Bildirim
CORSA VAN ICIN CIKMA ARKA KOLTUK ARIYORUM
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hurdacılara bakmalısın.Ankaradaysan yönlendirebilirim seni.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 12 Ağustos 2008; 15:28:32 > -
çıkmacılar 1000 ytl ile 300 ytl arasında gercekten perişan koltuklar önerdiler birde 150 ytl işçilik verecektim 400 ytl ye sıfır işçilik ve kdv dahıl yaptırdım -
adamlar az çakal değil ha..ucuza zaten vermediklerini biliyordumda bu kadarını beklemezdim.iyi yapmışsın -
arkadaşlar ben corsa wan almak istiyorum koltuksuz arkaya koltuk takıp kullanmayı düşünüyorum ama aartık ruhsata işletilmiyo diye duydum. işletmeden kllanırsak ist.te problem çıkar mı sizce? çıkarsa cezası nedir? -
bi de arka koltuklara inip binme rahatlığı nasıl oluyo? ön koltuklar coupe arabalar gibi yatmaz heralde -
arkadaşlar corsa c wan tipi arka koltuk arıyorum ankara da bulamadım çıkmacılarda nerde bulabiliriz -
bursada sıfırı 350 tl montaj dahil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X