ocak ayında corsair 3000d almıştım ilerde kullanırım diye. açık kutu gelmişti o zaman daha işkillenmem gerekiyordu demek ki. sistemi topladım birkaç gün kullanayım dedim, daha sonrasında ise power butonu içeri çöktü, buton kırıldı. corsair rma ile iletişime geçtim bakalım cevap bekliyorum, fakat yenisini gönderseler bile berbat bir tasarım hatası olduğu için yenisinin de kırılması birkaç yıl almaz bile... bu sadece 3000d de mi var emin değilim fakat 4000d, 5000d ve diğer modellerinde de olabilir. corsair, reddit forumlarında aynı konudan muzdarip kişilerde mevcut. aynı problemi yaşayan diğer kullanıcılar, corsair community CORSAIR 3000D CASE - 3 month in, the power on button holding brackets break and it now sinks! Photos attached! https://forum.corsair.com/forums/topic/187991-corsair-3000d-case-3-month-in-the-power-on-button-holding-brackets-break-and-it-now-sinks-photos-attachedreddit From the Corsair community on Reddit: Case power button fell into my case >:( https://www.reddit.com/r/Corsair/comments/1ciqunm/case_power_button_fell_into_my_caseeğer corsair rma benim butonu da değiştirmezse bunu uygulayacağız artık mağara çözümleri ile, reddit From the Corsair community on Reddit: Corsair didn’t want to replace my power button so I made my own https://www.reddit.com/r/Corsair/comments/166fehl/corsair_didnt_want_to_replace_my_power_button_so |
corsair 3000d power buton sorunsalı, almayın aldırmayın!
-
-
NZXT kasa alacaksın keyfine bakacaksın
-
öyle yapmak gerekiyormuş hocam maalesef hata ettik bu kasayı satın alarak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaksimenes35 -- 16 Kasım 2024; 1:0:2 > -
Corsair 400r de de durum böyle. Ben çok umursamıyordum öyle kırık kullanıyordum. Şimde 4000d ye geçtim 1 yıldır sorun yok. 400r yide kardeşime vereceğim için sıcak silikonla tamir ettim.
-
5000D'de bir sorun yok şimdilik.
-
gümrük yasaları saolsun gönderim sağlayamadıklarını belirttiler, hiç şaşırtmadı maalesef ki...
-
Böyle bir şey yaşamak kötü ancak tamir edilebilir hocam. Sıkmayın canınızı.
-
Geçmiş olsun . Corsair bilindiği üzere kaliteli markadır ama bunlarda kronik sorun var demek üretimde , çünkü başka kişilerde de olmuş şansa değil demek ki.
Birde başta kutu açık geldi yani kullanılmış iade ürün gibi demişsiniz ya, siz ürünü nerden hangi firmadan almıştınız.
-
hocam satıcı ve gönderici amazon.com.tr idi, 2000 tl den almıştım o zamanlarda. fakat üründe başka bir sorun yok sadece tuş kırık, herhangi bir yerinde olsun kutuda olsun çizik, vuruk vb birşey yok. ama kutusu açık gelmişti, üzerindeki bantlı kısmı kesilmişti birisi daha önce alıp iade etmiş gibi duruyordu. bir problemi olmadığı için iade etmemiştim o zamanlar ama daha sonradan fark ettim power butonu ile ilgili sorunu olduğunu.
-
Aslında Amazon TR de en iyi satıcı ve sitelerden ama onda da müşteri memnuniyeti diye 30 gün iade süresi veriyor güzel ama, başkasının ıvırından zıvırından geri verdiği ürün başka bir müşteriye tekrar satılıyor. Sizde ürünü geç deneyince malesef zaman geçmiş artık.
Aslında bozuk haricinde defo haricinde ürünler keyfi geri alınmamalı. Veya tekrar satışa sunulmamalı ama pek uyulmuyor bunlara. Peki corsair global olarak yollamayı denemiş ama ülkeye gelişi artık zor tabi gümrükten. Peki buradaki corsair tr bir şey yapamıyormu değişim ,tamir gibi bir şeyleri. Ürün Amazon Tr den alınmış sonuçta tr garantili. İlla yurt dışından corsairin mi işlem yapması gerekiyor.
-
hocam boğaziçi bilgisayara e-mail attım ama alakasız bir cevap verdiler, IO kartını sökün bize gönderin yenisini değiştirelim diyor fakat problem kasaya bağlanan klips/plastik/kelepçe'de diye anlatmaya çalıştım detaylı resimlerini gönderdim, bugün müşteri hizmetleri ile görüştüm anlamamış olabilir dedi tekrar e-mail atın dedi. bakalım oradan geri dönüş bekliyorum.
-
Hocam ben koptuğu yerlere sıcak silikon tabancası ile az silikon sıktım sıkıntı halloldu. Yeniside gelse bir süre sonra yine kırılacak, uğraştığınıza değmez bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 2000 civarına aldım bu kasayı yeni setup için düşünüyordum şimdi iade edip 2.7 ye msi 320R mı alsam dedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12 yıl önce 800d kasa aldım. Bir kaç yıl içinde power tuşunun plastik kısmı içine göçmüştü. En üst modelinde böyle kalitesiz bir malzeme kullanmaları çok canımı sıkmıştı. Anlaşılan 12 yılda pek bir ilerleme olmamış. 😄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X