Şimdi Ara

'Corsa' Üyelerimiz ve araçları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
692
Cevap
2
Favori
62.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burada çok şey öğreneceğim...TAbiki ilk olarak merak ettiğim şey aracımın ne kadar yaktığı..2007 den itibaren(yeni kasa) motorlarda sanırım bir takım değişiklikler yapılmış...Daha az yakıt tüketiyor...Aldığımız yerde çalışan ve 2010 1.3 corsa dizel(75 bg) kullandığını söyleyen ve bir depo ile( yaklasşık 44 litre ile )1100 km yi aştığını ifade etti..Eğer böyle ise bu gercekten harika..:).Doğruluğu konusunda deneyim ve tespitlerinizi bekliyorum:)[DHTUBE=]
  • 1100kmyi anca uzun yolda sabırlı bir kullanımla aşar=) benim zamanım değerli o kadar yawaş gidip yakıt ekonomisi yapıcam diye hayatımdan saatleri harcayamam=)
  • Selamlar

Yaş 32,
    Mekân İstanbul, Göztepe sanayi de oto tamir boyaları ve sarf malzemeleri ile ilgili nalbur (Rutuş boyaları pasta cila boya fırın filitreleri)
    Ocak 2010 dan itibaren 2005 Model 1.3 CDTI Esantia Sahibiyim ilk göz ağrım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRiver -- 12 Nisan 2010; 21:42:59 >
  • Selamlar
    Ankarada oturuyorum Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesinde ögrenciyim.
    Daha önce corsa c 1.3cdti van(1sene) ve corsa d 1.3 cdti van(6 ay) kullandım.
    Simdiki aracım 1997 model corsa 1.6 16v gsi 120bin km de ocaktan beri bende.
  • FreeRiver, h.t,
    aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar, araçlarınızla kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim
  • Saol Serdar abi
    ilk bulusmayı iple çekiyorum
  • bir emektar gsi sahibi daha geldi,hoşgeldi :)
  • hosbulduk,hocam siz corsa c gsi kullanıyorsunuz sanırım nasıl memnunmusunuz 1.8 oldugu için yakıtı ne seviyede cekişi b kasa gsi a göre nasıl?
  • ben aracı alır almaz brc marka sıralı lpg monte ettirdiğim için yakıtından şu an gayet memnunum,çekişi güzel fakat aracı almadan önce yorumlarını okumuştum,1030 kg 125 bg bi araba gibi gitmiyor ama,bence yeterince hızlı ve atak.b kasa gsi kullanmadım,ama arkadaşımda vardı bi ara,ona göre gayet atak olduğunu söyleyebilrim.
    güçlü otomobili severim,çok çok süper olmasa da benim için gayet yeterli.
    ama açıkcası benim bu aracı tercih etme sebebim,fiyat/donanım açısından fazlasıyla makul olması ve ufak bir iki şey haricinde temiz ve az km li olması idi.
    sonuçta daha ben de toplasan 1000-1200 km yol yaptım aracımla,şu ana kadar gayet memnunum :)
  • hayırlı olsun hocam kazasız belasız sürüşler üşenmeyip cevapladıgınız içinde ayrıca teşekkür ederim
  • ne demek,bunun için buralardayız hepimiz,corsa ailesine ben de yeni katıldım zaten,daha paylaşacak çoook fikrimiz-fotoğrafımız vs var:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

1100kmyi anca uzun yolda sabırlı bir kullanımla aşar=) benim zamanım değerli o kadar yawaş gidip yakıt ekonomisi yapıcam diye hayatımdan saatleri harcayamam=)

ben de dizel olsa 1100 görürdüm herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalramco -- 31 Mart 2010; 8:16:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalramco

quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

1100kmyi anca uzun yolda sabırlı bir kullanımla aşar=) benim zamanım değerli o kadar yawaş gidip yakıt ekonomisi yapıcam diye hayatımdan saatleri harcayamam=)

ben de dizel olsa 1100 görürdüm herhalde

hocam sen görürsün valla,inanırım
  • Gökhan Şen / Yaş 28
    Özel bir sigorta şirketinde çalışıyorum / İstanbul Anadolu yakasında ikamet ediyorum.

Aracım;

Opel Corsa 2008 1.4 Twinport Cosmo
    Arabamda "henüz" bir modifikasyon yapamadım(Zamansızlık,bütçe vs.) Ancak zamanla sizi yardımınızla birşeyler yapmak istiyorum :)

Herkese selamlar,saygılar..
  • Aramıza hoşgeldin Gökhan kardeş,
    hevesli arkadaşlara elimizden gelen yardımı her zaman yaparız.
  • benim corsaya film düşünüyorum.aslında filme fazla sıcak bakmayan bi insandım ama rahatsız olmaya basladım araba akvaryum gibi camları çok büyük o yüzden ankarada nerde cektirebilirim ve sizce en fazla ne kadar para vermeliyim.saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: h.t

benim corsaya film düşünüyorum.aslında filme fazla sıcak bakmayan bi insandım ama rahatsız olmaya basladım araba akvaryum gibi camları çok büyük o yüzden ankarada nerde cektirebilirim ve sizce en fazla ne kadar para vermeliyim.saygılar

Ziebart'ı öneririm. Malzeme kalitesi ve işçilik 10 numara.
    Ne kadar isterlerse vermiştim ilk film çektirirken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa

kaç kere çektirdin ki baba ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalramco

quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa

kaç kere çektirdin ki baba ???

3

İlk seferinde en açık tondan ön cam hariç hepsine çektirdim. Sonra Eliftuningte arkadaki camlara var olan filmin üstüne en koyusundan çektirdim.
    Ne içerisi ne dışarısı görünmüyor :)
    Sonra arada çok fazla ton farkı olunca ziebartta ön iki camın filmlerini söktürüp orta ton film çektirdim

• ben kendımı tanıstmamısm arkadslar..
    Adım: Recep KÖKSAL
    Elektrik Mühendisiyim 31 yaşındayım İstanbul Sariyerde oturuyorum karaköyde çalışıyorum..
    2010 model Opel Corsa 1,3 75HP 111. Essantia Sahibiyim..
    Herkese Kazasız Belasız Günler Dilerim..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.