Şimdi Ara

'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.295
Cevap
5
Favori
109.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Epeydir ben de kaşınıp duruyordum, komple görüş paketi (sensör+ayna) olayına girsem mi diye.
    Ama bu cam mevzusu işi bozuyor, bir de bende Solar Reflect cam var, değiştirmek istesem bunun sensöre uygun olanından almam lazım, o da masrafı arttırıyor.
    Bu fikri şimdilik rafa kaldıracağım sanırım...
  • Kaldırmayın serdar hocam bizim gibi elinde sensörü olanları yalnız bırakmayın Biraz cesaret..
  • Abi artık yakın yerlerde oturuyoruz,gizli gizli buluşup parça mı sipariş etsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

Abi artık yakın yerlerde oturuyoruz,gizli gizli buluşup parça mı sipariş etsek

ben ctesi günü bursaya gideceğim. ondan sonraki perşembeye kadar da bursada olacağım. istersne parçalarını uğrayıp alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

Abi artık yakın yerlerde oturuyoruz,gizli gizli buluşup parça mı sipariş etsek

ben ctesi günü bursaya gideceğim. ondan sonraki perşembeye kadar da bursada olacağım. istersne parçalarını uğrayıp alabilirim

mükemmel olur açıkcası
  • Şu benim yağmur sensörünün aradan çıkarmam lazım olmayacaksa olmasın bilelim kendimi ona göre şartlıyım :)
  •  'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar

seat leon için bir tane buldum..benimkine uyuyor gibi...ne dersiniz yağmur soketi uyuyor gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: natulus

'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar

seat leon için bir tane buldum..benimkine uyuyor gibi...ne dersiniz yağmur soketi uyuyor gibi..

kufatec bu, işe yarar
  • artık farz oldu sizi yarın arayacam şükrü bey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serdar hocam ben VIN bölümüne benim şasi numarasını yazdım..vın a göre de bu far anahtarını verdi herhalde doğru yaptım..Normalde 10 tane seçenek oluyordu..Sadece bunu verdi vın ı girince..herhalde doğru yaptım..
    13310331
    12 40 369
    SALTER, KOMPL.,
    ON FAR, LHD (ON SIS LAMBALARI ILE KULLANILIR)
    (ON FARLAR DISINDA, OTOMATIK AC-KAPA) (TANIM TU)
    (SILI DISINDA) (URETIM NO. 13310283)
  • Evet ama bu sana senin aracındaki parçayı gösteriyor.
    Senin ihtiyacın olan bunun auto'lu olanı.
  • Menüden VIN decoding ekranını açıp RPO kodları listesine otomatik farların kodu olan T2Q ekleyip tekrar bakarsan auto'lu olanını gösterecektir.
  • bu üzerindeki far anahtarıdır eğer vını verip bulduysan
  • Bu arada kablo demetini buldum 1629 tl çıktı
    13253903 62 80 992GOVDE ENSTELASYON KABLOSU, KOMP.
    (TANIM H8S) (DUZ YA DA EASYTRONIC OTOMATIK SANZIMANLA KULLANILIR)
    (ABS ICIN) (YAGMUR SENSORU ICIN) (YAN (AIR BAG) HAVA YASTIGI HARIC)
    (ELEKTRIKLI ACILIR TAVAN HARIC) (ADAPTIF ON AYDINLATMALI HALOJEN ON FARLAR HARIC)
    (ELEKTRONIK STABILITE PROGRAMI DISINDA)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Menüden VIN decoding ekranını açıp RPO kodları listesine otomatik farların kodu olan T2Q ekleyip tekrar bakarsan auto'lu olanını gösterecektir.

Ben pek anlayamadım :( t2q u da ekledim bana otomatik aç kapa far anahtarı diye bir şey yazdı ama..
  • Hangisi almam gerek ya da nasıl bulacağım nokta vuruşu yapmayı bir türlü öğrenemedim bir türlü, sinir oldum..
  • Yaptım zannedersem bu sefer kod değişti 333 oldu sonu..Teşekkürler..
    13310333 12 40 372
    SALTER, KOMPL., ON FAR, LHD (TANIM TS) (ON SIS LAMBALARI ILE KULLANILIR) (ON FARLAR ICIN, OTOMATIK AC-KAPA) (SILI DISINDA)

Bu rada SILI dışında ne demek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natulus -- 16 Ocak 2013; 13:41:56 >
  • sili dediği muhtemelen şili ülke olanı=)
  • Süper bir site buldum online epc hem de türkçe :)
    http://ecat24.com/opel/catalog/models/1/
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.