Şimdi Ara

CORSA SPORT YARDIMMMMM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA BEN OPEL CORSA SPORT 1.3 CDTİ 90 HP ALMAK İSTİYORUM YALNZ BU ARABA İÇİN SİPARİŞ VERİP BEKLEMEM Mİ GEREKIYORU KULLANAN ARKADASLAR BU SEKLDE Mİ ALDI ACABA ?

• Selam.Ben sipariş verip bekledim.Aslında showroom da 1 tane vardı ama sonradan bodykit taktılar o araca showroom dayken.Bende o arabayı almaktan vazgeçtim.Fabrikada 3 tane olduğunu söylediler.gri,siyah ve metro mavisi.Bende metro mavisini tercih ettim.10 günde getirttiler.Ama özel siparişle getirtirsen 3 ayı bulur.Bildiğim kadarıyla şu anda gri istersen ümraniye gedizlerde ve altunizade de opel bayisinde var.Satılmadılarsa tabi.Opel bayileri bu aracı yavaş yavaş getirtmeye başladılar.Diğerlerinde de olabilir.
  • genedel düz modeller ellerinde oluyor ara sırda sunrooflu modellerde oluyor artık. renk konsunda sıkıntı olabilir ama az renk seçeneği olduğu için muhtamelen fabrika stoklarında olur standart modeller. ben aldığımda daha çok yoktu ortalıkta. heleki esp li istediğim için aracı bulamadılar bir türlü o ara opelin elindeki esp'lerin tamamı avrupadaki siparişlere gidiyordu. 2 ayda gelecek araba tam 3. ay dolduğu gün elime geçti. tabi o kocaman sunroof ve esp için değerdi. eğer sunrooflu alacaksan sana beyazı öneririm çok güzel duruyor beyazda siyah sunroof. metroda çok değişik bir renk.
  • bende alırken 15 gün kadar bekledim ama siparişi verirken gemide olduğunu söylemişti Gedizler ve dedikleri tarihten 2 gün önce gelmişti.
    bizim aldığımız 1.4 90 bg. 3 k.'nınn en düz modeli idi. fazla opsiyon istemediğimiz için işlem daha da hızlanmış olabilir tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.