Şimdi Ara

'Corsa' Konu dışı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
1
Favori
12.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde tsi motor çok daha verimli mevcut opel motorlarından
  • Herşeye rağmen yine de Opel
  • Tek beslemeler aman aman gitmiyor.Çift beslemeler de zaten sorun yumağı,üretimden kalkıyor.
    Yeni 140'lık tek besleme'yi merak ediyorum bir ara test etmek lazım.
  • "Velocity Yellow" enfes bir renk, yeni Corvette'e çok yakışmış.

'Corsa' Konu dışı
  • Convertible versiyonu da 5 Mart'da açılacak olan Cenevre fuarında lanse edilecekmiş...

http://media.gm.com/media/us/en/gm/news.detail.html/content/Pages/news/us/en/2013/Feb/0207-corvette-zurich.html
  • Otomobil videoları hazırlamak konusunda Bu Top Gear ekibinin üstüne tanımıyorum.

http://www.topgear.com/uk/videos/vauxhall-corsa-vxr-nurburgring-series-18-episode-3

Bu arada kiremit renginden vazgeçip yeşil almaya karar verdim
  • 1.6 sidi motorun o kadar da verimli olmadığını düşünüyorum. verdiği teknik tablolarda normal 1.6 180 hp ile çok ciddi farklar yok
  • Ben çok incelemedim, tork bandı daha geniş olabilir mi ?
  • Güncel...
  • Merhaba arkadaşlar,

Bir süredir taşındığım için ev işleri,internet bağlantısındaki aksaklıklar ve okul durmum yüzünden foruma vakit ayıramıyordum.
    Çok şükür evimize taşındık,internetimizi bağlı ve okulda işler yolunda

Herkese selamlar
  • Bir de Serdar Abi,Maltepe civarında arabayı nereye yıkatabilirim

Var mıdır tavsiye edebileceğin güzel bir yer?

Çevreyi pek tanımıyorum henüz,alışmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 19 Şubat 2013; 23:24:47 >
  • Valla ben yıllardır Bostancı Sonax'dan şaşmıyorum. Sana da çok uzak sayılmaz, temiz arabayla cadde turu yapar sahilden geze geze dönersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel...

• Şu videoyu izledim,izlemez olaydım dedim.

Adam arabayı almış ama dünyadan haberi yok.

Renault 19 la karşılaştırması mı dersin,az yaksın diye ESP'yi açmıyorum demesi mi dersin,yol bilgisayarı yok bunun(!) demesi mi,karda yol tutuş probleminden bahsetmesi mi...Hangisine kahrolsam bilemedim.

Bırakın düz OPC'yi,GSI bile fazla bu adama resmen.

Tabi parası var,beğenmiş almış ama sınırlı sayıda üretilen özel bir model almışsın adam,birazcık bilgin olsun yahu

• Ben videonun başında kapattım,canım sıkıldı akşam akşam.
  • Ben de paylaşmıştım bu videoyu dün corsa genel başlığında önce kızdım sizin gibi ama kısa sürdü. 2-3 yıl sonra ikinci el opc alma imkanım olursa bu adamdan alırım dedim Sonra testçi eleman sürmeye başlayınca daha çok üzüldüm hırpalama len arabayı şeklinde ama o da sağolsun neler yapabileceğini gösterdi ağzım sulandı Sahibine navigasyon ve usb girişi olmadan kakalamışlar ona kızdım ama geçmedi kızgınlığım :D Gözüme kestirdim o OPC Nurburgring Edition benim olacak ulen
  • Afl de yokmuş. Yazık :)

• Valla aynen ben de Çağrı'nın dediği gibi kapattım, ama tahammül edemediğim için. Sunucu kibarlık olsun diye aracın farklarını elemana soruyor, o da "OPC 192, bu 210 beygir" dedikten sonra "dış görünümde bir tek ön kanatlar farklı" falan gibi birşeyler geveliyor; işte o anda "eeh" deyip bıraktım. Bir kere o aracın yürüyen aksamındaki farkları uzun uzun anlatmadan iç dış görünümündeki veya donanımındaki farklara geçilmez. İzleyemediğim için bilmiyorum, eleman acaba Bilstein süspansiyon komponentlerinden, sınırlı kaymalı mekanik diferansiyelinden, Brembo frenlerinden haberdar mı ?

Muhtemelen bu Opel'in ya da bayilerden birinin "nasıl olsa satarız" diye show amaçlı getirdiği bir araç, zaten üzerinde AFL navi deri döşeme falan da yok, hâtta panorama sunroof bile yok, çok uygun bir fiyattan vermişler, mevzudan çok fazla haberi olmayan bu arkadaşı da birileri uyandırmış, o da kaçırmamış.

Tabii sonuçta elemana keyifle binmek, bize de anca seyretmek veya böyle bilmiş bilmiş konuşmak düşer, o da ayrı bir mevzu

Ama yine de, ben o kadar parayı bu araca yatıracak olsam, bir 7-8 bin TL daha çıkartabilmek için elimden geleni yapar, AFL-Navi-Sunroof-Deri döşeme-Motorsport arka spoiler-Park Isıtma-Alarm olmadan almazdım.

• Ferrari bugün Cenevre Otomobil Fuarı'nda yeni süper spor otomobili olan LaFerrari'yi tanıttı. Gelmiş geçmiş en güçlü ve en pahalı Ferrari modeli olan yeni model, Enzo'nun takipçisi olarak lanse ediliyor. 800 bg gücündeki 6.3 litre V12 benzinli motora ek olarak 163 bg gücünde bir elektrik motoru aracın toplam gücünü 963 hp'ye çıkartıyor. 499 adet üretilmesi planlanan yeni modelin vergi hariç fiyatının 1 milyon euro civarında olacağı belirtiliyor. Bu da aracın İtalya'da vergilerle birlikte 1,21 milyon euro'ya satılacağı anlamına geliyor. 0-100 km/s hızlanma süresi 3 saniyenin altında olan otomobil 200 km/s sürate ise 7 saniyede ulaşıyor

Resmi site :http://www.laferrari.com/en/

'Corsa' Konu dışı

'Corsa' Konu dışı

'Corsa' Konu dışı

• Mokka hakkında ne düşünüyorsunuz ? Ben ciddi ciddi kim alır bu arabayı derken bir tanıdığım fiyat araştırmamı istedi,ben de başka bir arkadaşa yönlendirdim o yardımcı olacak,bakalım ... Aslında Serdar Abi'den bi destek isteyecektim ama onun da bu ara yeterince kafasını şişirdik ,rahatsız etmeyeyim dedim

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.