Şimdi Ara

'Corsa' Üyelerimiz ve araçları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
692
Cevap
2
Favori
62.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

hoşgeldin cavit 2 tane corsan var sanırsam?

Bu enjoy sport muhabbetinede en çok sport kullanıcılarından tepki geliyor nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekapa -- 20 Mart 2010; 0:38:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

hoşgeldin cavit 2 tane corsan var sanırsam?

• Dun gedizlerden 1.2 essentia c'mon paketli duz vites 85hp gumus gri corsa aldim. Sali gunu teslim alicam kismetse. bundan sonra bol bol sorularimla rahatsiz ederim forumu;))

bu arada ek bilgi: yas 28, istanbul, yazilim gelistirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acsbid -- 21 Mart 2010; 17:18:53 >
  • Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanmanızı dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanmanızı dilerim

tesekkurler...
  • hayırlı olsun . kazasız belasız inşallah
  • merhabalar
    ERAY ERDEM, ankaralıyım,21 yaşındayım, gazi üniversitesinde işletme öğrencisiyim
    aracım 2008 model corsa d ecoflex enjoy+spor paket 11 bin km de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erayerdem -- 25 Mart 2010; 1:59:28 >
  • Merhaba Eray, aramıza hoşgeldin
  • aramıza yeni katılan arkadaşlara HOŞGELDİNİZ der , kasasız belasız sürüşler dilerim
  • Öncelikle merhabalar herkese..
    Ben Cem KARADAVUT 25 yaşındayım Ankarada yaşıyorum Kamu sektöründe çalışıyorum..
    2008 eylülünden itibaren imzamdaki araca sahibim.. Sürekli arabama bişeyler yapabilme hevesi ve planı içerisinde olsam da bu uğurda herhangi bir yol katedebilmiş değilim :)
    Ama bir gün mutlaka yapacağım kendime güveniyorum
  • Herkese merhaba,annemin opel corsa dti var 1.7,onu kullanıyorum bende bi corsa kullanıcısıyım :) Ehliyetimi alalı 5 ay oldu ve corsa sürmekten çok keyif alıyorum.
    Bu arada hoşbulduk :)
  • Başlık "üyelerimiz ve Araçları" olduğundan bence herkes araçlarını tanıtırken bol bol resimde koysa iyi olmaz mı? Hem kimin nasıl, bu başlıkta bakılır daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silivrilimehmet

Başlık "üyelerimiz ve Araçları" olduğundan bence herkes araçlarını tanıtırken bol bol resimde koysa iyi olmaz mı? Hem kimin nasıl, bu başlıkta bakılır daha iyi olur.

hocam onun için galeri başlığı var
  • Valla konular çok olunca onu daha yeni gördüm. Bende hemen resim ekleyeyim.

Kusura bakmayın mesaj kirliliği oldu.
  • Merhaba, isim cihan, yaş 28, meslek ask.personel, yaş. şehir ve ilçe istanbul tuzla, araç 2002 corsa 1.2 comfort easytronic rengi narçiçeği (biraz bayan rengi ama napalım, zaten eşim kullanıyor haftaiçi). Bu arada aracımın en önemli özelliği forumdaki ve opelin ilk easytronic araç serisi olması. En eski easytronic bende yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n a v y_35 -- 27 Mart 2010; 13:51:04 >
  • Arkadaşlar aracım 2010 essentia C'mon paketli dizel corsa:)

İstanbulda öğretmenim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavigezegencorsa

Arkadaşlar aracım 2010 essentia C'mon paketli dizel corsa:)

İstanbulda öğretmenim...

aramıza hoş geldiniz kazasız belasız sürüşler dilerim..
  • Alper Tunga NOYAN, mavigezegencorsa, aramıza hoşgeldiniz.
    n a v y_35, siz eskiden beri buralardasınız, siz de tekrar hoşgeldiniz....
    Hepinize Corsa'larınızla kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Alper Tunga NOYAN, mavigezegencorsa, aramıza hoşgeldiniz.
    n a v y_35, siz eskiden beri buralardasınız, siz de tekrar hoşgeldiniz....
    Hepinize Corsa'larınızla kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim

Evet ben ara ara corsa sevenler kulübüne girdiler yapmıştım ama çok aktif değildim corsa forumunda. Çünkü yanlış anlaşılmasın ama orası corsa d kulübü gibiydi, dolayısıyla pek corsa c ile ilgili birşey bulamadığımdan katılamıyordum sohbetlere. Bundan sonra aktif olarak takip edip sohbetlere katılmaya çalışacağım. Serdar bey size de ayrıca teşekkür etmek isterim, sayenizde corsa bölümü gerçekten canlı, sizi arkadaşlar başkan seçmişler ve başkanlık görevini çok iyi deruhte etmektesiniz. Ama biraz da emektar corsa c lere de ilgi gösterelim :)

İyi forumlar...

• Paylaşıma katılanların çoğu Corsa D kullanıcısı ve onlardan gelen sorular da Corsa D ile ilgili olduğu için başlık öyle gelişti, bilinçli bir ayrım hiç bir zaman olmadı. Arada Corsa C ile ilgili sorular geldiğinde bilgisi olanlar her zaman paylaşmıştır, ancak kimsenin bilgi veya deneyim sahibi olmadığı konular yanıtsız kalmıştır. Biz yine ayrımsız devam etmek istiyoruz, fakat aynı fikirde olmayıp kendi başlıklarını açanları görüyoruz. Bence bu durum soruların yanıt bulma olasılığını daha da azaltıyor maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.