Şimdi Ara

'Corsa' Sıfır/İkinci el alım-satım tavsiyeleri (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.375
Cevap
14
Favori
71.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkinci el piyasası konusunda cahilimdir ama fiyat biraz fazla gibi geldi bana.
  • tavsiyelerinize ihtiyacim var olursa benim ilk arabam olacak 2. el piyasasindan anlayan arkadaslarin yorumlarini bekliyorum simdiden tesekkirlerler
  • Bence de biraz fazla.
    Sıfırının şu an 30-31 bin TL gibi bir fiyata alınabildiğini göz önünde tutarsak,
    5 yaşında ve kaba bir hesapla değerinin neredeyse yarısını kaybetmiş olan bir araç 17'yi geçmemeli bence.
  • peki bu aracin ederi sizce ne kadardir nekadara alabilirsem iyidir acaba?
  • Çok çok temizse ve km'si orjinalse 17,5-18 verilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99
    Bence de biraz fazla.
    Sıfırının şu an 30-31 bin TL gibi bir fiyata alınabildiğini göz önünde tutarsak,
    5 yaşında ve kaba bir hesapla değerinin neredeyse yarısını kaybetmiş olan bir araç 17'yi geçmemeli bence.

Yapmayın ya 5 yıllık araç değerinin yarısını kaybeder mi?
    Yani 10 sene sonra çöp mü olacak?
    Bu fiyata fazla derken OPEL garantili satılan modellere bir göz gezdirmek gerekir.
    Aşağıda iki örnek yer var. Hemen bütün opel bayilerine de bakılabilir.

http://www.arabam.com/ikinciel/galeri/detay/1046734?galeriAdi=opan-otomotiv&markaID=22
    http://www.opan.com.tr/mazda/ikinciel.asp

Ben almadan önce OPEL'de satılan 2. ellere baktım. 70-80 bin km. 2006 CTDI essentia modellerini 22-23 ten aşağı bulamadım.
    2007 ASTRA enjoy 1.3 TDCI 2 tane buldum. 85 bin ve 115 bin de idi. Fiyat 29.000 di her ikisinin de.
    Tabi OPEL bunları kendi sorumluluğunda satıyor ve 5 kuruş inmiyor.

2006 model CORSA essentia CTDI araca 18.5 TL istenmesi bende şüphe uyandırır.
    Ama iyice bir kontrol ettirilip gerçekten sağlamsa alınmasında fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erd_eru -- 4 Ocak 2011; 14:04:15 >

• yani siz fiyat uygun mu diyosunuz arac bi astsubay da fiyat uygun diyosan©¥z gidip bakabilirim arac baska bi sehirde 2 saat mesafede
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahatay63

yani siz fiyat uygun mu diyosunuz arac bi astsubay da fiyat uygun diyosan©¥z gidip bakabilirim arac baska bi sehirde 2 saat mesafede

Arkadaşım fiyatı iyice araştır. Yukarıda örnek verdim. Böyle garantili satan birçok OPEL bayi var.
    Fiyat ve geçmiş araştırmasını yap, arabanın genel durumunu kendin gör mümkünse anlayan birini de yanına alıp git.
    Uygunsa 3-5 daha indirmeye çalış ama sonuçta fiyat iyi duruyor.
  • peki arkadasim tavsiyelerin icin cok tesekkürler tabi ayirdigin vakit icin de
  • Sıfırını 35-36 bin liraya verdikleri aracın 5 yaşında ve 115 bin km olanına 29 bin lira istemeleri abes değil mi sizce ?
    Eski kasa ve essentia donanıma 22-23 istemek onların yüzsüzlüğünden ve tok satıcı olmalarından başka bir şey değil,30 bin liraya yeni kasa ve sıfırını veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Sıfırını 35-36 bin liraya verdikleri aracın 5 yaşında ve 115 bin km olanına 29 bin lira istemeleri abes değil mi sizce ?
    Eski kasa ve essentia donanıma 22-23 istemek onların yüzsüzlüğünden ve tok satıcı olmalarından başka bir şey değil,30 bin liraya yeni kasa ve sıfırını veriyorlar.

O zaman gider sıfırı alırsınız. Ben öyle yaptım.
    Adamlar takasa gelen araçları her türlü bakım ve kontrolünü yaptıktan sonra fiyatlandırıp
    "1" yıl garanti vererek satıyorlar.
    Piyasada 1-2 bin lira daha ucuz bulunabiliyor ama onun da ne çıkaracağını kestirmek zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erd_eru -- 5 Ocak 2011; 1:00:33 >
  • Arkadaşlar sıfır araç alırkern su an aracın yüzde kacına kadar kredilendirilebiliyor.
    Bu işleme bankalarmı yoksa bayilermi karar veriyor?
  • Yeni Corsa alacaklar Şubat ayını bekleyin makyajlılar Ocak sonu gibi burada olacaklar
  • ikinci el aramaktan bıktım. 2 aydır arıyorum insanlar uçuk fiyatlar istiyorlar kimi boya yok diyor serviste bıyası çıkıyor kimisi değişen yok diyor araba problemli çıkıyor. 2 el alacağıma 4 milyar koyup sıfırını almak mantıklı geliyor ama sıfırda corsa 1.4 benzinli enjoy mu yoksa1.3 dizel esential mi. yakıt açısından 1.3 mantıklı ama donanım açısından boş 1.4 de iyi ayrıca 1 milyar daha ucuz kararsızım yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chllngr57 -- 6 Ocak 2011; 18:56:41 >
  • Ben de sizin gibiydim
    Bir aydan fazladır arıyordum.90lira tlf faturası ödedim fazladan.
    Yalnizca Bir parça boya var diyenin bile tramerden 6000tl hasarı gözüktü. Bende kızdım bugün itibariyle Sıfır 1.3 CTDI Essantia aracımı teslim aldım.
    Artık kafam rahat
  • Şimdi ilk işim beş yildir kullanıdığım, galerıde satilmayı bekleyen Palio olan imzami değiştirmek olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavigökyüzü

Ben de sizin gibiydim
    Bir aydan fazladır arıyordum.90lira tlf faturası ödedim fazladan.
    Yalnizca Bir parça boya var diyenin bile tramerden 6000tl hasarı gözüktü. Bende kızdım bugün itibariyle Sıfır 1.3 CTDI Essantia aracımı teslim aldım.
    Artık kafam rahat

hayırlı olsun kazasız günlerde kullanın.
  • Teşekkür ederim.
    Hepimize sorunsuz, hayırlı günlerde kullanmalar...
  • 2007 corsa 1.4 twinport sport tek kapı

ilgilenen varsa linkten bakabilir! acil satılıktırr, 27 000 km de. Sol yan tarafta ve sağ arka çamurlukta boya var, her ikisi de park halinde oldu...

Satılık Twinport Sport
  • 2008-2010 arası ecoflex enjoy model az km li dizel Corsa arıyorum arkadaşlar..izmir veya izmire yakın olup satmayı planlayan arkadaşım varsa buradan mesaj atabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jans21 -- 16 Ocak 2011; 22:56:59 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.