Şimdi Ara

'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.295
Cevap
5
Favori
109.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tuvturkten bundan sonra sonradan xenon kit takilan ve otomatik yukseklik ayari olmayan arabalarin gecemeyecegine dair bir kac yerde yazi okudum benim mercekler farlar acildiginde otomatik kontrol yapiyor yukari asagi saga sola. Acaba bunu yedirebilirmiyim:)
  • bence onlar iceride yükseklik ayarı tuşu var mı diye bakarlar :) yoksa geç varsa kusur :))
  • corsalara start stop opsiyon olarak gelmiş bütün motor seçeneklerinde start stop alınabilmekte türkiyede.
    serdar abi acaba sonradan bu donanımı elde edebilirmiyiz araştırsak mı:P
  • Tifosi elde etseniz bile start-stop sistemini devre dışı bırakmak için gereken eco tuşunu nereye koyacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: megathrone

Tifosi elde etseniz bile start-stop sistemini devre dışı bırakmak için gereken eco tuşunu nereye koyacaksınız

Esp offi iptal ederiz
  • quote:

Tifosi elde etseniz bile start-stop sistemini devre dışı bırakmak için gereken eco tuşunu nereye koyacaksınız

Bunlar küçük detaylar :p

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

Bunlar küçük detaylar :p

:)
  • Evet beklemiş olduğum parçanın gelmiş olmasıyla soluğu serviste almış bulunuyorum. Serdar abinin de yardımıyla yeni modifiyeyi de tamamlayıp ben de yol bilgisayarını donanımlar arasına eklemiş oldum :D
  • araç 2010 model olarak tanıtılacak sps programlaya gerek yok direk çalışıyor=)
  • SPS'e gerek var mı yok mu emin değilim ama Gövde Kontrol modülüne girip Gövde Kontrol - Değişken Konfigürasyon Programlama'da "Araç bilgisayarı & TID" seçeneğini açmak ve IPC - Değişken Konfigürasyon Programlama'da program kod indeksine doğru kodu girmek gerekiyor. Yani tamamen plug & play değil

@megathrone,

Sorunsuz olarak halletmene çok sevindim, güle güle kullan

EDIT : İmzana eklemeyi unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 24 Şubat 2012; 15:45:17 >
  • oldu olacak sport kadran alsaydı=)
  • Öyle yaptı zaten
  • vehbi usta mı yapacak? baslar konuşmaya şimdi kendileri yetmiyomuş gibi adam yollamaya başladılar diye=)
  • megathrone Ankara'da
    Ayrıca mesajından yaptırmış ve iş bitmiş zaten diye anlıyorum ben.
  • Sabah bese kadar beton doktum o kadar olur:)
  • Sorunsuz olarak halloldu Serdar abi fakat şöyle ilginç birşey oldu artık kontağı açıp çalıştırırken nasıl olduysa programlamada mı bişey yaptılar shift light da yanıyor
    Buna bir anlam veremedim açıkçası. Sizin bir fikriniz var mı?

Master Tech endeks kodunu 42 gir dememe rağmen 41 girmiş olmadığını görünce de teker teker kodları denemiş. Onunla alakalı bir sıkıntı mı acaba?
  • Shifti kapatacaklar zor bisi degil bizde yaktirmistik:)
  • quote:

Sorunsuz olarak halloldu Serdar abi fakat şöyle ilginç birşey oldu artık kontağı açıp çalıştırırken nasıl olduysa programlamada mı bişey yaptılar shift light da yanıyor
    Buna bir anlam veremedim açıkçası. Sizin bir fikriniz var mı?

Master Tech endeks kodunu 42 gir dememe rağmen 41 girmiş olmadığını görünce de teker teker kodları denemiş. Onunla alakalı bir sıkıntı mı acaba?

Hayır onunla ilgili değil, IPC (gösterge) değişken konfigürasyon programlama altında bulunan gösterge ışıkları seçeneklerinden shift-up'ı da açıp öyle bırakmış anlaşılan. Bir ara tekrar uğrayıp kapattırırsın.

Elemanın neden 42 girmeyip 41 veya diğer rakamları denediğini anlamadım doğrusu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 24 Şubat 2012; 16:40:28 >

• Valla senin bana gönderdiğin mesajdan çıktı alıp öyle gittim. Master Tech arkadaşa verdim orda 42 yazmasına rağmen bir kere okuyup bırakmış olacak ki 41 diye aklında kalıp 41 denemiş olmayınca da hepsini sırayla denemiş. Bu arada yol bilgisayarı ekranında I diye bir kısım var o ne anlama geliyor bir anlam veremedim. 0.0 ile başladı ama neye göre artıyor hiç bilmiyorum.
  • I değil l, yani litre'nin baş harfi.
    Harcadığın yakıt miktarını gösteriyor.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.