Şimdi Ara

'Corsa' Konu dışı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
1
Favori
12.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gündür pejo 508le geziyoruz bir arkadaş kiralamış. bütün pejo ön yargılarım yıkıldı hatta 208 gtyi gidip inceleyesim bile var
  • Ben de fuarda siyah bir 508 SW'ye diğer araçların çoğundan fazla vakit ayırmıştım.
    İç tasarımını, konsolunu, göstergelerini filan o kadar çok beğendim ki içinden çıkasım gelmedi doğrusu
  • 208 gt sanırım gelmedi,208 thp olarak 156'lık motorla satıyorlar. En son 49 bin vivarı fiyatı vardı ve gerçekten hakettiğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RCZ güzel makina esas, şimdi bir de makyaj gördü, daha da tatlı oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

208 gt sanırım gelmedi,208 thp olarak 156'lık motorla satıyorlar. En son 49 bin vivarı fiyatı vardı ve gerçekten hakettiğini düşünüyorum.

gt var gti yok.
    gt 156 hplik olanı bildiğim kadarıyla
  • Ama güzel araç 7.3 saniye hızlanma var corsa opc ile aynı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Corvette'i ilk görenler arasında olmak isterseniz, Türkiye saati ile gece 02:00'de ekran başında olun...

http://www.chevrolet.com/one13thirteen.html
  • sağol serdar abi merak ettim şimdi
  • Yılan gibi araba Bir gün böyle bir bebeğim olsa garajda yatarım heralde

'Corsa' Konu dışı
     'Corsa' Konu dışı
     'Corsa' Konu dışı
     'Corsa' Konu dışı

• Chevrolet güzel bir sunum hazırlamış, tüm dünyaya canlı olarak yayınlamaları da çok yerinde bir hareket oldu.

Meraklılarının gayet iyi bildiği 1959 ve 1963 model Corvette'lerde kullanılmış olan özel "Stingray" adının yeniden canlandırılarak herşeyiyle sıfırdan tasarlanmış olan bu çok özel otomobile verilmesi uygun görülmüş. Kaputu ve tavanı karbon fiberden üretilmiş, eskisine göre 45 kg daha hafif ve %60 daha sağlam bir gövdeye sahip olan yeni Corvette'i ben çok beğendim, özellikle 4 adet dev egzoz çıkışı ile arkadan görünüşü son derece çekici...
  •  'Corsa' Konu dışı

'Corsa' Konu dışı

'Corsa' Konu dışı

'Corsa' Konu dışı

'Corsa' Konu dışı

'Corsa' Konu dışı

'Corsa' Konu dışı

'Corsa' Konu dışı

'Corsa' Konu dışı

'Corsa' Konu dışı

'Corsa' Konu dışı

'Corsa' Konu dışı

'Corsa' Konu dışı

'Corsa' Konu dışı

'Corsa' Konu dışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 14 Ocak 2013; 3:18:54 >

• Merhaba arkadaşlar,

Kusura bakmayın bir süredir yurtdışındaydım,döndüğümde de geçen hafta evimizi Maltepe'ye taşıdık.Henüz internet bağlantımız yok evimizde,bu yüzden pek aktif olamadım.

Dension'ı getirdim,Almanya'dan teybim ve GID ekranım bursadaki kuzenim ile birlikte geldi,gidip kendi ellerimle alacağım müsait bir zamanda
    Montajlar bekliyor.
    Onun dışında pek bir gelişme yok şimdilik.

Herkese selamlar
  • Hoşgeldin Veysel, teyp ve GID montajını merakla bekliyoruz
  • Corvette beni hayal kırıklığına uğrattı açıkcası.
    Güzel bir spor araba olabilir fakat güzel bir Corvette değil.
  • bana biraz arabanın ön kısmı california yı anımsattı
  • Ön far yapısında yeni dodge viper'dan fazla esinlenmişler gibi

'Corsa' Konu dışı
     'Corsa' Konu dışı

• Bu aralar çocukluk aşkım olan Amerikan araçlarına dönüş yapmış durumdayım, son gözdem de şu çılgın makina...

http://www.drivesrt.com/2014/grand-cherokee-srt/

Foto galerisine bir göz atmanızı öneririm...

Normalde SUV sınıfı ile pek ilgilenmem ama özellikle bu SRT modelinin hastası oldum. 6.4 litre V8 atmosferik 470 HP/630 NM motoru, Bilstein adaptif süspansiyonu, Brembo fren sistemi, spor koltukları, direksiyon simidi, kadranı, 10x20" dövme aluminyum alaşım jantları ve özellikle çok yakışıklı bulduğum köşeli dış tasarımı ile 10 numara bir araç. Yanyana koysalar ne Range ne de Cayenne'i gözüm görmez, direkt bunu seçerim

Şanzımanı 8 ileri otomatikmiş, ama artık bu sınıfta da ille manuel olsun demem herhalde

Direksiyon sisteminin verileri ise, Corsa'nın 12:1 dişli oranlı aşırı direkt çalışan 2.5 turluk spor sisteminden sonra ilginç geliyor doğrusu : 17,5:1 dişli oranı ve 3.37 tur, çevir çevir bitmez
    ki bu da SRT8'e özel ayar çekilmiş hali. Demek ki spor da olsa bir SUV'nin direksiyon sisteminin de böyle olması gerekiyor...

• Amerika'da olsan Corvette parasına bunu alır mıydın abi
    Araç güzel de,yani ne bileyim,çok para olacak,4-5.araba olarak falan alırım herhalde :)
  • Valla o kadar cazip görünüyor ki gözüme, bilemedim doğrusu.
    Ama dediğin gibi sıkı bir koleksiyonun nadide bir parçası olabilir
  • jeep güzel olmuşta yeni x5te fena geliyor
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.