Şimdi Ara

'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.295
Cevap
5
Favori
109.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar veyselin o arıza ışığı hata bilgisinin hoşuma gitmesinin ardından yaptığım kısa bir araştırma sonucu aşağıdaki gid ekranı aldım :) Ödemeyi de şimdi yaptım..hadi bakalım hayırlısı umarım çalışır...
     'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar
  • Arkadaşlar bu gid için piano black çerçece kodları vardır değil mi? Bilgisayara format çekince gitti epc..benim için kontrol edebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: natulus

Arkadaşlar bu gid için piano black çerçece kodları vardır değil mi? Bilgisayara format çekince gitti epc..benim için kontrol edebilir misiniz?

Gidin çevresi boyasız veysele yollamıştım yarın bakarım tekrar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam emir bekliyorum zanndersem piano black yok değil mi? kendimiz boyacağız?
  • quote:

Tamam emir bekliyorum zanndersem piano black yok değil mi? kendimiz boyacağız?

hayır abi boya falan yok. o şapka zaten boyasız standart konsol rengi oluyor. sabah arabaya bin ne dediğimi anlarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

quote:

quote:

Emir kararan ayna baglantisini biz yapabilir miyiz?

veysel,
    eğer geri vites sinyali alsın kendiliğinden kaparsan zor ancak tavan lambasından çekilir bence pek sorun olmaz. tavana giden 3 kablo vardır muhtemelen enjoylarda. birincisi elektrik ikincisi nötr 3.sü ise sinyal. biz elektrik ve nötrden birer köprü alıp bu işi yaparız gibime geliyor. ancak tisten incelemek gerekir öncesinde. açıpta yapamadan kapamak olmaz:P

Geri vites sinyali bizi asabilir gibi ama su baglantı olayına bakalım bir ara müsait olursan.Aynayı monte ettim fakat elektrik baglantısını yapmadım.Kararmayan kararan aynam var su an

Sanayiye gittiğim gün teybim ve gid ekranımı sıfırlattım.Montaj için birtek Gid ekran cercevesi lazım su anda sanırım.Parca kodu konusunda yardımcı olabilirsen onuda sipariş edip,o işede gireyim

2 ayrı parça var.
    benim anladığım 2010 yılındaki ufak değişiklikten önce ve sonrasını içermekte
    senin alman gerekenleri 12 34 049 ve 12 34 096 olsa gerek
    biri ekranın montajlanacağı çerçeve diğeride komple sistemi kapayan çerçeve toplam fiyatları 50 tl civarı. ama opelin elinde yok gözüküyor. iki haftayı bulur hatta geçer gelmesi

1 nisanda yazmışım ;)

• Evet ben de bunları internetteki epcden çıkardım toplamda 44+kdv ediyor merak ettim piano black var mı diye..anladım senin dediğini..
  • quote:

Evet arkadaşlar veyselin o arıza ışığı hata bilgisinin hoşuma gitmesinin ardından yaptığım kısa bir araştırma sonucu aşağıdaki gid ekranı aldım :) Ödemeyi de şimdi yaptım..hadi bakalım hayırlısı umarım çalışır...

Nereden aldınız acaba ve kaça mal oldu? Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • ebayden aldım daha adam halen kargoya vermedi verecem dedi ama bilmiyorum inş bir pislik çıkmaz fiyatı da 15 euroya açık attırmadan aldım..
  • 2 tane park pilot sistemi var zannedersem
    opelin aksesuar sitesinde satılan kontrol ünitesiyle, yukarıda resmini verdiğim arasında şekil farkı var..
    yoksa bize hediye verdikleri olmasın bu?
    http://ecat24.com/opel/catalog/part/1/17/618/1896/17988/
  • quote:

2 tane park pilot sistemi var zannedersem
    opelin aksesuar sitesinde satılan kontrol ünitesiyle, yukarıda resmini verdiğim arasında şekil farkı var..
    yoksa bize hediye verdikleri olmasın bu?
    http://ecat24.com/opel/catalog/part/1/17/618/1896/17988/

Bu plakalığa entegre olarak çalışıyor
  • Merhaba arkadaşlar,birkaç parça koduna ihtiyacım var

Öncelikle

-okuma lambalı tavan aydınlatma lambası(sunroofsuz) - tesisatı üzerinde oluyor mu?kararn aynanın soketi mesela?ayrıca sipariş gerekirse onuda halledelim.

-Kararan ayna için pleyt (mevcut aynanın yerine taktım fakat konumda sıkıntı olduğu için kapaklar tam kapanmıyor şu anda)

-uhp bluetooth'un orjinal mikrofonunun tavan lambasına bağlantısı için bir soket varmış sanırım(montaj yaparken şükrü abi söylemişti)

bu üç parça için yardımcı olabilirseniz,sipariş edeyimde bu defter bir süre daha kapalı kalsın

Birde paspas setimi değiştirmek istiyorum.Gri dikişli mi almamı tavsiye edersiniz yoksa antrasit mi olsun kararsız kaldım,sizinde fikrinizi alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 29 Mayıs 2013; 15:22:44 >

• quote:

Merhaba arkadaşlar,birkaç parça koduna ihtiyacım var

Öncelikle

-okuma lambalı tavan aydınlatma lambası(sunroofsuz) - tesisatı üzerinde oluyor mu?kararn aynanın soketi mesela?ayrıca sipariş gerekirse onuda halledelim.

-Kararan ayna için pleyt (mevcut aynanın yerine taktım fakat konumda sıkıntı olduğu için kapaklar tam kapanmıyor şu anda)

-uhp bluetooth'un orjinal mikrofonunun tavan lambasına bağlantısı için bir soket varmış sanırım(montaj yaparken şükrü abi söylemişti)

bu üç parça için yardımcı olabilirseniz,sipariş edeyimde bu defter bir süre daha kapalı kalsın

Birde paspas setimi değiştirmek istiyorum.Gri dikişli mi almamı tavsiye edersiniz yoksa antrasit mi olsun kararsız kaldım,sizinde fikrinizi alayım

tavan lambasının soketinde bluetooth mikrofon için yer var.
    ancak kararan ayna tavan lambasından bağımsız çalışıyor onun soketi ayrı
    mevcut pleyti ısıtarak da sökebilirler natulus söktürmüştü ben yapıştırttım yenisini

• quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,birkaç parça koduna ihtiyacım var

Öncelikle

tavan lambasının soketinde bluetooth mikrofon için yer var.
    ancak kararan ayna tavan lambasından bağımsız çalışıyor onun soketi ayrı
    mevcut pleyti ısıtarak da sökebilirler natulus söktürmüştü ben yapıştırttım yenisini

O zaman şükrü abinin dediği yer olarak var ama bağlantı için ek bir parçaydı...Belki astrada öyledir,o da aynı düşünerek soylemiştir...
    Arkas'a Serdar abiden bir hafta falan sonra aynayı bağlatmaya gittiğimde aynanın soketine ,tavan lambasından kabloyla elektrik çektiler.Serdar Bey'in ki büyük tavan lambasındandı soketi taktık çalıştı demişti montajı yapan usta.O yüzden sokette lambaya dahil sandım.
    Birde sanırım sen pleytin üstüne bir pleyt daha yapıştırmıştın kapaklar için bende söktürmek yerine öyle yapayım diyorum.Pleti sökmek niyeyse sakat geliyor bana.

• Tavan lambası ile ilgili tam olarak kastettiğim şey şu linkteki olay

http://www.ebay.co.uk/itm/ASTRA-H-FRONT-ROOF-LAMP-/270893155174?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3f127d8366

Tavan lambasında standart olarak bu soket var mı?ayrıca sipariş mi lazım?
  • veysel o pleytle alakalı bir şey değil ancak bendekinde bir tane daha pleyt vardı camcıda onu taktılar ikisini yan yana koyduğumda hiçbir fark yoktu..
    kapakların durmamasını sebebi yapışkan köpüğün olmaması..o köpük kapakları tutuyor asıl..
    aşağıdaki linkten kendine uygununu bulabilirsin..
    http://ecat24.com/opel/catalog/part/1/17/170/1852/17261/
    parça numarasını aldıktan sonra
    http://195.87.98.91/
    siteye gir kayıt ol parça numarasını yaz fiyat çıkacaktır..
    ayna ayarı iyi yapılmalı karşı taraftan siyah kalemle çizilmesi gerek tam noktayı bulmak için..

• Şimdi üstteki linkten baktımda şu dikkatimi çekti

7 13170658 2351516 CITA,TAVAN KONSOLU (IKILI OKUMA LAMBASI ICIN,ON ALAN) (AYDINLATMA VE TAVAN ESYA DEPOSU DISINDA)
    8 13166490 2351515 CITA,TAVAN KONSOLU (IKILI OKUMA LAMBASI ICIN,ON ALAN) (AYDINLATMA VE TAVAN ESYA DEPOSU ICIN)

Burada bahsi geçen tavan eşya deposu ne oluyor?Sakız,ogs vs koymalık bir yer çok iyi olur sadece alttakini sipariş edersem.

Bunu nasıl öğrenmek gerek
  • Bir tanesi zannedersem sunroof düğmesi için olanı..olmayabilir de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natulus -- 29 Mayıs 2013; 16:45:59 >
  • Bu arada zafira b'ninki de uyuyor veysel parça kodları aynı ebayde ona göre de arattırabilirsin ben arattırdım ancak çıkmadı..
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.