Şimdi Ara

'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.295
Cevap
5
Favori
109.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir aksilik çıkmazsa bu cumartesi işin sonuna geliyoruz ya olacak ya da olmayacak..olursa süper olur bea ya
  • Emir mikrofon orjinal soketiyle birlikte bende var ama bağlanacağı soketi tavan lambasında bulamadım.oturacağı yer var ama soketin gireceği yeri bulamadım.
    düğmenin çok pahalı olacağını sanmam tek başına düğmeyse,kapakları sipariş ederken ondada hata yaparım gerekirseaynı anda gelirler kurcalarız.

natulus bol şans.GID ne oldu senin bağlattın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

Emir mikrofon orjinal soketiyle birlikte bende var ama bağlanacağı soketi tavan lambasında bulamadım.oturacağı yer var ama soketin gireceği yeri bulamadım.
    düğmenin çok pahalı olacağını sanmam tek başına düğmeyse,kapakları sipariş ederken ondada hata yaparım gerekirseaynı anda gelirler kurcalarız.

soketin gireceği yer tavan lambasının soketi üzerinde. devreler falan var mı senin aldığın tavan lambasında? yoksa sadece plastik mi yani bir diğer deyişle lambaların diğer yüzünü de fotolayıp koysana.
    benim arabanın günleri sayılı gibi daha masraf etmem buna sağını solunu da kurcalamam elimde falan kalır korkarım

• quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

quote:

Emir mikrofon orjinal soketiyle birlikte bende var ama bağlanacağı soketi tavan lambasında bulamadım.oturacağı yer var ama soketin gireceği yeri bulamadım.

soketin gireceği yer tavan lambasının soketi üzerinde. devreler falan var mı senin aldığın tavan lambasında? yoksa sadece plastik mi yani bir diğer deyişle lambaların diğer yüzünü de fotolayıp koysana.
    benim arabanın günleri sayılı gibi daha masraf etmem buna sağını solunu da kurcalamam elimde falan kalır korkarım

hadi ya...ayrılık vakti geldi demek
    hayırlısı olsun

fotolar şöyle

'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar

• quote:

quote:

quote:

hayırlısı olsun

fotolar şöyle

O kablolar varya Sari, siyah , kırmızı falan onun üstünde yarım açılan kapak var onu ac , sonra orada kanallar olacak 4 adet , sende biri tavan lambası icin dolu zaten , mikrofonun s yeşil soketini oradaki 3. Deliğe sokacaksın .

Sana lazım olan bunun disi tarafına girecek olan 4 lu erkek soket onu tis2000 den bakıp sipariş etmen gerek ama 100 tl den fazla fiyatı olması muhtemel ...

Grsrz hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukru52 -- 4 Temmuz 2013; 14:07:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sukru52

quote:

quote:

quote:

hayırlısı olsun

fotolar şöyle

O kablolar varya Sari, siyah , kırmızı falan onun üstünde yarım açılan kapak var onu ac , sonra orada kanallar olacak 4 adet , sende biri tavan lambası icin dolu zaten , mikrofonun s yeşil soketini oradaki 3. Deliğe sokacaksın .

Sana lazım olan bunun disi tarafına girecek olan 4 lu erkek soket onu tis2000 den bakıp sipariş etmen gerek ama 100 tl den fazla fiyatı olması muhtemel ...

Grsrz hayırlı olsun

Aynen dedigin gibi oldu abi .Sagolsun Emir de arayip bilgi verdi.100 tl civarindaysa makaronla baglatabilirim seste gurultu olmayacaksa.Kararan ayna da oyle bagli zaten.Parca maliyetine bir gram uzulmuyorumda cekecegi hat bilmem ne derken verecegim iscilik parasina uzuluyorum resmen.
    Tekrar tesekkur ederim,gorusuruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• walla bu soketler de beni az ağlatmadı 1 cm uzunluğundaki parçaya 50tl denir mi yaw el insaf..Şükrü hocam bu cumartesi gidecem gibi..gid ekran için soru soracaktım cumartesi sabahtan musait olue musun ya da o ayarı bana söyler misin seni rahatsız etmiyeyim..Remzi ustaya söyledim ben hallederiz dedi..artık senin söyleyeceğin direktifler doğrultusunda..
  • BÜYÜK HÜSRAN
    NE SPS NE DE GOD
    HEPSİ YALAN OLDU.

• quote:

Orijinalden alıntı: natulus

BÜYÜK HÜSRAN
    NE SPS NE DE GOD
    HEPSİ YALAN OLDU.

Olsun sıkmayın canınızı ...

• nasıl sıkmayayım şükrü hocam moralim bozuk walla serdar hocam sen ne diyorsun sps yapılmadı.. kitli deniyor...

• TiFoSi_BJK kullanıcısına yanıt
    Evet doğru, ben aynayı orjinal aynanın takıldığı yere taktım, elektriği de torpido gözü lambasından aldım, bakalım yıllık bakıma gittiğim zaman söylerim eğer yaparlarsa tamam yoksa benim için görselinden çok aynanın işlevi önemli. Sorun aslında ayna aşağıda kaldığından görüşü etkilemesi. Cevabınız için çok teşekkür ederim.
  • Yeni konsol..
  • Dun dogumgunumduArabama olan sevgimi ve isteklerimi bilen arkadasimdan sinyal cercevesi hediyesi aldim.Montajinida kendimiz yaptik
     'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar 'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar 'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar

• quote:

Dun dogumgunumduArabama olan sevgimi ve isteklerimi bilen arkadasimdan sinyal cercevesi hediyesi aldim.Montajinida kendimiz yaptik
     'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar 'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar 'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar

tekrar doğum günün kutlu olsun veysel.
    çok ince ruhlu arkadaşların varmış

• nice mutlu yıllara veyselim..
  • Çok teşekkür ederim

Daha güzel hediyeler sizlerin olur inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 11 Temmuz 2013; 19:33:58 >
  • Serdar abi ingiliz sitelerinden bazı kişilerle yardımlaşıyorum Onlar bana opcom ile identifier numarası vardır diyor onu verin diyor BCM nin desteği olup olmadığına bakabiliriz dediler..Ebayden almayı düşündüğüm BCM sahibi ise o da benzer bir şeyler yazdı..

"Hi, I've had a chat with my friend who works for Vauxhall. The best advice that he can give is try to get the ident number (two letters on bcm) off a model that has factory fitted rain and light sensors and then see if you can match it. From the info on the Vauxhall computer some bcms have the option to program your request and some don't. Unfortunatly I don't know for certain if mine could be programmed to get them to work. Hop this info is some help to you."
  • SPS işlemine başlamadan önce şasi numarası girmek gerekiyor.
    Hangi şasi numarasını girdiniz ?
  • Kabul etmiyor BCM'ye müdahale edemiyorum..şasi numarası da giremedik servisteki arkadaşlar bilmiyorum ya bilmediklerinden ya da yapamadıklarından olsa gerek BCM kitli diyorlar müdahaleye izin vermiyor diyorlar..O kadar da pin girdk bir çıkarmak için uğraştılar zedelemiş de olabilirler çok canım sıkıldı açıkçası..İnternette yeni bcm satıyorlar..onu alsam baştan programlıyabilir miyiz?
  • ARkadaşlar elimde parçalar kaldı şu yağmur sensörü olayını ya rafa kaldırcam ya da sonuna kadar gidecem..Yeni BCM alsam çıkabilcek sorunlar nelerdir?
    Aracı kullanılmaz hale gelsin de istemiyorum..İStanbul!a gidip bcm bulup ona göre programlayalım diyoruz ancak bunlar hep tahmin üzerine..
    söktüğüm araçtan resetlemem gerek bunu kim yapacak?
    En kötü ihtimal ne olur?
    eski bcm'i koyup takıp çalıştırabilir miyim eski haline döner mi?
    BCM i söktüğüm araç benzinli otomatik ise ne olacak?
    motor farklı ise?

offff offffff
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.