Şimdi Ara

'Corsa' Modifiye (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
585
Cevap
6
Favori
75.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eskiden yılbaşı bayram zamanları 300euroya çıkıyormuş ama son değişiklikle bu kaldırılmış
  • Ben de hızlıca bir göz attım, bulduğum kaynaklarda aynen dediğin gibi 150 euro yazıyor.
    Bunu aştığı zaman %18 vergi ödemek gerekiyormuş.

279 + % 18 vergi : 329 euro ediyor, o da 650 TL gibi birşey yapar.

Hadi vergisini göze aldık diyelim, acaba kargo ne kadar tutar ?
  • serdar abi,
    bizim web sitemiz aracılığıyla yurt dışından kayak ekipmanı getiren bir sürü kullanıcımız olmakta. %18 kdvye ek olarak yanılmıyorsam ardiye ücreti gibi bir ücret alınmakta. ürün bedeli önemsiz olmakla birlikte kargonun boyutuna göre keyfi bir bedel gibi. kayakla kıyaslarsak benzer boyutlarda olacaktır bu ürün. kargosu eğer göndericinin anlaşması varsa 70euro gibi olacaktır. ardiye bedeli olarak da 300tl gibi bir bedel ödüyor kayağı takılanlar.
    geçen sene bir arkaşdaım snowboard+bağlamayı (hemde gerçek fatura bedelleri ile) gümrüğe takılmadan geçirmişti 600 usd gibi bir fiyatı vardı. yollatacaksan ups dhl gibi bir firmayı değil deutsche post gibi devlet kuruluşu kullanmanı tavsiye ederim. sanırsam özel firmalar ardiye alıyor depoları işgal edildiği için ama dp tr de ptt ile çalıştığı için direk kdv ödeyerek alabilme şansın var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

serdar abi,
    bizim web sitemiz aracılığıyla yurt dışından kayak ekipmanı getiren bir sürü kullanıcımız olmakta. %18 kdvye ek olarak yanılmıyorsam ardiye ücreti gibi bir ücret alınmakta. ürün bedeli önemsiz olmakla birlikte kargonun boyutuna göre keyfi bir bedel gibi. kayakla kıyaslarsak benzer boyutlarda olacaktır bu ürün. kargosu eğer göndericinin anlaşması varsa 70euro gibi olacaktır. ardiye bedeli olarak da 300tl gibi bir bedel ödüyor kayağı takılanlar.
    geçen sene bir arkaşdaım snowboard+bağlamayı (hemde gerçek fatura bedelleri ile) gümrüğe takılmadan geçirmişti 600 usd gibi bir fiyatı vardı. yollatacaksan ups dhl gibi bir firmayı değil deutsche post gibi devlet kuruluşu kullanmanı tavsiye ederim. sanırsam özel firmalar ardiye alıyor depoları işgal edildiği için ama dp tr de ptt ile çalıştığı için direk kdv ödeyerek alabilme şansın var.

Sağolasın, bilgiler için teşekkür ederim.
    Ülkemizde her zaman her yerde olduğu gibi gümrükte de standart bir uygulama yok anladığım kadarıyla.
    Yani takılıp takılmaması şansa bağlı gibi...

• Rieger'den yanıt geldi, direkt göndermiyorlarmış, iki ayrı bayi adı-adresi vermişler, bunlarla temasa geçin diyorlar. Birisi senin söylediğin yer tifosi...
  • İsmini verdikleri diğer bayi ile görüştüm,
    "sitede gördüğünüz fiyatları 1.5 ile çarpın, İstanbul teslim fiyatını bulursunuz" diyor.
    4 ya da 5 taksite kadar bölebiliyorlarmış.
    Siparişi takiben 2-3 haftada geliyormuş.

279 x 1.5 = 419 euro, o da 830 TL gibi birşey ediyor.

Tabii bir de bunun boyası ve montajı var...
  • Serdar abi bende paylaştığın bağlantı açılmıyor bir türlü o yüzen resmi göremedim.
    Bahsettiğimiz body kit bu mu?

'Corsa' Modifiye
  • Ben de Bekapa neden yorum yapmadı diye merak ediyordum

Evet, bahsi geçen bodykit o.
    Ben sadece ön spoileri düşünüyorum.
    Bir de bu fotoda göremedim ama spoilerin tam ortasında iki parçayı birleştiren ve yere paralel duran ince bir plaka şeklinde opsiyonel bir parça daha var, istersen 20 euro farkla karbon görünümlü olabiliyor.
  • Peki Serdar abi 1 milyar para vermek yerine tıpkısının aynısını fiberden yaptırma fikrine sıcak değil misin?

Yada değişik bir alternatif olarak (yine fiber heralde pek emin değilim) parça halinde değil direk tampona ek yapıyorlar.
    Böyle birşey yani;

'Corsa' Modifiye

'Corsa' Modifiye

'Corsa' Modifiye

'Corsa' Modifiye

'Corsa' Modifiye

'Corsa' Modifiye

'Corsa' Modifiye

Bitmiş halide bu şekilde oluyor;

'Corsa' Modifiye

'Corsa' Modifiye

'Corsa' Modifiye

'Corsa' Modifiye

'Corsa' Modifiye

Aslında biliyorum birer resim yeterli olurdu ama araba çok güzel dayanamadım

Bu arada burda uygulanan spoilerin tek parça olması seni yanıltmasın, parçalı olanlarıda çok güzel yapıyorlar.
    Standart Bmw'ler artık hep bu şekilde m tampona dönüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa

Peki Serdar abi 1 milyar para vermek yerine tıpkısının aynısını fiberden yaptırma fikrine sıcak değil misin?

Yada değişik bir alternatif olarak (yine fiber heralde pek emin değilim) parça halinde değil direk tampona ek yapıyorlar.
    Böyle birşey yani;

...

Bitmiş halide bu şekilde oluyor;

...

Aslında biliyorum birer resim yeterli olurdu ama araba çok güzel dayanamadım

Bu arada burda uygulanan spoilerin tek parça olması seni yanıltmasın, parçalı olanlarıda çok güzel yapıyorlar.
    Standart Bmw'ler artık hep bu şekilde m tampona dönüyor

Adamlar gayet güzel iş çıkartmış, helal olsun

Valla resimlerden bakarak kalıp çıkartabilecekse ve maliyeti de daha düşük olacaksa neden olmasın...

• Dış/Görsel modifiye konusunda on numara iş çıkartıyorlar
    Ben internetten takip ediyordum ve genel görüşüm güzel reklam yaptıkları yönündeydi
    Ancak dyno için yerlerine gittiğimde yaptıkları işleri canlı olarak görünce etkilendim gerçekten

Resimden bakıp kalıp çıkartma işine gelince, daha önce çok sefer yaptıklarını biliyorum
    Zaten sitelerinde soranlara verdikleri yanıt hep aynı "siz hayal edin, İstanbulGaraj yapsın"

İletişim bilgileri bunlar

İstanbul Garaj & Team Art Adres: Çobançeşme Mah. Kalender Sok. Acar San. İş Merk. No:25 Giriş Katı Bahçelievler / İstanbul
    Tel: 0212 552 80 97-98 Faks: 0212 552 80 92
    Msn: istanbulgaraj@hotmail.com
    İstanbul Garaj Online Satış Sitesi:http://www.istanbulgaraj.com

Yakın zamanda gitmeyi düşünürsen bende gelebilirim, mesela bugün

EDIT: Maliyet konusunda bilgim yok ama orjinal parçadan daha fazla para isteyeceklerini sanmam.
    Fiberden OPC ön tampona 1 milyardan açmışlardı kapıyı geçen yaz.
    Çokta uçuk değil yani fiyatlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekapa -- 13 Aralık 2010; 13:44:04 >

• Kafamda bu işi hızlıca halletmek vardı aslında,
    ama bugün bu işe bütçe ayırmama engel olabilecek bir takım ailevi gelişmeler oldu maalesef.
    Bir süreliğine ertelemek durumunda kalacağım sanırım...

Ama tekrar gündeme geldiğinde beraber bir İstanbul Garaj ziyareti yaparız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 13 Aralık 2010; 15:04:11 >
  • Emrindeyim başkanım, ne zaman istersen

Bende turbo ve intercooler büyütme işi için bi kıvılcım bekliyorum ancak henüz cesaret edebilmiş değilim.
    Gidersek bunları tekrar konuşcam bende..
  • geçen hafta merceklenen corsama bugün 4300k xenon montajı yapılacak bakalım sonuç ne olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK
    geçen hafta merceklenen corsama bugün 4300k xenon montajı yapılacak bakalım sonuç ne olacak...

yarına kaldı montaj
  • Durum nedir tifosi? Xenonu baglatta bi goruselim.. Merak ediyorum..
  • montaj tamam gündüz pek belli olmuyor 4300k olduğu için olabilir zira astrada öyleydi. Far ayarı bozulmuş olabilir ona baktırcam akşamı merakla bekliyorm...
  • şimdilik bir teaser vereyim ;)
     'Corsa' Modifiye
  • Cok hos olmus, bi-xenondan farki yok. Marka model nedir? Philips photon mu? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa
    Cok hos olmus, bi-xenondan farki yok. Marka model nedir? Philips photon mu? :)

aynen 4300k. Sağ ön balastın sabitlenmesinde sıkıntı var uğricam tekrar taktırdığım yere
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.