Şimdi Ara

'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.295
Cevap
5
Favori
109.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suan evde değilim anlattım size izine geldiğimde akariz size uyarsa yardımcı olurum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır
  • Yapmayın abiler eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin 1-2 aya satılmazsa alabilirim ben de belki.Çok güzel ürün güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanyıldırım

Yapmayın abiler eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin 1-2 aya satılmazsa alabilirim ben de belki.Çok güzel ürün güle güle kullanın.

Gayet güzel cihazdir, kendileri ...

• Ben ankarada OPAK ta yaptırdım benimkini yaptıkları için artık daha tecrübeliler..1 saatten fazla sürceğini de zannetmem..Ancak mikrofon için tavan lambasına delik açılması detayları var onlar zaman alabilir sadece..Ama otomatik kararan ayna da taktırdığım için biraz uzadı..
  • Emir benim kesinlikle ısıtıcılı bir fan sistemi taktırmam gerek..Bu benim arabayla ilk kışım çok sıkıntı çekiyorum..Şu tek tuşla camları ısıtan sistem için neler yapmam gerekir..Şükrü beyde beyin var ama nasıl bir sistem olacak bilmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natulus -- 20 Ocak 2013; 21:22:48 >
  • Donanim durdu heyecanlandıralım lütfen Bugün konyada bir adres gireyim dedim şehri konya seçtim, eyüpsultan caddesini gericektim..e yazdım pat bilmem ne evleri diye otomatiğe bağladı orayı göstermeye başladı..Çok sinir oldum ilk defa konyada yapayım dedim fos çıktı :) Ankarada bir sıkıntı yoktu acaba konyayı mı sevmiyor..
  • Konya'da yol bulmak kolay hocam navi'ye gerek yok diye çok önemsememiştir cihaz
  • Gerek yok tabi de bir test sürüşü yapayım dedim yok..ancak navide istediğim caddeye gittim map dedim caddenin ismini söyledi..garip
  • Astra ve Insignia kullanıcıları da aynı dertten muzdarip.
    Opel'in harita tedarikçisi Türkiye'yi birkaç büyük şehirden ibaret zannediyor sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: natulus

Gerek yok tabi de bir test sürüşü yapayım dedim yok..ancak navide istediğim caddeye gittim map dedim caddenin ismini söyledi..garip

Ben ünye samsunda test ettim gayet detaylı idi,

Serdar bey touch connect in harita tedarikçisi bosch navilerin harita tedarikçisi olan tomtom dur, insignia ve astra j icin ise navteq firması bu işi yapıyor, aralarında hiç bir bağlantı yok. Megane da kullanılan ile aynı harita touch connectin ki...

Kolay gelsin,
    Sukru

• Şimdi Adam'da ve birçok Chevrolet modelinde yeni nesil dokunmatik ekranlı bir cihaz kullanmaya başladılar. Henüz üreticisi ve harita tedarikçisi kimdir bilmiyorum ama umarım Navteq değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Şimdi Adam'da ve birçok Chevrolet modelinde yeni nesil dokunmatik ekranlı bir cihaz kullanmaya başladılar. Henüz üreticisi ve harita tedarikçisi kimdir bilmiyorum ama umarım Navteq değildir.

aynen katılıyorum inşallah değildir
  • Benim biraz daha kurcalamam gerekiyor.. Bu arada orjinal park sensörün buldum alsam mı acaba? Benimkinin sesi çok gıcık iğrenç ötesi bir şey taktıkları..ne dersiniz orjinalini bilen var mı?
  • Corsa D için 3 çeşit orijinal ParkPilot sistemi mevcut.
    Birisi fabrikada takılan beyin+sensörler+kablo demeti+montaj parçaları vs ile 1000 TL'yi bulan sistem.
    Diğer ikisi ise Opel'in aksesuar olarak sattıkları.
    Bunlardan biri harici olarak plakalığa takılacak kadar basit birşey, onu geçiyorum.
    Diğeri ise içinde beyin+sensör+kablo vs herşeyi barındıran bir kit olarak yanlış hatırlamıyorsam 500 TL gibi bir fiyatla satılıyor.
    Mesele sadece işlevsel (ve tabii orijinal) birşeye sahip olmaksa bu alınabilir.
    Fakat benim bu konudaki takıntım, gösterge içindeki ParkPilot ışığını da yaktıracak şekilde yapabilmek.
    500 TL'lik kitin bunu yapacağını bilsem bir dakika durmam ama bir ara elime geçen montaj kılavuzunda geri vites sinyalinin geri vites lambasından alındığını görmüştüm.
    Eğer bu gördüğüm doğru ise CANBUS'a hiç girmiyor demektir, ki o zaman ışık falan da yaktıramayız :(

• Sağol serdar hocam açıklamanız için..
     'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar

budur alet..ben bir şey anlamadım...
  • Bu sadece sensör kısmı size Bosch un opel için ürettiği Can-Bus destekli PAS beyni lazım, bunun tesisatı soketleri, orta konsol düğmesi, hoparlörü ve sensörlerin braketleri lazım. Ben 2 yıl önce retrofit yaptım bu orjinal PAS olayını aracıma, en pahalı parçalar her zamanki gibi tesisat ve beyin oluyor, allahtan tesisatı kendim yapabiliyorum orası bedavaya yakın oluyor, sensör ve beyin ise Ebay den aldım gayet uyguna geldiler. (Gümrük olayını bilmiyorum keza ben yurt dışındaki adresime istemiştim...)

Bir kaç resim ekleyeyim sensör ve beyine ait (Corsa D için 2. nesil beyin kullanılıyor olabilir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukru52 -- 28 Ocak 2013; 22:45:49 >

• Şükrü hocam şu tesisatı görünce, yağmur sensörünü iple çekiyorum :) Şubatı beklemek zulüm geliyor bana artık
    Ebayde bulamıyorum her gün giriyorum..Almancam gelişti wallahi :)
  • quote:

Şükrü hocam şu tesisatı görünce, yağmur sensörünü iple çekiyorum :) Şubatı beklemek zulüm geliyor bana artık

Tesisat icin eve gideyim bakalim ne çıkacak...

• quote:

Şükrü hocam şu tesisatı görünce, yağmur sensörünü iple çekiyorum :) Şubatı beklemek zulüm geliyor bana artık

pm attım hocam sana bi bak istersen
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.