Şimdi Ara

'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.295
Cevap
5
Favori
109.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    29/05/2013 19:27:26

evet sonunda kablom geldi
    Gid ekran da kargoya verilmiş o da gelmesi 3 hafta bulur..
  • Gozun aydin insallah calisir sikintisiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GELDİİ tam 20 günde hay maşallah ne diyeyim..28'indeda gümrükten çıkmış..
    Bugün geldi..Şimdi bakalım bu pinleri sokmaya çalışacağız..Benim için biraz zor olacak ama bakalım..

'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar

• Arkadaşlar şimdi sipariş verecem ancak 6 ve 7 nolu resimdekiler benim kafamı karıştırdır.Bana gelecek olan gid ekran..yani 2 nolu olan..Bu 2 noluya göre hangisini getirmeli

https://store.donanimhaber.com/14/da/89/14da896813d1c0eee6eae310520d9017.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: natulus

Arkadaşlar şimdi sipariş verecem ancak 6 ve 7 nolu resimdekiler benim kafamı karıştırdır.Bana gelecek olan gid ekran..yani 2 nolu olan..Bu 2 noluya göre hangisini getirmeli

https://store.donanimhaber.com/14/da/89/14da896813d1c0eee6eae310520d9017.jpg

sen 7 yi alacaksın parça kodlarını yazmılştım daha önce
    6 numara 2009a kadar olanlar için daha sonra camda yansıma yapması nedeniyle parça değiştirildi.

• Parçaların siparişini verdim hadi hayırlısı arkadaşlar...Dua edin de çalışsın :)
  • Arkadaşlar Merhaba 2.el bir araç almak üzereyim
    Opel Corsa 1.2 enjoy spor paket benzinli bu araçta donanım olarak neler vardır spor paketin ekstrası nedir.?yakıt konusunda fazla şehir içi olmamakla birlikte az km kullanılacak ne yakar ?araç oldukça temiz fiyat 18500 lira yüksek mi? Yardımlarınızı beklerim şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı şekilde bende 2008 1.2 easytronic enjoy donanım almak üzereyim ama donanımını tam olarak öğrenemedim.
    enjoylarda yol bilgisayarı ve hız sabitleme yokmuydu arkadaşlar?
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: security_guard

Arkadaşlar Merhaba 2.el bir araç almak üzereyim
    Opel Corsa 1.2 enjoy spor paket benzinli bu araçta donanım olarak neler vardır spor paketin ekstrası nedir.?yakıt konusunda fazla şehir içi olmamakla birlikte az km kullanılacak ne yakar ?araç oldukça temiz fiyat 18500 lira yüksek mi? Yardımlarınızı beklerim şimdiden teşekkürler

model yılına göre değişir. 2005 başlarında alaşım jant ve mp3 player idi spor paket içeriği.
    daha sonra alaşım jant ve sis farına döndü mp3 playerı enjıoy seviyesine standart koydular
  • quote:

Orijinalden alıntı: cüneyttan

aynı şekilde bende 2008 1.2 easytronic enjoy donanım almak üzereyim ama donanımını tam olarak öğrenemedim.
    enjoylarda yol bilgisayarı ve hız sabitleme yokmuydu arkadaşlar?
    teşekkürler

2008 enjoyda bahsettiğiniz donanımlar yoktur.
    hız sabitleme için 150 tl civarı bir fiyat çekerler
    yol bilgisayarı maliyeti ise 1000tl civarındadır sonradan taktırmak için
  • 2008 corsaların donanım tablosunu bi türlü bulamıyorum.
    şu anda elimde iki seçenek var biri 1.2 easytronic essentia diğeri 1.2 easytronic enjoy
    birini almayı düşünüyorum ama araçlar şehir dışında olduğu için yakından inceleme imkanım yok.aralarında 1500 tl fark var.
    enjoyun artıları sis farı,alaşım jant,4 airbag biliyorum başka varmı yardımcı olursanız sevinirim.
  • An itibariyle GID ekranım postacıya verilerek dağıtıma çıkmış bugün ya da yardın gelir..Bir şey fark ettim art arda 2 paket aldım..Almanyadan çıktıktan sonra 5 gün içinde burda oluyor..hiç şaşmadı..
  • Geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

• quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

quote:

Orijinalden alıntı: birtanozge

İyi akşamlar,

Kendiliğinden kararan aynam bu akşam çalışmaya başladı, kullanmaya başlayınca insan gerçekten ne büyük bir nimet olduğunu anlıyor. Ayrıca altındaki ışık ta çok güzel bir görüntü yarattı. Ancak tabiki ayna çok estetik olmadı, bende kapaklar yok ve diğer aynanın plate'e monte ettim, açıkçası işlevi estetikten benim için daha önemli.

Aracımda esp olduğundan acaba afl far bulsam montajını yapabilecek güvenilir biryer bulunabilir mi? Yanlış bilgi almadıysam ise Valeo'da farlar mevcut.

Birde farlar ilk açıldığında küçük bir sağ sol yapıyorlar mı?

Güle güle kullan

Her iki tip ayna da aynı plate'i kullanıyor, yani kendiliğinden kararan ayna için ayrı bir parça yok.
    Ayrıca birkaç gün önce TIS'da gezinirken tesadüfen gördüm, her iki aynanın da montaj yeri "camın üst çizgisinden 70 mm aşağıya" şeklinde belirtilmiş.
    Yani TIS'daki bilgi doğru ise, eksik veya yanlış bir iş yapmamışsın, şu an sadece kapakların yok.

AFL'ye niyetlenirsen, kontrol ünitesini satın almadan önce şasi numaranla EPC'den araçta bulunan direksiyon sistemini kontrol etmekte fayda var.

Serdar Bey merhaba,

Kapakları opel servisinden 18 TL'ye aldım ama herhalde biryerde yanlış yaptım ve kapaklar tavan çizgisinden aşağıda kalıyor :) Ölçtüm aynen belirttiğiniz şekilde plate 70 mm aşağıya montaj yapılmış. Sanki kapakların delik yerleri yanlış yerde. :) Acaba başka biryerde mi hata yapıyorum.

Sizinkinde nasıl oldu, plate'i daha yukarımı monte ettiniz?

Teşekkür ederim.

@Serdar99

• Keşke pleyti takmadan önce aynayla beraber ve kapaklarla birlikte ön cam tarafında yani sileceklerin bulunduğu taraftan siyah kalemle yerini belirtseydin ben öyle yaptım boşluk kalmadı bende...
  • quote:

Orijinalden alıntı: natulus

Keşke pleyti takmadan önce aynayla beraber ve kapaklarla birlikte ön cam tarafında yani sileceklerin bulunduğu taraftan siyah kalemle yerini belirtseydin ben öyle yaptım boşluk kalmadı bende...

pleyti taktığını sanmıyorum mevcut pleyt üzerinden gidiyor.
    pleytin yerinin değişmesi lazım o 70mm hikyesine kanma derim orada kesin bir hata var
  • Serdar Hocam ben bu hafta sonu yağmur sensörünü taktırmaya gidiyorum..Eğer bana motor kodu bulabilirsen makbule geçer ancak belki de gerek kalmayabilir..Bu arada serdar hocam ben şu park sensörünü taktım o beyni alsam öndeki bcm'e mi kablo çekecetik yoksa arkadaki sigorta kutusuna mı? Ben arkadakine diye hatırlıyorum benim epc gitti de ondan hatırlayamıyorum yoksa uğraşmayacağım arkadaki kablo tesisatına gidiyorsa..
  • Ayrıca benim orjinal pleyt ile camcıdaki pleyt arasında bir fark yoktu..Adam illah astradan çıkan pleyti taktı bana..şans işte elinde de pleyt varmış...
  • Merhaba arkadaşlar,
    bir süredir yurtdışındaydım pek uğrayamadım
    Ben yokken sipariş verdiğim parçalar gelmiş ancak bir seferde işim hallolsa şaşardım tabiki
    Gelen parçalar

bunlar.İkinci resimdeki parçayı eşya gözü olacak diye söyledim fakat,gelen parça sunroof'lu modeller için sunroof açma tuşunun olduğu panel.
    İlk hatayı burdan yaptım,eğer o kısım aşınan eskiyen varsa hediye edebilirim@TiFoSi_BJK @Serdar99

Parçaları yerlerine oturttuğumda ortadaki kısım eksik.Ecat24'ten bakarken aradaki parçayı görmemişim.O yüzden yeniden sipariş edeceğim orta ve alt paneli ve tekrar 15-20 gün bekleyeceğim.

Parça numaralarında yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?

Bir de Erpaş'da 40 akıllı bir işin içinden çıkıp bulamadı,UHP'nin orjinal mikrofonu elimde mevcut.
    Lambayı takarken onu da orjinal mikrofon ile bağlamak istiyorum fakat mikrofonun dişi ucunun parçası nedir kodu nedir nasıl bulabilirim,ordaki kimse bulamadı.
    bu konuda da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• mikrofonun soketi tavan lambasının soketine giriyor. orijinal soketini bulursan onun içinde yeri var.
    edit: benim kapak değilde sunroof açma kapama düğmesi eskidi biraz bi hata daha yap o gelsin bari=)
    edit: soketi bulamaması opel servisinin ciddi acizliği. akşam tech2 yi açacak vaktim olursa evde yazarım kodunu. ancak o soket ciddi pahalıdır muhtemelen. çıkmacılara baksan daha akıllıca bir iş yaparsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiFoSi_BJK -- 4 Temmuz 2013; 9:05:09 >
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.