Şimdi Ara

'Corsa' Modifiye (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
585
Cevap
6
Favori
75.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bekapa en kısa zamanda yayınlayacağım.. İşten 5te çıkıyorum ve hava kararmış oluyor hafta sonunu beklemeniz gerekecek
    Serdar abi bilgilendirme için teşekkürler.. Bir sorum daha olucak sizlere
    Jant taktığımdan diskler ön diskler eskisine nazaran daha fazla su ile temas ediyor doğal olarak ve paslanmaya başladılar
    Bunun için bir çözüm bulan var mı acaba ???
  • Bu sorun fazla kullanılmayıp yatan otomobillerde daha çok görülür. Aracı tekrar kullanmaya başlayıp birkaç kez frenleme yaptıktan sonra da pas kaybolur. Buna karşı alınacak pek bir önlem yok, çok uzun süre paslı bırakılmadıkça bir problem olmaz.

Pas engelleyici ya da temizleyici bir kimyasal madde kullanmayı hiç düşünme, tehlikeli olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 2 Kasım 2010; 1:06:44 >
  • arkadaslar selamlar 2010 corsa aldım ancak 111 .yıl paspaslarını kullanmaya kıyamıyorum sankı zamanla ayagını surttukce asınacak gıbı gelıyor kullanan ve sorun yasayan var mı acaba

ayrıca uzerıne paspas aldım kaucun arka taraftakıler uymuyor aradakı bosluk nedenıyle tam oturmuyor koltuk altınada gırmıyor
    tam olarak corsa ıcın yapılan bılldgınızn paspas setı var mıdır

tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayceto

arkadaslar selamlar 2010 corsa aldım ancak 111 .yıl paspaslarını kullanmaya kıyamıyorum sankı zamanla ayagını surttukce asınacak gıbı gelıyor kullanan ve sorun yasayan var mı acaba

ayrıca uzerıne paspas aldım kaucun arka taraftakıler uymuyor aradakı bosluk nedenıyle tam oturmuyor koltuk altınada gırmıyor
    tam olarak corsa ıcın yapılan bılldgınızn paspas setı var mıdır

tesekkurler

Öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun.. Kendinizi Corsa Üyelerimiz ve Araçları başlığı altında tanıtırsanız seviniriz
    Bahsettiğiniz paspasları 2 yıla yakın süredir kullanıyorum ve bir aşınma söz konusu değil.. Kaucuk paspas kullanmadım
    ama benim halı paspaslar birebir uygun , dediğiniz gibi koltuğun altına girmeme gibi bir sorunda yaşamadım..

• Ben aracın üzerinde gelen orijinal halı paspasları 1.5 sene kadar kullandım, topuklarımın bastığı yerler delindi. Sonra orijinal Opel kauçuk paspas takımı aldım, sadece bir sonbahar-kış kullandım, o da delindi. Ondan sonra yine orijinal Opel kırmızı dikişli halı paspas aldım, halen delik vaziyette onları kullanmaktayım

Bu paspasların sadece sürücü tarafı tek satılsa ne güzel olurdu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Ben aracın üzerinde gelen orijinal halı paspasları 1.5 sene kadar kullandım, topuklarımın bastığı yerler delindi. Sonra orijinal Opel kauçuk paspas takımı aldım, sadece bir sonbahar-kış kullandım, o da delindi. Ondan sonra yine orijinal Opel kırmızı dikişli halı paspas aldım, halen delik vaziyette onları kullanmaktayım

abi yere sağlam basanlardansın

• Arkadaşlar hicret spoiler dan body kit parçalarını alsam izmir ya da balıkesir de taktırabileceğim bir yer var mıdır işinde uzman olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipiralli
    Arkadaşlar hicret spoiler dan body kit parçalarını alsam izmir ya da balıkesir de taktırabileceğim bir yer var mıdır işinde uzman olan?

hicreti bi ara gelip kendileri takiyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa

quote:

Orijinalden alıntı: sipiralli
    Arkadaşlar hicret spoiler dan body kit parçalarını alsam izmir ya da balıkesir de taktırabileceğim bir yer var mıdır işinde uzman olan?

hicreti bi ara gelip kendileri takiyor diye biliyorum.

teşekkür ederim bekapa.
    yaptıkları güzel hizmet doğrusu.
  • selamlar, benim 1.3 dizele blow off taksak nasıl olur aacaba..sizden takan varmı. sanırım bekapa senin var...imzamdaki araca yavaştan bir şeyler yapmaya başlıcam..blowoff tan başlasam nasıl olur acaba...
  • Hocam tabiki tercih meselesidir ancak genel kanı olarak modifiyede son noktadır blow lsd falan.
    Önce genelde jant lastik yay egzos filtre chip falan yaptırılır sonra diğerlerine geçilir.
  • Arkadaşlar, aşağıdaki linkte göreceğiniz bodykit uygulamasının ön spoiler parçası için yorumlarınızı alabilir miyim ?
    Belki yurtdışından getirtip bendeki spoilerin yerine bunu takmayı düşünebilirim...

http://www.rieger-tuning.de/rt2/index.php?option=com_content&view=article&id=152%3Aopel-corsa-d&catid=1%3Aneues&Itemid=19&lang=german
  • serdar abi, yan ve arkaları almadan önce bende bunlara bakmıştım. teminini başaramayacağımı farkedince ve de arkada 2 egzoz yapmamın olanaksız olduğunun ortaya çıkması sonrası yatırım planlarından kaldırmıştım.
    www.lexmaul.de sitesinden rieger parçalarına ulaşılabilmekte. ön spoiler 2 parça olarak satılıyor yanlış anlamadıysam. daha doğrusu 2 çıkıntıyı birleştiren bir parça daha tercih edilebiliyor. ben çok beğendim sade halini de ekli halini de.
  • Rieger bu kitin lansmanını yaptığında yanılmıyorsam forumda ilk duyurusunu ben yapmıştım, fakat o zamanlar bir değişiklik niyetim yoktu. Şimdi ön spoilerde çatlaklar var, artık yama da tutmuyor, en ufak bir dokunmada aynı yerden atıyor. E benim de fena halde araçla oynayasım geldi, neden ön spoilerden başlamayayım dedim

Dediğin gibi aynı ürüne Lexmaul'un online shop sitesinde de rastladım, niyetlendikten sonra öyle ya da böyle getirtmenin bir yolunu buluruz diye düşünüyorum.

Muhtemelen o ara parçayı da alırım, ama standart mı yoksa karbon görünümlü olanı mı almak lazım, hangisi daha iyi gider bilemedim. Hem bu konuda, hem de spoilerin şekli şemali hakkında diğer arkadaşların da yorumlarını beklerim.
  • başkan hangisini aldığın çok da önemli değil. istanbulda istediğin gibi kaplatabilceğimiz yerler var.
    ben olsam mat gri yapardım o parçayı bambaşka bir hava katar arabaya eminim
  • quote:

Arkadaşlar, aşağıdaki linkte göreceğiniz bodykit uygulamasının ön spoiler parçası için yorumlarınızı alabilir miyim ?
    Belki yurtdışından getirtip bendeki spoilerin yerine bunu takmayı düşünebilirim...

http://www.rieger-tuning.de/rt2/index.php?option=com_content&view=article&id=152%3Aopel-corsa-d&catid=1%3Aneues&Itemid=19&lang=german

Serdar abi beğendiğimi söylemeliyim.. Senin araca da yakışır hani
    Benim de bu aralar body kit işine el atasım var zaten.. Ne kadar bu kitin fiyatı abi ??

• quote:

Orijinalden alıntı: metalramco

quote:

Arkadaşlar, aşağıdaki linkte göreceğiniz bodykit uygulamasının ön spoiler parçası için yorumlarınızı alabilir miyim ?

Serdar abi beğendiğimi söylemeliyim.. Senin araca da yakışır hani
    Benim de bu aralar body kit işine el atasım var zaten.. Ne kadar bu kitin fiyatı abi ??

Ön spoiler 199, ara parça 79 (karbon görünümlü 99)
    Marşpiyerler 119x2 ((karbon görünümlü 129x2)
    Arka tampon altı 249 (karbon görünümlü 279) [Tek egzoz çıkışlı araçlar için]
    Arka tavan spoiler 276.

Fiyatlar euro.

Benim istediğim sadece ön spoiler ve ara parça 278'e geliyor.
    Ön ara parçasız, standart görünümlü komple 962 euro.

• Rieger'e bir mail atıp "kargo ile Türkiye'ye göndermeniz mümkün mü" diye sordum, cevap olumlu gelirse ve kargo ücreti de makul olursa direkt siparişi geçerim...

quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

Renk veya kaplama malzemesi olarak çok farklı ve çekici uygulamalar yapmak mümkün tabii,
    ama bilirsin, araçla çok fazla oynanmış görünümü yaratmak istemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 12 Aralık 2010; 15:42:14 >
  • quote:

Rieger'e bir mail atıp "kargo ile Türkiye'ye göndermeniz mümkün mü" diye sordum, cevap olumlu gelirse ve kargo ücreti de makul olursa direkt siparişi geçerim...

quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

Renk veya kaplama malzemesi olarak çok farklı ve çekici uygulamalar yapmak mümkün tabii,
    ama bilirsin, araçla çok fazla oynanmış görünümü yaratmak istemem

serdar abi ebay.de deki satıcılar ile iletişime geç. şayet bu mal gümrüğe takılırsa komple body kit fiyatını geçer...
    ebay den bir satıcı ise ürün fiyatını düşük gösterip ürünün takılmasını engelleyebilir

• Malın tutarına göre mi gümrük uygulanıyor ?
    Eğer öyle ise gümrüksüz ithalat için üst sınır ne kadardır acaba, mesela 300 euro falan olsa benim işimi görür
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.