Şimdi Ara

'Corsa' Konu dışı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
1
Favori
12.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hiç bozmadan bire bir aynısını üretirse Honda'ya helâl olsun diyeceğim.
    Honda gibi bir firmanın sıkıcı ve sıradan aile otomobillerinden oluşan güncel ürün portföyünde böyle bir araca çok ihtiyaç var.

http://www.auto-motor-und-sport.de/bilder/honda-nsx-concept-auf-der-detroit-auto-show-2013-erster-einblick-in-den-supersportler-4247490.html?fotoshow_item=1

• dün serdar abiyle ufak bi görüşmemiz oldu. önce arkası ziyaret ettik. benim amortisör değişimim için parça sorguladık tabi ki de çıkmadı! haftaya sipariş veririm artık.
    ondan sonra serdar abi bana çok baskı yaptı gel golfe bakalım diye:P
    çağrı koltuklarda bir sıkıntıya rastlamadık. araba gayet derli toplu sadece arka kapılardaki malzeme biraz değişik. hatta net diyebilirimki kokpit tasarımı yeni a3ten daha güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

Evet ne kadar sıkıcı bir otomobil olduğunu yakından görür de vazgeçersin diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 27 Ocak 2013; 9:56:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

quote:

Evet ne kadar sıkıcı bir otomobil olduğunu yakından görür de vazgeçer diye

serdar abi nerdeyse kapora veriyordun golf için. satış temsilcisi biraz daha bilgili olsaydı 2013 modeller hakkında bitmişti iş orada=)
  • quote:

quote:

quote:

serdar abi nerdeyse kapora veriyordun golf için. satış temsilcisi biraz daha bilgili olsaydı 2013 modeller hakkında bitmişti iş orada=)

Evet satış temsilcisinin hatırına alabilirdim

Şaka bir yana güzel araç tabii ki, sınıfının referans otomobili sonuçta.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet satış temsilcisinin hatırına alabilirdim

Şaka bir yana güzel araç tabii ki, sınıfının referans otomobili sonuçta.

serdar abi iç işleri bakanı foruma bakmıyor heralde evden=)
    bu arada vw showroomu için diyecek birşeyim yok ancak arka çamurluğu hasarlı gtc ile kapı fitili çıkık astrayı showroomda tutmak ayıp. o arabalara hiç mi bakan yok nasıl bir yönetim/kontrol var.

• Abi sorun koltukta değil döşemede.Daha doğrusu buna sorun denir mi bilmyiorum ama özellikle minderin orta bölümündeki ve ön koltukların arkasındaki malzeme çok kalitesiz ve ucuz gelmişti bana.Başka bir arabada olsa o kadar dikkatimi çekmezdi ama malzeme kalitesi ile övünülen bir araçta onu görmek beni hayal kırıklığına uğrattı.
  • Bakın dün ne buldum :)

'Corsa' Konu dışı

'Corsa' Konu dışı

'Corsa' Konu dışı

• bu araba üretilmişmiydi yau. retro fit olmasın şasi numarasına bakaydın keşke=)
  • Üretildiğini ben de bilmiyordum ama başka bir yerde üretildiğini söylemişlerdi.
    Retrofit ise de çok iyi bir çalışma,koltuklar,direksiyon,dış elemanlar vs. araç tamamen OPC idi.
    Şasi numarasını almak aklıma gelmedi,bu kasada ön camda yazıyor mu onu da bilmiyorum gerçi.
  • G kasa OPC 2000-2001 model olarak 2.0 litre atmosferik 160 hp motorla, daha sonra 2002-2004 arasında da 2.0 litre turbo motor ile üretilmiş.
    Bu turbonun bir 8 valfli 192 hp, bir de 16 valfli 200 hp versiyonu var, hangisini kullandıklarını araştırmadım.
    Her ikisinde de F23 5 ileri şanzıman kullanılmış, fakat dişli oranları farklı.

İllkinde 8 kollu, sonrakinde 6 kollu 7,5x17 jant varmış, bu resimlerdeki ikinci versiyon.
  • geçen günde ben kasımpaşa stadının orda kırmızı bir opc gördüm sandım. meğer sadece fiber tampon takmış. komik duruyordu çekiciden çok
  • Ben de dün havaalanında mineral beyaz bir GTC gördüm, 19" jantları ile çok cazip görünüyordu.
    Opel bu tasarım işini iyi beceriyor ama satışı etkileyecek pek çok konuda geride kalıyor maalesef.
    Yoksa GTC'nin yanında Scirocco falan dönüp bakılacak otomobil değil.
  • quote:

Ben de dün havaalanında mineral beyaz bir GTC gördüm, 19" jantları ile çok cazip görünüyordu.
    Opel bu tasarım işini iyi beceriyor ama satışı etkileyecek pek çok konuda geride kalıyor maalesef.

o kadar haksızlık etme abi sciroccoya
    gtc güzel ancak hatırlarsın bagaj açma yeri çok problemli idi
  • Bilgiler için teşekkürler abi.Demek ki aracın orjinal olma ihtimali yüksek.Keşke plakayı not alsaydım :(
    GTC'yi ben de çok beğeniyorum,Scirocco da hoş alet hatta 2-3 ay kadar önce arkadaşıma aldırdım ama çok fazla var.
    GTC bu açıdan daha seçkin ve dikkat çekici.
  • quote:

quote:

Ben de dün havaalanında mineral beyaz bir GTC gördüm, 19" jantları ile çok cazip görünüyordu.

Tek sorunu bagaj açma yeri olsun

Scirocco da güzel, Hyundai Veloster ile filan karşılaştırırsan tabii

Şaka bir yana, haksızlık etmeyeyim, Scirocco'da güzel araç, fakat GTC ile yanyana koyunca tasarımdan kaybeder bana göre.

• quote:

quote:

quote:

Tek sorunu bagaj açma yeri olsun

Scirocco da güzel, Hyundai Veloster ile filan karşılaştırırsan tabii

Şaka bir yana, haksızlık etmeyeyim, Scirocco'da güzel araç, fakat GTC ile yanyana koyunca tasarımdan kaybeder bana göre.

abi scirocco nun yanında gtc mpv gibi duruyo yükseklik olarak =)

• Evet yükseklik konusunda haklısın, alçaltılmış spor şasi bile olsa yine de yüksek görünüyor.
    Sanırım biraz da tasarım öyle algılanmasına sebep oluyor.
    Gerçekte arada ne kadar fark olduğunu merak ettim şimdi.
  • quote:

Evet yükseklik konusunda haklısın, alçaltılmış spor şasi bile olsa yine de yüksek görünüyor.
    Sanırım biraz da tasarım öyle algılanmasına sebep oluyor.
    Gerçekte arada ne kadar fark olduğunu merak ettim şimdi.

sciroccoya oturunca yere oturmuş gibi hissediyorsun abi gtcde yok öyle bi his
  • Standart yükseklikleri : Scirocco 1404, Astra GTC 1482 mm.
    Yani arada 7,8 cm fark varmış.

Bundan bağımsız olarak koltuk yükseklikleri zaten farklı.
    Yabancı dergilerde falan da koltukların bir spor araç için fazla yüksek olduğu eleştirisine rastlıyorum sık sık.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.