Şimdi Ara

'Corsa' Konu dışı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
1
Favori
12.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Opel Astra’nın en sportif versiyonu GTC’nin üretime geçecek halinin ilk fotoğrafları ve videosu yayınlandı.

Keskin çizgileriyle çok şık görünen üç kapılı aracın lansmanı 15 Eylül’de başlayacak Frankfurt Motor Show’da yapılacak.
    Aracın konsept haline sadık kalınarak hazırlanmış üretim versiyonunda LED sis lambalarının yerini normal sis lambalarının
    aldığı ve tamponun alçak yapısının biraz değiştirildiği görülüyor.

Opel Astra GTC, beş kapılı Astra ile benzer motor seçenekleri sunacak. İlerleyen dönemlerde model gamına eklenecek
    OPC versiyon ise özel modifiye edilmiş bir şasiye ve 250 hp civarında güç üreten bir motora sahip olacak.

Opel Astra GTC’nin Renault Megane Coupe ve VW Scirocco ile sıkı bir rekabete girmesi bekleniyor.

'Corsa' Konu dışı

'Corsa' Konu dışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalramco -- 3 Mayıs 2011; 8:36:10 >

• Hoşgeldin ramco, özlettin yine kendini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Hoşgeldin ramco, özlettin yine kendini

hoşbulduk serdar abi koptum kusura bakmayın , ama döndüm yine sizlerleyim

• Sabah sabah gözümün önünde hatta burnumun dibinde diyebileceğim bir trafik kazasına şahit oldum.

Kozyatağı sapağından Kartal yönünde E-5'e katıldım, orta şeride geçtim, 80 km/s civarı bir hızla ilerliyordum.
    Sol şeritte de benden bir iki araç boyu ileride bir kapalı kasa beyaz Ford Transit aynı hızda seyrediyordu.
    Dikiz aynamda sol şeritten bordo renkli eski bir Mitsubishi Carisma'nın hızla geldiğini gördüm,
    "ne yapıyor bu, önünde araba var" diye düşünürken yanımdan geçti, hiç frenleme falan olmaksızın 100-110 km/s civarı bir hızla Transit'e arkadan bindirdi.
    Sonra hafiften sola savrulup beton bariyerlere çarptı, bir iki sağ sol yapıp durdu, ben de önüme savrulabilir endişesi ile epey yavaşlamıştım.
    Yanlarından geçerken gördüğüm, ön tarafı komple dağılmış Carisma ve eliyle ağzını kapamış şok içerisinde bir kadın sürücü,
    ve ağlamaklı bir ifade ile aracındaki hasara bakan Transit sürücüsü idi.

Herhalde kadının aracının lastikleri kabaktı ve o lastiklerin ıslak zeminde frenleme yeteneğinin ne kadar azalacağını düşünemedi.
    Ya da uyumuş olmalı, göz göre göre gerçekleşen bu kazanın başka bir açıklamasını yapamıyorum...

Allahtan pek çok kez yaptığım şeyi yapmadım, ve yola katılır katılmaz sol şeride zıplamadım.
    Yoksa kadın Transit yerine bana bindirmiş olabilirdi...

• Serdar Abi geçmiş olsun.
  • Serdar Abi büyük geçmiş olsun [ biraz geç oldu ama ] ...
  • Donanım Haber'in oradan buradan zırt pırt çıkan reklamlarından nefret edenler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 1 Ekim 2011; 0:20:31 >
  • Grup Anemi'den bir şarkı armağan etmek istiyorum o reklamlara
    Bilen bilir zaten bilmeyende T.A.K. diye aratabilir
  • Corsacıları çok fazla ilgilendiren bir durum değil ama yine de can sıkıcı bir haber : ÖTV oranlarına zam geldi.
    1600 cc'ye kadar olan %37'lik oranda değişiklik yok.
    1600-2000 cc arası %60'dan %80'e,
    2000 cc üstündeki araçlar için ise %84'den %130'a çıktı.

Özetle bu memlekette 1600 cc üzeri araç kullanmak artık sadece belli bir kesime mahsus bir ayrıcalık haline dönüşüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Corsacıları çok fazla ilgilendiren bir durum değil ama yine de can sıkıcı bir haber : ÖTV oranlarına zam geldi.
    1600 cc'ye kadar olan %37'lik oranda değişiklik yok.
    1600-2000 cc arası %60'dan %80'e,
    2000 cc üstündeki araçlar için ise %84'den %130'a çıktı.

Özetle bu memlekette 1600 cc üzeri araç kullanmak artık sadece belli bir kesime mahsus bir ayrıcalık haline dönüşüyor...

Bu vergi oranlariyla devlet net araba bedelinin uzerinde vergi alacak demektir 1.6 lt ustunde. Ben de bizim bahce duvarlarini yukseltip devlet kyracam bu gidisle
  • Saka gibi %130 ne demek ya?
  • Güzel bir Nurburgring videosu buldum.Corsa OPC'yi kıvrıla kıvrıla giderken izlemek isteyenler buyursun :)
    Arkadaki araç Clio RS 200,bariz daha hızlı görünüyor fakat ben pilotajdan olduğunu düşünüyorum.

Bu videoyu da daha önce de koymuştum sanıyorum,ama bulunsun benim aracın aynısından

• Yeni Astra GTC tasarım ekibinden bir video...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zQsOHmH5t-w
  • Sabah bir emaneti bırakmak için Arkas Çengelköy'e uğradım.
    Aysel hanım ile görüşüp işimi hallettim, tam showroom'dan çıkarken ön tamponu ve ızgarası farklı siyah bir Astra gördüm,
    bu ne ya böyle filan derken yeni GTC olduğunu farkettim

Araç bayiye ineli daha 2 gün olmuş.
    Bir toplantıya yetişmem gerekmesine rağmen fotoğraf çekmeye ve üstünkörü bir incelemeye bir 10 dakika vakit ayırmadan edemedim.

Araç standart Sport donanımlı 1.4 Turbo idi.
    Siyah renk açıkçası aracın güzelliğini yeterince gösterememiş.
    Sarı veya kırmızı olsa tadından yenmez

Direksiyon simidi Sport donanımlı diğer Opel'lerden de bildiğimiz gibi perfore deri.
    Spor koltukların şekilleri ve döşemeleri 10 numara.
    Jantlar 18", üzerindeki 235/50 lastikler ise bana haddinden fazla kalın yanaklı geldi.
    İlginç bir detay, standart halojen farların mercekli olması.

Cep telefonu ile epey bir fotoğraf çektim, gün içinde vakit bulursam aktarıp paylaşacağım.

• ilginç almanya konfiguratörü halojen göstermiyordu farları.
    gene de mantıksız bir fiyatlandırma var bence. dua edeyim de şu koltuk ısıtma sistemimin parçaları biran önce gelsin=)
  • http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TX37CvM4jIU

Sonundaki gösterge kısmını izlemeden bırakmayın...
  • Yeni Astra GTC'nin ilk showroom fotoğrafları...

'Corsa' Konu dışı

'Corsa' Konu dışı

'Corsa' Konu dışı

'Corsa' Konu dışı

'Corsa' Konu dışı

'Corsa' Konu dışı

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.