Şimdi Ara

'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.295
Cevap
5
Favori
109.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sensör için benim camın değişmesi gerek mi? Eğer değişecek ise cam kırılana kadar bekleyecem artık
    Bu arada sensörlerin olduğu yere film çekmem gerek kendi başıma yapacam eminim daha güzel yaparım..Bu yüzden hali hazırda olduğunu zannetmiyorum kendim çizecem ne tavsiye edersiniz ne tür film almam gerek..Malum yazın pişerse kavlama yapmayan bir film olursa iyi olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natulus -- 17 Ocak 2013; 10:28:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: natulus

Arkadaşlar sensör için benim camın değişmesi gerek mi? Eğer değişecek ise cam kırılana kadar bekleyecem artık
    Bu arada sensörlerin olduğu yere film çekmem gerek kendi başıma yapacam eminim daha güzel yaparım..Bu yüzden hali hazırda olduğunu zannetmiyorum kendim çizecem ne tavsiye edersiniz ne tür film almam gerek..Malum yazın pişerse kavlama yapmayan bir film olursa iyi olur..

camın kırılması çok zor değil
    kaskon bitmeden 3 hafta önce taş düşebilir bence=)
  • Ben şimdi taşın büyüklüğünü ayarlayamam en iyisi bizim mahalledeki sıpalara 5 kuruş verip, kırın len camı deyip, öyle bir ayar tutturabilirim:) aslında iyi fikir..Ancak orjinalini vermiyorlar o yüzden yine bizim cepten bir şekilde çıkacak tifosi.Geçen gün bir ceviz fırlattılar kırılmadı cam.İnsan bu kadar mı ister camın kırılmasını :) şaka bir yana allah kaza bela vermesin...
  • Orijinalini vermek zorundalar.
    Ben iki kere ön cam değiştirdim, ikisinde de orijinal takıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 17 Ocak 2013; 10:48:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Orijinalini vermek zorundalar.
    Ben iki kere ön cam değiştirdim, ikisinde de orijinal takıldı.

kasko firmaları bazen camcılarda değişime yönlendiriyor
  • Evet ama itiraz edip ille de orijinalini isterim diyebilirsin.
  • Serdar hocam zaten geçen haberlerde zarar ettiklerini söylemişler sigorta şirketleri o yüzden zam gelecekmiş..Babamın tamponun ödemesini yapmadılar yarısını biz ödedik, sen cam diyorsun ya ..bir de sensörlü cam alacam inan bana daha fazlaya patlar..
  • Kaskonun orijinal verip vermemesinden bağımsız olarak senin işin zaten zor, "aradaki farkı ben vereyim sensöre uygun olanını taktırayım" gibi bir atraksiyonla hiç uğraşmazlar, haberin olsun.
  • günaydın
    aracım 1.3corsa 75hp dizel enjoy aracımda ısıtmalı yan aynalar var galiba
    kumandasını yapıyorumda ısıtma nerden oluyor nereye basmak gerekiyor varmı bir düğmesi
    dört yönlü tuşları ilemi olacak birde klima devreye girincemi ışık yanacak
    bende çelişkiye düştüm bazı arkadaşlar ışık yanarken devre dişı diyor da bana göre ışık yanarken devrede olması lazım bilgi verrsebniz sevinirim
    yan aynaların ısıtma işi ve klima devre ışığı teşekkürler
  • Ayna ısıtma fonksiyonu arka cam rezistansı ile birlikte çalışır.
    Kontrol etmek için rezistansı açıp kısa bir süre sonra ayna camına dokunun, ısındığını göreceksiniz.

Klima düğmesine bastığınızda ışığı yanar ve devreye girer.
    Aksini iddia edenler böyle bir fikre nasıl kapılmışlar, anlayamadım.
  • serdar bey çokteşekkür ederim öğrenmiş oldum bilmiyordum geçen bir yazıda bazı arkadaşlar klima devre dışı iken ışık yanar dediler bende ise ışık yandığı zaman devre de o bakımdan hem açıklamışolduk çok sağ olun yan ayna işini çözdüm
  • O zaman cam kırılmayacak Bana film konusunda yardımcı olur musunuz ne tür film çekmem gerekir bilginiz var mdıır?
  • Bu arada sabahları camların don olmaması için akşam aracı stop etmeden önce havalandırma sistemini nasıl kapatmak gerekir? Burda bir püf noktası olduğuna inanıyorum..Antifirizli su iyi oluyor ancak o da nında donuyor..Yine en başa dönüyoruz..
  • Merhabalar ilk Türkçe anlatım olsun bu da bizden :) Türkiye'de de touch & connect var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natulus -- 20 Ocak 2013; 20:10:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: natulus

Merhabalar ilk Türkçe anlatım olsun bu da bizden :) Türkiye'de de touch & connect var

Merhaba elinize sağlık güzel video olmuş, acaba tr de touch&connect sistemini sonradan araca ekleyebiliyor muyuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• benimki zaten öyle..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corsa ile benzer tesisata sahip araçlar hangisidir acaba? özellikle yağmur sensörü için..Bendeki de yani iş..Adam tüm kablo demetini satıyordu ben almadım..35 euroya gitti çok sinir oldum ha şimdi..
  • Bu sistem şükrü beyden sağlandı..şükrü52 nicki var elinde bir tane kaldı..toplamda 1500 navigasyon diğerleri işcişiklerşe beraber 1800 mal oldu..
  • Bir adet var, son artik piano siyahi renkte ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukru52 -- 20 Ocak 2013; 13:20:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukru52

Bir adet var, son artik piano siyahi renkte ...

Şükrü bey kablo için bana yardımcı olabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.