Şimdi Ara

'Corsa' Konu dışı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
1
Favori
12.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: reko

konu dışı oldgundan buraya yazıyorum lostu takıp eden varmı..bu aksam fınalı ızleyecegız lost konularınada bakmıyorum spoiler yememek için..

ben takip ediyorum arkadaşım,son bölümü de seyrettim,sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olurum spoiler vermeden
  • vay be konu dışının 100. mesajını ben atmışım
  • Bende izleyecem inşallah bu gece; inerse tabi.
    Sabahtan beri inecek. E 720p versiyonu olunca uzun sürüyor haliyle ayrıca 1,5 saatlik özel bölüm ve final sonrası alternatif sonların yayınlandığı Jimmy Kimmel Show da var.

@reko
    Önce özel bölümü ardından final bölümünü ve onun ardından da alternatif sonları izlemeniz tavsiye olunur .
    Bu gece inşallah biter de bende bir an önce izlerim.
  • özel bölümü seyretmedim,direk finali seyrettim ama çok şey kaçırığımı düşünmüyorum,sen izle abi sonra konuşalım biz şimdi hiç birşey demeyeyim

alternatif sonrları merak ettim ama
  • Arkadaşlar yanlış birşey yapıyorsam ya da yanlış yere yazıyorsam kusura bakmayın ama sadece ihtiyacı olanlar varsa bilginiz olsun diye yazıyorum. Laptop'ımı satmaktayım. 2. el bölümü linki aşağıda. İlgilnen olursa bana ulaşabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_39985852/tm.htm
  • ben daha izlemedım az kaldı 20 dakika sonra bitecek ve malum sonu izleyeceğim..sonra alternatiflere bakarız..
  • Teğmen olmuşum Teğmen olmamın şerefine avatarım yüklensin diyorum ama olmuyor! Yaklaşık bir haftadır bilgisayarımdan avatar yüklemeye çalışıyorum arkadaşlar, birçok yol denedim ancak nafile. Bu sorun hakkında bilgisi olan var mı?
  • Formula 1 pilotları yeşil sahaya iniyor

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'nun (TOSFED) Nazionale Pilotti ve Dünya Kupası Resmi Sponsoru Castrol'ün işbirliğiyle
    organize ettiği Formula Futbol Şöleni, 26 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00'de Ali Sami Yen'de yapılıyor.

Bu yıl 4.'sü gerçekleştirilen 2010 Formula Futbol Şöleni'nde Türkiye'nin çeşitli alanlarda en ünlü isimlerinden oluşan ALL STARS
    Takımı, dünyaca ünlüF1 pilotlarıyla karşı karşıya gelecek. Sporun birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne serecek bu
    muhteşemkarşılaşmanın geliri ise, UNICEF Türkiye ve Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı'na bağışlanacak. Hünerlerini
    bu kez futbol sahasında sergileyecek olan F1 pistlerinin enhızlı pilotları, Türkiye'nin ünlü futbolcuları ile sinema ve televizyon
    dünyasının ünlü isimlerinden oluşan ALL STARS Takımı'yla çocuklara yardımiçin tek yürek olacak.
    Formula Pilotları takımında Formula 1'e 3 yıl ara verdikten sonra tekrar yarışmaya başlayan Micheal Schumacher de sahaya çıkacak
    Schumacher'in yanında Fernando Alonso, Felipe Massa, Nico Rosberg ve Sebastien Vettel gibiyıldız isimler, İstanbul Park'tan önce
    yeşil sahalarda hünerlerini sergileyecek.
    ALL STARS takımında ise Ege, Yılmaz Erdoğan, Sarp Apak, Kerem Alışık, Bedri Baykam, Hakan Şükür, Tugay Kerimoğlu ve İlyas Tüfekçi
    gibi ünlü oyuncular , tiyatrocular , sporcular ve sürpriz isimler yer alıyor. Yıldız F1 pilotları Schumacher, Fernando Alonso, Felipe Massa
    Nico Rosberg ve Sebastien Vettel yeşil sahalarda hünerlerini sergileyecek.

BİLETLER BİLETİX'TE
    100 yılı aşkın süredir motorsporlarının en büyük destekçisi olan, son yıllarda futbola da iddialı bir giriş yaparak Dünya Kupası'nın resmi
    sponsorları arasında yer alan Castrol, çocuklar yararına düzenlenen bu benzersiz buluşmaya tüm sporseverleri davet ediyor. Organizasyon
    biletleri ise Biletix'te 10 TL ve 20 TL'den satışa sunuluyor. 90 dakika boyunca gerçek bir mücadelenin yaşanacağı maç TRT ekranlarından
    canlı yayınlanırken, ulusal radyo ve televizyon kanalları da organizasyona destek verecekler. RTL'den de yayınlanacak olan bu anlamlı maçı
    yerli ve yabancı birçok basın mensubunun izlemesi bekleniyor.

Metin Kutusu: FORMULA TAKIMI
    MICHEAL SCHUMACHER
    SEBASTIAN VETTEL
    NICO ROSBERG
    FERNANDO ALONSO
    FELIPE MASSA
    JAIME ALGUERSUARI
    JARNO TRULLI
    LUCAS DI GRASSI
    VITALY PETROV
    NURETTİN YILDIZ
    ALBERTO VALERIO
    ENGEL GHEDINA
    JASON TAHİNCIOĞLU
    MERT TAHİNCIOĞLU
    MATTEO MUNARI
    KHRISTIAN GHEDINA
    IVAN CAPELLI
    MARO ENGEL

Metin Kutusu: ALL STARS TAKIMI
    ALİ GÜLTİKEN
    BEDRİ BAYKAM
    CEM PAMİROĞLU
    CÜNEYT TANMAN
    EGE ERGÜN PEMBE
    ERHAN ÖNAL
    ERSİN KORKUT
    HAKAN ŞÜKÜR
    HAKAN ÜNSAL
    HAMİ MANDIRALI
    İLYAS TÜFEKÇİ
    KEREM ALIŞIK
    METİN TEKİN
    NURETTİN YILDIZ
    SEMİH YUVAKURAN
    VEDAT İNCEEFE
    YILMAZ ERDOĞAN
    ZAFER ÖĞER
    ALTAN GÖRDÜM
    CEYHUN YILMAZ
    İBRAHİM KENDİRCİ
    SARP APAK
    UĞUR MELEKE
    RAMAZAN BEYAZKAYA
    SERHAN ASKER
    SERGEN YALÇIN
    ÜMİT DAVALA

• Fiat 500C Türkiye`de!

İtalyan otomobil üreticisi Fiat`ın küçük sınıfta ikon haline gelen efsane modeli Fiat 500`ün cabrio karoserli versiyonu
    Mayıs ayı itibariyle ülkemizde de satışa sunuldu.

İtalyan otomobil üreticisi Fiat`ın küçük sınıfta ikon haline gelen efsane modeli Fiat 500`ün cabrio karoserli versiyonu
    Mayıs ayı itibariyle ülkemizde de satışa sunuldu. 35 bin TL`den başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla dikkat çeken
    Fiat 500C, 3 farklı renkte tercih edilebilen elektrikli softtop tavanıyla her mevsim kullanılabilecek ideal şehir otomobili
    ve tasarım özellikleriyle ön plana çıkıyor.

İtalyan otomobil üreticisi Fiat`ın global satış performansıyla boyundan büyük başarılara imza atan küçük sınıftaki ikon
    modeli Fiat 500`ün cabrio karoserli versiyonu ülkemizde de satışa sunuldu. Mayıs ayına özel olarak 35 bin TL`den
    başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla dikkat çeken cabrio karoserli Fiat 500 versiyonu, ilk etapta güçleri 69 ile 100 HP
    arasında değişen iki benzinli motorla ithal ediliyor.

1.2 litre 69 HP`lik benzinli motor versiyonunda Dualogic otomatik şanzımanın isteğe bağlı olarak tercih edilebildiği Fiat 500C
    Pop ve Lounge adı verilen iki ayrı donanım seçeneğiyle satın alınabiliyor. Pop donanım seviyesinde ABS+EBD, sürücü ve
    yolcu ön hava yastıkları, yan hava yastıkları, perde hava yastıkları, sürücü diz hava yastığı, aktif gergili ön emniyet kemerleri
    ESP, ASR, MSR, HBA ve Hillholder (1.4 100 HP için), krom kapı kolları, elektrikli ve buğu çözücülü gövde rengi dış dikiz aynaları
    yükseklik ayarlı ön ve arka kafalıklar, yükseklik ayarlı direksiyon simidi, "Follow me home" farlar, uzaktan kumandalı merkezi
    kilit, elektrikli ön camlar, manuel klima, yol bilgisayarı, MP3 ve CD çalarlı müzik sistemi ve 50/50 katlanabilir arka koltuklar
    standart olarak sunuluyor.

Lounge donanım paketinde ise Pop donanım seviyesine ek olarak 15`` alaşım jantlar, krom egzoz ucu, yan cam altı krom çıtalar
    ön ve arka tampon üzeri krom barlar, sis farları, park sensörü, direksiyondan kumandalı Blue&Me ses sistemi, direksiyondan
    kumandalı MP3 ve CD çalarlı müzik sistemi, otomatik klima ve polen filtresi, yükseklik ayarlı deri direksiyon simidi, deri vites topuzu
    yükseklik ayarlı sürücü koltuğu standart olarak yer alıyor.

Gerek tasarımı gerek boyutlarıyla hatchback karoserli Fiat 500 modeliyle çok benzer özellikler sergileyen Fiat 500C, elektrikli sofftop
    tavanıyla farkını ortaya koyuyor. Kumaş kaplı ve sürgülü tavan sistemi, fildişi, kırmızı ve siyah olmak üzere 3 farklı renkle satın
    alınabiliyor. 3.55 metrelik uzunluğu ve 1.65 metrelik genişliğiyle zaten ideal bir metropol ulaşım aracı olarak dikkat çekmeyi başaran
    Fiat 500 ailesinin yeni üyesi, modern açılır tavan konseptiyle aynı zamanda dört mevsim ideal kullanıma imkan sağlıyor ve en güçlü
    özelliklerinden olan tasarımı daha da iddialı hale getiriyor .

Bununla birlikte Fiat`ın ekolojiye ve mobiliteye bağlılığının bir kanıtı olarak Fiat 500C`nin hem 1.2 litre 69 HP hem de 1.4 litre 100 HP`lik
    benzinli motorlarında Start&Stop teknolojisi isteğe bağlı olarak satın alınabiliyor. Özellikle sıkışık trafikte ve rölantide beklerken yakıt
    tüketiminin ve karbon salınımının artmasını engelleyen sistem, vites boşa alındığında motoru anlık olarak durduruyor. Motoru tekrar
    çalıştırmak için ise vitesi seçmek yeterli oluyor.

Üstün İletişim Teknolojisi: Blue& MeTM

Fiat Auto`nun Microsoft ile birlikte 3 yılda geliştirdiği Blue&MeTM sisteminin yer aldığı Fiat 500C, yüksek düzeyde gelişmiş bir teknolojiyi de
    kullanıcılarına sunabilmesiyle dikkat çekiyor. Otomotiv sistemi için geliştirilen Windows Mobile bazlı Blue&MeTM`nin teknolojisi, mevcut pahalı
    ve kalıplaşmış donanımların yerini alan ve pazardaki yeniliklere paralel olarak güncellenebilen bir sistem olmasıyla fark yaratıyor. Cep
    telefonlarının, müzik çalarların ve diğer kişisel elektronik aygıtların otomobile entegrasyonunu sağlayan Blue&MeTM sistemi, Bluetooth
    arayüzü ile eller serbest özelliği, geliştirilmiş ses tanıma, USB girişi, MP3 çalar ve sesli SMS kısa mesaj okuma gibi unsurları içeriyor.

Direksiyon simidi üzerinden kumanda edilebilen Blue& MeTM sistemine sahip Fiat 500C, sürücüsüne Bluetooth`lu bir cep telefonu cebinde
    veya çantasında olsa dahi, ellerini direksiyondan kaldırmadan cep telefonunu kullanabilme imkanı sunuyor. Geliştirilmiş ses tanıma sistemi de
    anında etkileşime olanak verirken, gelen kısa mesajların yüksek sesle sürücüye iletilmesini de sağlamaktadır. Araç içindekiler, iPod, cep
    telefonu, MP3 çalar veya USB haricî belleğe kayıtlı MP3, WMA ve WAV formatındaki müzikleri, dijital cihazı USB porta bağlayarak dinleyebilme
    ayrıcalığına sahip olabilmektedir.

• Türkiye Chevrolet'nin gözbebeği oldu

Chevrolet'nin Türkiye'deki satışları ilk beş ayda yüzde 35 arttı. Türkiye, Chevrolet dünyasında Çin, Brezilya, Hindistan, Ukrayna ve
    Fransa gibi satışlarını en fazla artıran ilk 6 ülke arasına girmeyi başardı.

Geçen yıl küresel krize rağmen 10 bin 450 adetlik Chevrolet satışıyla rekor kıran Türkiye, 2010'un ilk 5 ayında dünyanın en başarılı
    6 Chevrolet ülkesinden biri oldu. Chevrolet Türkiye Genel Müdürü Murat Aydın, "İlk 5 ayda 5 bin adetlik satışla, otomobil pazarında
    8'inciliğe yükseldik. Satışların yüzde 35 artması bizi Chevrolet dünyasında da ilk 6 ülke arasına soktu. Çin, Brezilya , Hindistan, Fransa
    Ukrayna ile birlikte satışlarını en fazla artıran 6 ülkeden biri olduk" dedi. 2010 başında Chevrolet'nin Türkiye için 9 bin adetlik satış
    öngördüğünü kaydeden Aydın, şunları söyledi: "Buna itiraz ettik. 2009'da 10 bin 450 adet rekor satışı artırıp en azından 10 bin 500
    adetlik bir hedef koyduk. Ama ilk 5 ayda görüldü ki bu rakamın da çok üstüne çıkacağız. Hedeflenen bütçenin yüzde 40'ını şimdiden
    tamamladık. Bu yıl en az 13 bin adet satarız. Kişisel görüşüm araç bulursak 15 bini zorlarız." Bunun en iyi göstergesinin Captiva
    olduğunu kaydeden Aydın, bir yılda satmayı planladıkları Captiva'yı iki ayda sattıklarını söyledi. Aydın, "Ocak ayında 2010 için bin 200
    adetlik satış öngörmüştük. Şubatta revize ederek Nisan-Mayıs ayı için bin 200 adet sipariş verdik ve şu anda bin 200 adedin tamamını
    sattık. Bu yılı 2 bin adedin üstünde tamamlayacağız" dedi.

Camaro ve Corvette Türkiye'ye geliyor

EFSANEVİ Amerikan modelleri Corvette ve Camaro, Türkiye'ye gelmeye hazırlanıyor. Aydın, Ekim ayında İstanbul'da düzenlenecek
    Auto Show Fuarı'nda Corvette ve Camaru'yu sergileyeceklerini belirterek, "2011 yılı başında bu iki modelin satışına başlamayı hedefliyoruz" dedi.

Lüks markalara kafa tutuyor

CHEVROLET, Türkiye'de yüksek vergi dilimine giren 1600 cc üst otomobil satışlarında da lüks markalara kafa tutuyor. Nisan sonu itibariyle
    Türkiye'de 1600 cc üstü 3 bin 445 adet lüks otomobil satılırken, Chevrolet 626 adetle, BMW, Mercedes, Land Rover ve Volvo gibi markaları
    geride bıraktı. Chevrolet, toplam 713 adet satışla 1600 cc üstü binek otomobil pazarında yüzde 20.70 paya ulaşan Audi'den sonra pazar
    ikincisi oldu. Bu dönemde Mercedes- Benz'in payı yüzde 7.87, Land Rover'ın yüzde 2.93, Volvo'nun yüzde 2.96 olarak gerçekleşti.

• Dün akşam 11 sıralarında Merter yönüne doğru ilerlerken müthiş bir trafik vardı. İncirli'ye geldiğimizde anladık ki korkunç bir kaza olmuş. e-5'in Avcılar yönüne doğru olan kısmında... Ziyade bir curcuna vardı ortalıkta. Büyük beton blokları görünce İncirli'deki köprünün parçalandığını düşündük ancak öyle değildi. Ve bir Yeni Opel Astra'nın (sanıyorum) ön tarafı press durumdaydı. Aracı görünce çok üzüldük. Eve gittiğimizde tv'yi açtık ancak henüz hadiseyle ilgili bir haber yoktu. Olayın ayrıntılarını bugün gazetelerden öğrendim. Neyse ki büyük bir şans eseri araç sürücüsünün yalnızca bacağı kırılmış. O beton bloklar da bir TIR'ın taşıdığı beton kalıp içerisindeki trafonun köprüye çarpması sonucunda yola düşen tonlarca ağırlığındaki parçalardı. Benzer bir olay geçen aylarda Yenibosna'da olmuştu. Bir benzeri de 3-5 ay sonra olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabeti -- 28 Mayıs 2010; 10:01:07 >

• Bn bu ülkede çevreyolunun üstündeki geçitte tiner çeken kafası güzel çocuğun aşağı bakarken sarkıp yoldan geçen cenaze arabasının üstüne düştüğünü ve arabadaki cenazenin yola savrulduğunu tabutun parçalanıp naaşın üstünden arabaların geçtiğini gözümle gördüm..
  • ceza almayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 28 Mayıs 2010; 18:47:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa

Bn bu ülkede çevreyolunun üstündeki geçitte tiner çeken kafası güzel çocuğun aşağı bakarken sarkıp yoldan geçen cenaze arabasının üstüne düştüğünü ve arabadaki cenazenin yola savrulduğunu tabutun parçalanıp naaşın üstünden arabaların geçtiğini gözümle gördüm..

ciddi olamazsın abi
  • Malesef ciddiyim.. Yanlış hatırlamıyorsam e-5'te 2 sene önce ya kozyatağı yada bostancı civarlarında olmuştu.
  • Yeni Meriva'ya 3 Yeni Dizel Motor

Yeni Opel Meriva'da daha önce kullanılan 74 kW/100 hp ve 103 kW/140 hp'lik iki benzinli motora ek olarak 3 yeni dizel motor seçeneği eklenerek ürün gamı oldukça genişletildi. Bir önceki nesilde kullanılan dizel motora oranla % 21 oranında güçlendirilen 1.3 CDTI ecoFLEX 70 kW/95 hp güç ve 119 g/km CO2 salınımı sunmakta. Agila ve Corsa'da kullanılan Start/Stop teknolojisi önümüzdeki yıl merivada da kullanılmaya başlanılacak. 2011 yılı içerisinde ayrıca musterilerden gelen talep dogrultusunda fabrikasyon LPG'li modellerde satısa sunulmuş olacak. Yeni 1.7 CDTI 96 kW/130 hp'lik motor 6 ilei manuel sanzıman ile satısa sunulacak, bu motor 300 nm'ye ulaşan torku ile 5.2 l/100 km yakt tuketime sahip, bu motor ayrıca bir çok teknoloik yeniliğede bünyesinde bulundurmakta.
  • Yeni Meriva'ya 30.000 Sipariş

Yeni meriva piyasaya çıkalı henuz sadece birkaç hafta olmasına ragmen 30.000 den fazla sipariş alarak ilerdeki satış rakamlarının ne kadar başarılı olacagı konusunda guzel sinyaller verdi. Yeni Astra J 5 kapı ise satısa sunuldugu gecen yıl sonundan bu yana gecen 6 aylık surede 160.000 adet satış adetini gecerek yıllık 180.000 adet olarak planan hedefi aşacagını şimdiden göstermiş oldu
  • Şu 1.7 cdti motorun benim aracımda olması için neler vermezdim
  • quote:

Şu 1.7 cdti motorun benim aracımda olması için neler vermezdim

+1
  • quote:

Şu 1.7 cdti motorun benim aracımda olması için neler vermezdim

aaah ah, benim de aklım hâla 5 kapılı GSI'da...
    Üretimden kalkmadan bir tane getirtebilsem diye hayaller kurup duruyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.