Şimdi Ara

corsa-jazz-yaris-colt (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hepsinden de vazgeçtim. soğudum araba almaktan vallahi. kime sorsam araba yok diyor. bir de bir sürü zamm. yıl sonunu beklyecem artık.
  • http://www.sahibinden.com/ilk_sahibi_doktor_bayandan_orijinal_kmde_cok_temiz_-50WQQaXQQ13387155WQQpXQQdisplayitem

2004 jazz ES 20.000 TL arkadaşlar bu arac nasıl? fiyatı fazla mı sizce? ikinci ele düştük :)
  • elite demiş ama manuel klima var otomatik klima var diye biliyorum bunlarda. bide jazz'ın otomatik vitesi colt kadar sorunsuz değil diye duydum
  • elite değil ES sanırım yani eski kasa
  • yeni kasa da zten joy ve fun donanımı var. elite eski kasaların donanımından. bu arada ilan pasif olmuş
  • üç tipiyle karşılaştım bunlarım. ES-LS / sport-elite / joy-fun. yani üç farklı şekilde. 2005de bir değişim olmuş bir de bu sene. ama hagisi daha yeni bilmiyorum ES mi Elite mi?
  • bende bu arabalara bakiyorum uzun zamandir, iclerinden en cazip olanı yaris gibi geldi bana...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

elite demiş ama manuel klima var otomatik klima var diye biliyorum bunlarda. bide jazz'ın otomatik vitesi colt kadar sorunsuz değil diye duydum

Eski kasalardaki CVT şanzıman sorunsuzluğu ve konforu ile meşhurdur sizin duyduğunuz tek tükte olsa sorun yaşamış olanların yorumları herhalde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcroses

bende bu arabalara bakiyorum uzun zamandir, iclerinden en cazip olanı yaris gibi geldi bana...

Sevgili Balıkesirli hemşehrim mcroses, Yaris düşünüyorsanız size önerebilirim. İmzamdaki aracımı yaklaşık on aydır kullanıyorum. Şu ana kadar ciddi hiç bir sorun yaşamadım. Yakıt ekonomisi, sürüş keyfi sağlamlık, sorunsuzluk, Toyota servislerinin müşteri memnuniyeti, marka imajı benim için önemli olduğu için bu arabayı aldım. Bagaj oldukça küçük. Kalabalık ailelere hitap etmeye bilir. Bizim gibi üç kişilik bir ailenin ihtiyacını gideriyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: caş

quote:

Orjinalden alıntı: mcroses

bende bu arabalara bakiyorum uzun zamandir, iclerinden en cazip olanı yaris gibi geldi bana...

Sevgili Balıkesirli hemşehrim mcroses, Yaris düşünüyorsanız size önerebilirim. İmzamdaki aracımı yaklaşık on aydır kullanıyorum. Şu ana kadar ciddi hiç bir sorun yaşamadım. Yakıt ekonomisi, sürüş keyfi sağlamlık, sorunsuzluk, Toyota servislerinin müşteri memnuniyeti, marka imajı benim için önemli olduğu için bu arabayı aldım. Bagaj oldukça küçük. Kalabalık ailelere hitap etmeye bilir. Bizim gibi üç kişilik bir ailenin ihtiyacını gideriyor.

aslinda bende bu yazdığın sebeplerden dolayi yarise karar verdim, yalniz su an kullandığım araca bir hayırlı müşteri bulamadım... hayırlısı ile bir satabilsem gidip bir yaris alacam... ama şu an piyasa çok karışık... önerin için teşekkür ederim...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.