Şimdi Ara

'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.295
Cevap
5
Favori
109.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mustafa bey , Mustafa bey , Mustafa bey

Size dedim ki aracınızın BCM sinin üstünde 2 harfli ident kodu yazar , adam 8 haneli bir şey istiyor dediniz , bakınız 2 harfli demiş size . Bu kadar uğraşacak bir şey yok . Anlattım size buradan da arkadaslara yazayım :

Opel de yeni nesil araclar icin iki adet diagnostik cihazı vardır bunlardan biri offline çalışan tech2 , digeri de online çalışan MDI dir . BCM yi sps yaparken tech2 ile siz bir şey yapmazsınız , offline oldugundan her şeyi arabadan kendi data kartına yükler , sonra siz offline aracınız için olan güncel yazılımı alırsınız . Eğer vin degisimi onceden yapılırsa offline bile olsa cihaz bypass edilerek istenen vin a göre güncel yazılım alınabilir .

mdi da ise online güncelleme yapılır , aracın yine vin (sase No) degeri değiştirilir , BCM nin programlama bolumunden , sonra araç mdi a bağlanır ve online en güncel veri alınır .

Yada Mustafa bey bugün dediğim gibi OPCOM ile deneyin bazen tech2 nin izin vermediği menüleri acar , Çin klonu bile isinize yarar , kendi kendinizi yıpratıyorsunuz . GİD ekran bile düzelir bu yöntemle ama uğraşmak ve zaman ayırıp , para harcamak lazım :)

Grsrz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukru52 -- 19 Temmuz 2013; 2:29:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Every CAN bus based component has an identifier. The value looks like 0x1310 or 0x1201 etc. This value indicates the type of component and show the supported settings which can be changed.

If you cannot even give us this value (i don't know if a Tech2 is displaying it somewhere) we can't definitly not help.
  • quote:

Orijinalden alıntı: natulus

Every CAN bus based component has an identifier. The value looks like 0x1310 or 0x1201 etc. This value indicates the type of component and show the supported settings which can be changed.

If you cannot even give us this value (i don't know if a Tech2 is displaying it somewhere) we can't definitly not help.

Verdiginiz degerler DID ler , ident kod degil , DID ler tech2 ile öğrenilebilirler ... Opcom gösteriyormuydu hatırlamıyorum .

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukru52 -- 21 Temmuz 2013; 11:12:32 >
  • O zaman servise gittiğim zaman öğreneyim bakalım bu çocuklar ne diyecekler bu konuya..
    şükrü hocam nereden öğreneceğim bu kodu tech 2 de..şimdi servisteki adamlara göstermem gerekebilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: natulus

O zaman servise gittiğim zaman öğreneyim bakalım bu çocuklar ne diyecekler bu konuya..
    şükrü hocam nereden öğreneceğim bu kodu tech 2 de..şimdi servisteki adamlara göstermem gerekebilir..

Nereden bakacaklar , tech2 de ecu bilgileri isimli bölümden .

• Corsa d otomatik vites için pedai seti var mı. Ya da cruze pedal seti uyar mı?

• Şükrü Hocam size pm attım, Touch&Connect hakkında. Elinizde gri olan üründen olmadığını okumuş idim, piano black var sanırım. Gri olan üründen temin etme imkanı nedir? Piano black gri konsol üzerinde ne kadar sırıtır? Forumdaki tecrübeli kullanıcılarımızdan yorum, görüş ve önerilerinizi istirham ediyorum.
    Hayırlı günler dilerim.
  • Corsa d aracımın teyp nasıl sökebilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35ga9667

Corsa d aracımın teyp nasıl sökebilirim?

Teyp sökme çubuklarına ihtiyacın var. Hemen her oto elektrikçide vardır

• Dün Eskişehir' e doktora mülakatına giderken bir şey fark ettim, eskişehir konya arası yağmurluydu ben de sis lambalarını yakayım dedim anında gid ekran yağmur su seviyesi diye önceki gibi ikaz verdi..her sis farı düğmesine bastığımda aynı hatayı alıyorum :) Bir şeyler söylemek istiyor ama astraya göre :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

quote:

Orijinalden alıntı: 35ga9667

Corsa d aracımın teyp nasıl sökebilirim?

Teyp sökme çubuklarına ihtiyacın var. Hemen her oto elektrikçide vardır

tesekkürler bugün aksesuarcılardan buldum söktüm
  • Arkadaşlar 2008 model 1.3 Ecoflex Corsa'mla 1 ayımı doldurmuş bulunmaktayım. İlk arabam olması hasebiyle acemiliğimi de attım sayılır.

Ben aracımın arkasına yazı yazmak istiyorum. "ADKA" gibi bir yazı. Fontu da güzel olsun istiyorum. Metal oluyor galiba en iyisi..
    Hepsiburada da filan buldum ama tırt ve küçük..
    Yardımcı olur musunuz?
  • Aksesuarcılarda bulunur sanayide

• PArk pilot kontrol ünitesi almak istiyorum serdar hocam acaba güvenlik kodu gibi olaylarla karşılaşır mıyım?
  • serdar abi tatilde=)
  • olmadı şimdi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrAdkA10

Arkadaşlar 2008 model 1.3 Ecoflex Corsa'mla 1 ayımı doldurmuş bulunmaktayım. İlk arabam olması hasebiyle acemiliğimi de attım sayılır.

Ben aracımın arkasına yazı yazmak istiyorum. "ADKA" gibi bir yazı. Fontu da güzel olsun istiyorum. Metal oluyor galiba en iyisi..

?Yardımcı olur musunuz?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar 2008 model 1.3 Ecoflex Corsa'mla 1 ayımı doldurmuş bulunmaktayım. İlk arabam olması hasebiyle acemiliğimi de attım sayılır.

?Yardımcı olur musunuz?

Önceki sayfada yazmıştım,sanayide aksesuarcılarda bulursunuz.

• İyi satışlar veyselim:) Ben bilgisayar aldım 10.000 TL o yüzden artık ebay'e bile giremiyorum :( Hanımdan yasaklıyım
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.