Şimdi Ara

'Corsa' Modifiye (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
585
Cevap
6
Favori
75.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araya sikistirip plastik kelepceyle ordaki kablolara sabitlemistim ben. Soldakini ne yaptin? Sigorta kutusunun ustune mu yapistirdin? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa
    Araya sikistirip plastik kelepceyle ordaki kablolara sabitlemistim ben. Soldakini ne yaptin? Sigorta kutusunun ustune mu yapistirdin? :)

sağdaki çamurluğa monte edildi soldakini nereye soktular görmedim:)
  • artık rahatça corsa bixenon diyebilirim...
  • Sizce hangi jant daha iyi duruyor ? Yada siyah jant iyi duruyor mu ? Siyah janta heves ettimde almışken yakışanını alayım.

'Corsa' Modifiye

'Corsa' Modifiye

Siyah janta karar verirsem bundan almayı düşünüyorum :

'Corsa' Modifiye

• Şahsen jant söz konusu olunca parlak metalin cafcaflı görünümünü hiç bir renge değişmem.
    Pırıl pırıl parlayacak, gözümü alacak ki ben ona jant diyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Şahsen jant söz konusu olunca parlak metalin cafcaflı görünümünü hiç bir renge değişmem.
    Pırıl pırıl parlayacak, gözümü alacak ki ben ona jant diyeyim

Serdar abi, senin bu yazini okurken su ilanla karsilastim gostermeden gecemedim

Birak gozunu almayi, yer bu jant

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-307-20-inc-jant-60-000-km-sifir-ayrinda-37030617/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: pistachio

Birak gozunu almayi, yer bu jant

20" o araca biraz büyük gelmiş ama güzel jant doğrusu.

Konu ile yakından ilgili olmayanlar aradaki farkları görmeyebilir,
    ama aslında metal rengindeki jantlar, üzerlerindeki son kat cilaya ve uygulanış şekline göre çok farklı görünebiliyor.
    Araçla birlikte gelen jantlar genelde klasik gümüş rengi oluyor ve tasarımı ne kadar güzel olsa da fazla bir cazibesi olmuyor.
    Ben daha çok -kromajlı jantlar kadar olmasa da- klasik gümüşten biraz daha parlak jantları seviyorum.

• Ben siyah jantları çok ama çok seviyorum. O yüzden 100 defa seçsem 100'ü de siyah olurdu bu ikisi arasında. Sırf siyahlığından değil çok da yakışmış
  • Yorumlar için teşekkürler, başka fikri olan var mı acaba ?
  • Ben OPC'nin orjinal jantlarına zaten hastayım,bence hiç ellemeye gerek yok
    İlla olacaksa da siyah jant hoşuma gitmedi açıkcası.
  • Orjinal OPC jantı bence çok yakışıyor arabaya.
  • Yorumlar için teşekkürler, jantlarım 17", 18e yükseltmek istiyorum, bir fikir alışverişi yapayım dedim
  • 18" opc janti super olur bence :)
  • quote:

18" opc janti super olur bence :)

Aynen

Başka jant düşünmezdim.
  • O degilde bugun kopru trafiginde bi hummer h3 gordum krom 20" jant takmislar yanaklarda incecik, gulmemek icin zor tuttum kendimi..
  • quote:

O degilde bugun kopru trafiginde bi hummer h3 gordum krom 20" jant takmislar yanaklarda incecik, gulmemek icin zor tuttum kendimi..

Bi de indirmişlerse tam olmuştur
  • Orkun sana bir sorum olucak.. EBAY'da OPC sinyallerini kargo dahil 35 Euro'ya buldum.. Fiyat uygun mudur ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalramco

Orkun sana bir sorum olucak.. EBAY'da OPC sinyallerini kargo dahil 35 Euro'ya buldum.. Fiyat uygun mudur ??

serviste montj dahil 100 lira idi. kargo masrafıyla aynı kapıya ulaşır bence ebayden almak için çok karlı olması lazım bir ürünün.
  • Dün itibarı ile 95hp aracıma power box taktırdım , yazılım olmadı malesef çünkü işletim sistemnleri değişmiş. 3-4 ay sonra ancak olacak. Araç sanırım 110-120 hp arası bir değere yaklaştı. daha 2000km 'de şuan. 2. ve 3. vites inanılmaz duruma geldi Utanmasa 3. viteste patinaj yapıcak En kısa zmanda dyno'ya sokup gerçek değerini öğrenmek istiyorum bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brandybuck -- 4 Ocak 2011; 16:10:53 >
  • çok araştırdım bu powerbox olayını. araca çok ciddi zararları var. chiptuning daha akılcı bir çözüm. powerbox devamlı yakıt pompasına yükleniyorki tüketim bariz bir şekilde artacaktır. ayrıca box takılıyken yol bilgisayarı verisine güvenme...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.