Şimdi Ara

'Corsa' Konu dışı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
1
Favori
12.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sapultra

Mokka hakkında ne düşünüyorsunuz ? Ben ciddi ciddi kim alır bu arabayı derken bir tanıdığım fiyat araştırmamı istedi,ben de başka bir arkadaşa yönlendirdim o yardımcı olacak,bakalım ... Aslında Serdar Abi'den bi destek isteyecektim ama onun da bu ara yeterince kafasını şişirdik ,rahatsız etmeyeyim dedim

kapılarının kapanma hissi hiç 70bin tl lik gibi durmuyor.
    yanında 20bin tl daha ucuz bir astra vardı kesinlikle daha alınası
  • Yüksek araç olacakmış,bunu beğenmişler işte Yalnız tok kapı sesi falan,sen hakikaten vw'ci olmalıymışsın Emir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence gayet güzel bir araç, Kore üretimi olması Emir'in bilinçaltında bir önyargı yaratıyor sadece

Bu arada kafamı şişirme gibi bir durum kesinlikle yok, ama elimden pek birşey gelmemesinin ve beklentileri karşılayamamanın verdiği sıkıntı var Çağrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 14 Mart 2013; 16:53:53 >
  • quote:

Yüksek araç olacakmış,bunu beğenmişler işte Yalnız tok kapı sesi falan,sen hakikaten vw'ci olmalıymışsın Emir

yok astra hatta corsa beni daha çok tatmin etti kapı sesi konusunda mokkadan. mokkanın plakasın bagaj kapağında olması her aç kapada çıkan sesler. aslında sıcak baktığım bir araçtı ama amortşsör değişiminde vazgeçtim. ha 1.6 dfizel 4*4 olarak gelirse neden olmasın
  • Beğenip beğenmemek ayrı, kendin için satın almak ayrı Emir; sana gitmez o araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Bence gayet güzel bir araç, Kore üretimi olması Emir'in bilinçaltında bir önyargı yaratıyor sadece

Bu arada kafamı şişirme gibi bir durum kesinlikle yok, ama elimden pek birşey gelmemesinin ve beklentileri karşılayamamanın verdiği sıkıntı var Çağrı

Abi olur mu hiç öyle şey,zaten bizim çok umudumuz yoktu araba çalıştırıldığı için ama bakalım,zaten birşey çıkmazsa ya araba satılacak ya da dava açılacak sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Beğenip beğenmemek ayrı, kendin için satın almak ayrı Emir; sana gitmez o araç

dağa tırmanırken on numara olur=)
  • http://www.chevrolet.com/culture/article/bringgo-app.html

Android ve Iphone'a entegre çalışan ve telefonda bulunan navigasyon uygulamasını kullanan bu cihazı Chevrolet Cruze'da ve Opel Adam'da kullanmaya başladılar, yakın zamanda Corsa dahil pek çok Opel modelinde görmeye başlayacağız.

'Corsa' Konu dışı

• Ceza erken bitti
  • Arkadaşlar birde bir sıkıntım daha var.

Bugün arabayı yıkattım.Sonra arabaya şöyle bir alıcı gözle baktım dolandım etrafında,boya ve kaportanın durumu içler acısı resmen.

Kaporta derken,sorumsuz biçimde kapı açanların oluşturduğu izler ve hergün yol çalışmasının içinden geçerken kamyonların aracımda bıraktığı izler epey bir fazla.

Hem göçükler çok,hem de motor kaputunda çok fazla boya atmış nokta var.

Ne yapayım ne edeyim,ne tavsiye edersiniz?

Var mıdır geçmişe sünger çektirebilcek bir yer
  • Komple boyat iyice son sahibi ol
    Göçükleri boyasız düzeltebilen yerler var,tabi göçüklerin durumu önemli.Kalan göçüksüz yerlere rütuş-zımpara ve üzerinde komple bir pasta cila ile eskisine yakın bir görüntü yakalanabilir.
  • quote:

Göçükleri boyasız düzeltebilen yerler var,tabi göçüklerin durumu önemli.Kalan göçüksüz yerlere rütuş-zımpara ve üzerinde komple bir pasta cila ile eskisine yakın bir görüntü yakalanabilir.

İşte bunların hepsine,karşısındakini aldatmadan,kazıklamadan yapacak birini bulmak lazım.
  • Coşkun'lara falan soralım,özellikle boyasız düzeltme için gittikleri bir yer var.
    Geri kalan işlere de bir boyacı bulunur herhalde
  • Şu anki duygularım 9 maç ceza almış Fatih Terim'den farksız...
  • arabamı daha cok sevmeye başladım.
  • Dün bir talihsizlik yaşadım.
    Evden çıkar çıkmaz ilk ışıklarda durduğumda arkadaki motorsiklet kullanan beyefendi duramadı ve malesef arkadan çarptı.
    Motor kazalarından hep çok korkmuşumdur,çok şükür ki birşey olmadı.
    Çarpan motorun far ve stop lambası kırıldı çamurluğu eğrildi.
    Benimde tamponun 7-8 cm lik bir kısmı soyuldu.
    Sırf boya çiziği olsaydı hiç canım sıkılmayacaktı belki ama tamponun plastiğide hafifçe oyuldu gibi.
    Elinizi sürdüğünüzde biraz içe doğru gidiyor.
    Bilmiyorum tamiratı mümkün olur mu

Edit: Allahtan motosiklet sürücüsü kask,çeket vs ekipmanları tam olan birisiydi de bir şey olmadan kurtuldu.
    Eğer ki pizzacının,lahmancuncunun teki vursaydı elimden zor kurtulurdu muhtemelen.
    Hepsi trafik teröristi olduğu için hepsine gıcığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 5 Mayıs 2013; 18:10:17 >

• Geçmiş olsun Veysel.
    En yakın Autoking'e uğrayıp bir göster istersen.
  • Teşekkürler abi,haftaya cuma/cumartesi bizim bir arkadaşın golf'ü bakıma götüreceğiz,maslağa uğrarım muhtemelen
  • Cevizli'de de var, Tugay Yolu durağından yukarı E-5'e doğru çıkarken solda.
    Eski Tofaş Evsan bayisinin yeri, bayağı büyük bir yer.
  • Hakikaten epey yakın gözüküyor.Dersim erken bittiğinde okul dönüşü bir uğrarım olmazsa fikir alayım en azından ne olur ne biter onlar daha iyi bilir.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.