Şimdi Ara

'Corsa' Konu dışı (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
1
Favori
12.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Canım baltalama şimdi sende,vergi aynıda alım gücü bir sanki
  • Heryer radar olmasa benim de niyetim bir sonraki araba için böyle bir şaka makinası ancak hız zorlaşıyor artık. Dizel otomatik bir donanım üssü paklar beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gördüğüm en başarısız PS girişimi.
     'Corsa' Konu dışı
  • Merhaba arkadaşlar,
    Pek tahmin etmediğim bir gelişmeyle karşılaştım.Kötü bir durum yok çok şükür,ancak babamın isteğiyle Corsa'dan ayrılmak durumunda kalacağım.
    Kesinleşmiş değil ama bir planlama yaptık;bu süreç için birkaç ay "Feda" diyeceğim.
    Muhtemelen Aralık-Ocak gibi yeni bir araç almış olurum,ancak ne alırım ne yaparım şimdiden pek düşünmek istemiyorum açıkcası.
    Ben yine buralardayımBeni sizlerle tanıştırdığı için O'na teşekkür ediyorum.
    Sevgilerimle,
    Veysel
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

Merhaba arkadaşlar,
    Pek tahmin etmediğim bir gelişmeyle karşılaştım.Kötü bir durum yok çok şükür,ancak babamın isteğiyle Corsa'dan ayrılmak durumunda kalacağım.
    Kesinleşmiş değil ama bir planlama yaptık;bu süreç için birkaç ay "Feda" diyeceğim.
    Muhtemelen Aralık-Ocak gibi yeni bir araç almış olurum,ancak ne alırım ne yaparım şimdiden pek düşünmek istemiyorum açıkcası.
    Sevgilerimle,
    Veysel

ağlatma bizi veysel. benim de araç satılık biliyorsun. ama buranın sizlerin en azından bazılarınızın yeri ayrı

• quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

Merhaba arkadaşlar,
    Sevgilerimle,
    Veysel

ağlatma bizi veysel. benim de araç satılık biliyorsun. ama buranın sizlerin en azından bazılarınızın yeri ayrı

Teşekkür ederim Emir,kesinlikle yeriniz ayrı.
    O yüzden yine buralarda olurum diyebiliyorum.
    Buluşmalara yine gelirim,dışardan kabul ederseniz

• Yeni Leon SC konusunda dusunceler nedir sevgili forum sakinleri? 3 Kapi, 1.2 TSI ve DSG, fiyati 49000 TL. Gunaha davet gibi resmen

• Fr da cazip. Dsg de olsa fr da efsane olabilirmiş

• BaRiS kullanıcısına yanıt
    İlla son sahibi olacağım diyorsun yani

Veysel,hayırlı olsun şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRiS

Yeni Leon SC konusunda dusunceler nedir sevgili forum sakinleri? 3 Kapi, 1.2 TSI ve DSG, fiyati 49000 TL. Gunaha davet gibi resmen

Dar gelirliliğin alemi yok Barış
    1000 Lira daha ver,iki kapı daha olsun

@çapultra sağolasın abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 14 Temmuz 2013; 23:33:05 >
  • Barış'a bakmayın ya siz,o ne arabalara baktı.
    1.2 3 kapı Punto, her haltı olup da ESP ve havayastığı olmayan Polo vs.vs....
  • Veysel, oncelikle ben de hayirli olsun diyeyim.

Ayrica secenek degerlendiriyoruz arkadasim ne var bunda Bulusmada arabayi alacagim diye arayan adam yan cizmeseydi DSG'li 1.4 Polo sahibi oluyordum az daha. Astra'dan gercekten memnunum ama biraz daha guclu motorlu bir arac da istiyorum.

Zaten bu kadar secenek degerlendirip bir daha 1.3 motorlu herhangi bir Opel alirsam kendimi Torbali'daki deponun onunde benzin dokup yakmayi dusunuyorum, eve de yakin hem epey

• Bence bir değişiklik yapıp 1.3 Multijet motorlu bir Fiat alabilirsin Barış
  • Bir daha düşük hacimli dizel alacak olursam, 1.2 TDI rulezzz diyorum.

Bisikletle kafa kafaya yakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRiS

Bir daha düşük hacimli dizel alacak olursam, 1.2 TDI rulezzz diyorum.

Bisikletle kafa kafaya yakıyor

veeee bluemotion fişeği ateşlenir
  • Dizel almasın bence artık.
    Trafik derdi de yok,keyifli bir benzinli-düz vites kombinasyonu Barış'a gider.
  • 50000'e Seat Leon ile rüzgar olup uçabilir Astra'ya kıyasla
  • Seat olayı biraz karışık. Her ne kadar aklıma yatsa da, marka sorunlu. VW'nin elden çıkarma riski var, epey bir destekliyor ama 2-3 yıl içinde yerine oturmazsa sıkıntı büyük. Skoda alınır ancak Seat alınmaz, risk almaya gerek yok.

Trafik derdim büyük ölçüde bitti, ancak artık çok daha fazla araç kullanıyorum. Geçen yıl Ağustos başında aracı bakıma soktuğumda 15000 km civarındaydı, şu anda 11,5 ayda yaptığım yol 18000 km. Burada toplu taşıma veya her yere yürüme durumu söz konusu olmadığı için yılda yaklaşık 18000 - 20000 km arasında yol yapıyorum ki mümkün olduğunca da araba kullanmamaya çalışıyorum. O yüzden benzinli aracı gözüm yemiyor.

Bluemotion tüketim açısından bakıldığında gerçekten muhteşem bir araç, dediğim gibi bisiklet niyetine kullan. Ama yere çok yakın, İstanbul'da neyse de, burada pek güvenemiyorum açıkçası.

Ben Astra'ya devam diyeyim bari

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-nurburgring-edition-131610776/detay/

Para olsa da alsak :(

Bu arada Emir veya bizden biri düşünürse satan yer tanıdık :p
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapultra

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-nurburgring-edition-131610776/detay/

Para olsa da alsak :(

Bu arada Emir veya bizden biri düşünürse satan yer tanıdık :p

Dün serdar abiyeatmıştım bunu. Bu arada acayip fazla gsi var sahibindende

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.