap
5
Favori
109.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bugun koltuk isitma icin gerekli padlerin montajini yaptirdim. Pzt veya sali gunu elektrik tesisati ile ilgili islemleri tamamlayip yeni donanimima kavuscam
  • Emir, nasıl bir işçilik çıkardı Artcar ?
    İçine sinmeyen bir durum yoktur umarım.
  • İcim cok rahat hic bi fark goremedim
  • Bu arada aklıma ne geldi, detaylı iç temizlik yaptırırken dikkat edilmesi gereken bir nokta var mı acaba bu ısıtmalı koltuklar için ?

İç temizlikte koltuklar neredeyse yıkanıyor gibi bir durum var, Ziebart'da Sonax'da falan koltukları kurutmak için camdan içeri kompresör hortumları sokup saatlerce çalıştırıyorlar.
  • Sanmiyorm abi butun kablolar koltuk icinden gidiyor. Airbag soketleri ne kadar korunakliysa bunlarda oyle. Sonucta orijinal ekipman. Benim gittigim sonaxta genelde uygulama yapilan araclarda koltuk isitma oluyor zengin muhit malum;)
  • arabam arkasta vehbi ustaya emanet. akşama sıcak sıcak koltuğumda trafikte mayışmış bir şekilde seyahet ediyor olmayı umuyorum=)
  • Hadi hayırlısı
  • Koltuk isitma isini de cozduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

Koltuk isitma isini de cozduk

Hadi gözün aydın tam zamanında hallettin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

Hadi gözün aydın tam zamanında hallettin

yarın kartepeden inerken faydasını görcem eminim=)
  • Ben de sabah Kocaeli'ye gidicem :)
  • quote:

Hadi gözün aydın Emir.

Fakat farkındaysan ikimizin de yaptırdığı yol bilgisayarı, benim ESPOff+HSA+DDS, senin AFL ve koltuk ısıtma uygulamalarının hiç biri sorunsuz bir seferde çalışmadı. Her seferinde mutlaka bir "parayı sokağa mı attık" acaba endişesi yaşadık.

Biraz daha kurcalarsak elimizde patlayacak ama du bakalım
  • Hayırlı olsun Emir, güle güle kullan.
    Serdar abi, kusursuz bir Corsa yaratmak istiyorsan arka camları otomatik yaptırmak lazım, geriye başka bir şey kalmıyor zaten.

Birde Tech2 den bir şekilde lastik ebadı değişimini araca tanımlayabiliyor muyuz?
  • Orijinalinde olsaydı, yani opsiyonel olarak mevcut olan bir donanım olsaydı onu çoktan yaptırırdım zaten

Benim aracın motor beyni değiştikten sonra programlama esnasında Vehbi ustayı izliyordum, orada lastik ebadı girdiğini gördüm, sistemde bunun bir parametre olarak saklandığını daha önce bilmiyordum.

Sonradan Tech2'yi kendim de epey karıştırdım, orada tanımlı olan bilginin bir grup ebat için tek olduğunu gördüm. Opel, Corsa için belirlediği tüm alternatif ebatları bir grup olarak tanımlamış; ya o grubu seçiyorsun, ki içinde 215/45/17 de var haliyle, ya da bu grubun dışında kalan bir ebat ise tek tek taban-yanak-çap ölçülerini giriyorsun.
  • Bende söyledikten sonra onu düşündüm zaten, orjinal parçaları yok arka camlar için...

"Boş attım dolu tuttu" durumu oldu benimki, hiç ümidim yoktu Tech2 ile böyle bir şey yapılacağına
    Servise gittiğimde yaptırayım o zaman, göstergemiz, kilometre sayacımız doğru göstersin :)
    64000 oluyor araba, bu aralar gidip bir yağ, yağ filtresi değiştiresim var.
    Bu sefer yağı dışarıdan almayı düşünüyorum.
  • daha dolusunu bulan var mı trde=)
    elektronik klima çok büyük değişiklik gerektiriyor. yağmur sensörü ve far sensörünü gerekli bulmuyorum. ama kararan ayna için de hazırlığım tamam gibi. heran o da gelebilir =)

'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar
  • Emir, fotoyu çekerken ESP Off'a basıp onun da ışığını yaksaydın ya
  • doğru dedin serdar abi donanım bizde istediğim zaman basar çekerim artık=)
    bu arada esp off konumuna gelince bilgi ekranında yazı çıkmıyor ancak uyarı ışığı yanıyor. sanırsam vehbi usta birşeyleri eksik yaptı.
    akşama esp yi kapatıp afl yi deneyeceğim bakalım çalışacak mı
  • O kolay, Tech2'de Gövde > IPC > programlama > değişken konfigürasyon adımına girip orada OPC için ESP seçeneğini açmak yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 17 Ocak 2012; 11:49:58 >
  • Bu arada ESP Off sabah masrafının bir kısmını amorti etti

Tekerlekler karda patinaja düşer düşmez TC devreye girip fren yapıyor, yerinden kıpırdayamıyorsun.
    ESP'yi kapatıp ufak ufak pati çektirerek çıktım otoparktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 17 Ocak 2012; 11:55:11 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.