Şimdi Ara

'Corsa' Motor (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
1
Favori
12.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sapultra

10 numara olur abi çok sağol. Şasi no lazım olur mu ?

EPC'de Corsa C 1.8 motor (Z18XE) parçalarına bakarak bulurum, model yılına göre farklılık varsa da yazar zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 13 Şubat 2013; 10:09:06 >
  • Tamamdır abi acelesi yok müsait bir zamanda bakarsan sevinirim
  • Çağrı, değişmesi gereken parça bunlardan hangisidir acaba, biliyor musun ?

'Corsa' Motor
  • Valla bir tanesi de abi hangisi bilmiyorum ki ?
  • Bu resim buralarda dursun bakalım haftaya falan gideceğim herhalde abi o zaman tekrar bakalım olur mu ?
  • Motor sabitleme parçalarını motorun ne tarafında bulunduğuna göre 4 gruba ayırmışlar.
    1-5 arası parçalar sağ, 6-10 arası sol, 11-14 arası ön, 15-19 arası arka olarak geçiyor.
    Serviste usta ile birlikte bakarken belki bir fikir verir bu bilgi.
  • Tamamdır abi çok sağol
  • Güncel...
  • Güncel...
  • arkadasta corsa c var. 2004 ruhsatta 1.199 gibi bir ifade varmış. benim 2008 model 1.229 yazıyor. yani araba 1.2 motor değilmi farkı nedir?
  • 2004 modeldeki Z12XE kodlu motor 1199 cc'dir. (çap 72,5 mm, strok 72,6 mm)
    Daha sonra silindir çapında yapılan ufak bir artışla, Z12XEP kodlu motorda toplam silindir hacmi 1229 cc'ye çıkartıldı (çap 73,4 mm, strok 72,6 mm)
    Motor hacmi litre cinsinden ifade edilirken yuvarlama yapılarak söylenir, dolayısı ile ikisi de 1.2'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 24 Nisan 2013; 22:35:08 >
  • Arkadaşlar merhaba. Kuzenimin 1.4 16V ecotec benzinli aracından motor soğukken şıkı şıkı ses geliyor ve ısınınca kesiliyor. Servis iticiden kaynaklı dedi. Googel dan araştırdım yağ pompası arızalı olduğunda da yaparmış. Böyle bir sorun başına gelen oldu mu ? Nasıl düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 30 Nisan 2013; 3:05:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem

Arkadaşlar merhaba. Kuzenimin 1.4 16V ecotec benzinli aracından motor soğukken şıkı şıkı ses geliyor ve ısınınca kesiliyor. Servis iticiden kaynaklı dedi. Googel dan araştırdım yağ pompası arızalı olduğunda da yaparmış. Böyle bir sorun başına gelen oldu mu ? Nasıl düzeldi.

v kayışı da olabilir. bi motor soğukken kayışı söküp marş basmayı deneyin derim
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.