Şimdi Ara

'Corsa' Konu dışı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
1
Favori
12.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Opel LPG Line hizmeti ile Astra Sedan, Astra Classic ve Corsa modellerinde isteğe bağlı olarak orjinal Opel lisanslı ve onaylı LPG Kitleri
    sunmaya başladığını duyurdu. Buna göre beğenilen model üzerinde müşteriye özel LPG kiti donanım hizmetini vereceğini açıklayan Opel
    LPG dönüşüm hizmeti ile tüm araçlarında ortalama %30'a varan yakıt tasarrufu sağlanabileceğini belirtiyor. Ayrıca Opel LPG Line modellerini
    2 yıl boyunca sınırsız kilometre garantisi güvencesinde sunulduğunu da ekliyor...
  • 1 aylık 111. Yıl Serisi Corsa 1.3 CDTI sahibiyim yazlık halı paspaslarını aracımı alırken verdiler. Fakat ben Orjinal yada o ölçülere yakın kauçuk paspas arıyıorum ???
  • Sedan ve SW modellerinden sonra Cadillac CTS-V Coupe'de yollarda...

http://www.carmagazine.co.uk/Drives/Search-Results/First-drives/Cadillac-CTS-V-Coupe-2010-CAR-review/

556hp'lik kompresörlü V8 bir makinaya sahip, 4.4 saniyede 100'ü gören çılgın bir araç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 20 Ekim 2010; 20:02:53 >
  • Aracın arkasına bayıldım abi

• Beğenip beğenmemek kişisel zevklere kalmış tabii, ama çok cesur bir tasarım olduğunu kabul etmek lazım.
  • Dün araçta fark ettiğim bir olayı sizlerle de paylaşmak istiyorum ; belki daha önce başına gelen ve çözüm bulan olmuştur diye..
    Aracın arka tarafı yalpalıyor.. İlk önce emin olamadım yoldandır dedim ama baktım ki yoldan değil.. Bugün aracı life alıp altına
    baktıracağım.. Kimileri lastik balon yapmış olabilir diyor , kimiler arka rotlar bozulmuştur..
  • lastik ebadın ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

lastik ebadın ne?

205/45/R17
  • peki jantı takarken altına flanş benzeri bir parça kondumu offset değerini ayarlamak için?bijonlarda gevşeme diş kapma olabilir o da bir bolluk bırakabilir.
  • quote:

peki jantı takarken altına flanş benzeri bir parça kondumu offset değerini ayarlamak için?bijonlarda gevşeme diş kapma olabilir o da bir bolluk bırakabilir.

Renkli bileziğe benzeyen plastik parçadan bahsediyorsun galiba.. Onlar takılı da sorun lastiklerin taban yapmasıymış
    Life aldık aracı , lastiklerin yamuk döndüğünü anladık.. Çıkartıp garantiden değiştirilmesini talep edeceğim ; umut ediyorum değiştirirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalramco -- 5 Ocak 2011; 12:25:41 >
  • ne markaydı lastikler?
  • quote:

ne markaydı lastikler?

NANKANG
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalramco

quote:

ne markaydı lastikler?

NANKANG

şimdi anladım durumu...
  • Geçen sabah Çamlıca gişelerden TEM'e girdim, Kurtköy sapağından çıktım.
    KGS gişelerinden birine girdim, önümde eski kasa bir Honda Civic vardı.
    Sonradan farkettim ki içinde kimse yok, nedir ne oluyor diye bakınırken sürücüsü bir yerden çıkageldi.
    Benim cama yanaşıp "Kartım yetersiz bakiye veriyor, geçemiyorum, kartınızı kullanabilir miyim" dedi, bir de çıkartıp 2 TL verdi.
    Genelde yardımsever bir insan olmama rağmen, KGS gişesinde bir başkası yüzünden beklemeye uyuz olurum, ve kimseye de kart falan vermem.

Ama insanın bir kez basireti bağlanacak ya, kabul edip verdim kartı.
    Tam adam kartı okuturken kafama dank etti, köprüde olsak hadi neyse, peşpeşe okut, ama otoyol gişesindesin, girişin belli, çıkışın belli.
    Senin yerine bir başkası çıkış yaparsa sen ne b.k yiyecen ?

Dur demeye kalmadan adam çıkışı yaptı, kartı getirdi, sonra da arabasına binip basıp gitti.
    İkinci kez çıkış yapıldığında sistemin nasıl bir tepki vereceğini bilmiyordum, şansımı denemek için ben de okuttum, "yetersiz bakiye" verdi.

Tabii buna bir anlam veremedim, "ikinci kez çıkış yapamazsınız" falan gibi bir uyarı mesajı bekliyordum.
    "Adam herhalde çaktırmadan kartları değiştirdi, bana kendi bitmiş kartını kakaladı" diye düşündüm.
    Mecburen geri çıktım, ne yapsam diye bakınırken aklıma yaya olarak diğer yöne geçip oradan kartı okutarak otoyola giriş yapmış gibi göstermek geldi.
    Bariyerlerden atlayıp karşı yöne geçtim ve kartı okuttum, baktım 9.25 TL var, "boşuna adamın günahını almışız" dedim.
    Sonra tekrar gişeye girip yine denedim, yine "yetersiz bakiye" verdi, ana avrat dümdüz küfür ede ede tekrar geri çıktım

Nihayetinde gidip Karayolları memurlarına durumu anlattım, onlar da sağolsunlar beni bilgilendirdiler.

Meğer ikinci kez çıkış yapılmak istendiğinde, veya aynı gişeden giriş-çıkış yapıldığında en uzun mesafe ücreti olan 12.5 TL alıyormuş.
    Benim kartta da 9.25 TL olduğu için yetersiz bakiye veriyormuş.
    KGS gişeleri bariyerli olduğu için OGS'den kaçak geçmekten başka çarem yoktu.
    10 gün içinde anlaşmalı bankalardan OGS cihazı veya kredili KGS alırsam kaçak geçiş otomatik olarak normal geçişe dönüyormuş.
    (Ön dolumlu KGS kartları plakaya kayıtlı olmadığı için iş görmüyor)

Şimdi Garanti'den OGS'ye başvurdum, adresime gönderecekler.

KGS kartım ise içindeki 9.25 TL ile bir kenarda kalmaya mahkum artık.
    O kartı tekrar kullanmak istesem dolum yapmam lazım, dolum yapıp okutunca da muhtemelen 12.5 TL düşecek.
    Çünkü sistem benim şu an Kurtköy'den otoyola girdiğimi ve 3 gündür çıkış yapmadığımı sanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Geçen sabah Çamlıca gişelerden TEM'e girdim, Kurtköy sapağından çıktım.
    KGS gişelerinden birine girdim, önümde eski kasa bir Honda Civic vardı.
    Sonradan farkettim ki içinde kimse yok, nedir ne oluyor diye bakınırken sürücüsü bir yerden çıkageldi.
    Benim cama yanaşıp "Kartım yetersiz bakiye veriyor, geçemiyorum, kartınızı kullanabilir miyim" dedi, bir de çıkartıp 2 TL verdi.
    Genelde yardımsever bir insan olmama rağmen, KGS gişesinde bir başkası yüzünden beklemeye uyuz olurum, ve kimseye de kart falan vermem.

Ama insanın bir kez basireti bağlanacak ya, kabul edip verdim kartı.
    Tam adam kartı okuturken kafama dank etti, köprüde olsak hadi neyse, peşpeşe okut, ama otoyol gişesindesin, girişin belli, çıkışın belli.
    Senin yerine bir başkası çıkış yaparsa sen ne b.k yiyecen ?

Dur demeye kalmadan adam çıkışı yaptı, kartı getirdi, sonra da arabasına binip basıp gitti.
    İkinci kez çıkış yapıldığında sistemin nasıl bir tepki vereceğini bilmiyordum, şansımı denemek için ben de okuttum, "yetersiz bakiye" verdi.

Tabii buna bir anlam veremedim, "ikinci kez çıkış yapamazsınız" falan gibi bir uyarı mesajı bekliyordum.
    "Adam herhalde çaktırmadan kartları değiştirdi, bana kendi bitmiş kartını kakaladı" diye düşündüm.
    Mecburen geri çıktım, ne yapsam diye bakınırken aklıma yaya olarak diğer yöne geçip oradan kartı okutarak otoyola giriş yapmış gibi göstermek geldi.
    Bariyerlerden atlayıp karşı yöne geçtim ve kartı okuttum, baktım 9.25 TL var, "boşuna adamın günahını almışız" dedim.
    Sonra tekrar gişeye girip yine denedim, yine "yetersiz bakiye" verdi, ana avrat dümdüz küfür ede ede tekrar geri çıktım

Nihayetinde gidip Karayolları memurlarına durumu anlattım, onlar da sağolsunlar beni bilgilendirdiler.

Meğer ikinci kez çıkış yapılmak istendiğinde, veya aynı gişeden giriş-çıkış yapıldığında en uzun mesafe ücreti olan 12.5 TL alıyormuş.
    Benim kartta da 9.25 TL olduğu için yetersiz bakiye veriyormuş.
    KGS gişeleri bariyerli olduğu için OGS'den kaçak geçmekten başka çarem yoktu.
    10 gün içinde anlaşmalı bankalardan OGS cihazı veya kredili KGS alırsam kaçak geçiş otomatik olarak normal geçişe dönüyormuş.
    (Ön dolumlu KGS kartları plakaya kayıtlı olmadığı için iş görmüyor)

Şimdi Garanti'den OGS'ye başvurdum, adresime gönderecekler.

KGS kartım ise içindeki 9.25 TL ile bir kenarda kalmaya mahkum artık.
    O kartı tekrar kullanmak istesem dolum yapmam lazım, dolum yapıp okutunca da muhtemelen 12.5 TL düşecek.
    Çünkü sistem benim şu an Kurtköy'den otoyola girdiğimi ve 3 gündür çıkış yapmadığımı sanıyor

serdar abi fena kandırılmışsın. zaten ogs %20 indirimli. hala kgs kullanan benim bildiğim bir dedem kalmıştı o da yılda 1 kez köprü kullanır 2 kez de izmir aydın otobanından geçer arabası.

• quote:

serdar abi fena kandırılmışsın. zaten ogs %20 indirimli. hala kgs kullanan benim bildiğim bir dedem kalmıştı o da yılda 1 kez köprü kullanır 2 kez de izmir aydın otobanından geçer arabası.

Adamın beni kandırmak gibi bir niyeti yoktu diye düşünüyorum, 2 TL parası da hazırdı elinde. Boş kartla 2 TL'lik mesafeden değil de daha uzak bir yerden giriş yapıp "nasıl olsa birinden kart alırım" diye plan yaptığını sanmam. Muhtemelen kendisinden sonra benim en uzun mesafeyi ödemek zorunda kalacağımı o da bilmiyordu, bilse gelip kart istemezdi, karşısındakinin kartını vermeyeceğini düşünürdü. Benim basiretim bağlandı da verdim, o ayrı

Çevremden duyduğum "okudu-okumadı, cihaz arızalandı, tamire Ankara'ya gitti " vs gibi bin çeşit saçma OGS hikâyesi yüzünden bugüne kadar almamıştım ama artık kaçış yok sanırım

• geçmiş olsun serdar bey bizde öğrenmiş olduk..bende ayda 2 kere ablamı görmeye gittiğimde köprüyü kullandığım için ogs almadım ama bende alabilirim..bu arada ne kadar ki ogs cihazı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 7 Ocak 2011; 10:31:00 >
  • Teşekkürler.

Ben Garanti Bankası internet şubesinden başvuruda bulundum, adresime gönderecekler.
    Cihaz ücreti olarak kredi kartımdan 44 TL çektiler.
  • Ben ayda yılda bir kullanmama rağmen OGS aldım geçenlerde.Hem daha ucuz,hem de bazen unutuyorum kartı hazırlamayı panik oluyorum gişelerde
    Garanti'de cihaz ücreti 44 lira.Serdar Abi,telefonla biraz sıkıştırırsan daha çabuk geliyor bilgin olsun
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.