Corsair 4000X aldım commander pro çıkmadı. kasanın fanlarını üstünden kasa üzerindeki kendi rgb bağlantı noktasına taktım. Armory Crate üzerinden kasanın fanlarını kontrol edemiyorum. ICUE kullanınca da ramler i görmüyor. Tüm fanları hangi programla kontrol edebilirim? |
corsair 4000x (14. sayfa)
-
-
Benim satın aldığım 4000D modelinde o ön fanların olduğu kısımdaki kapak kasada takılı geldi baya şaşırdım doğrusu içinden çıkmasına. Çünkü kullanım kılavuzunda iki adet ürün var zaten aksesuar olarak. Bir tanesi o kapak, diğer parça da anakartın arkasında kalan boşluğa takılan ve fan kontrolcüsü takmak için tasarlanan parça. Ben de Corsair müşteri desteğine açtığım mesajı güncelledim, ön kapağa ihtiyacım yok, onun yerine arkadaki fan kontrolcüsünü takmak için gerekli olan parçaya ihtiyacım var ama benim için en önemli ihtiyaç 4000D Airflow mesh ön paneli dedim. Gerçekten çok ilgili davrandılar hemen 4000D Airflow ön panelini ve o parçayı kargoya verdiler. Bunlar pek alışık olmadığımız hareketler. Çünkü, garantili ürünü teknik servise gönderdiğinde bile insanı uğraştıran, süründüren distribütör firmalardan çok çektiğimiz için böyle ilgilenen firmalar ilaç gibi geliyor insana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HANR -- 15 Nisan 2022; 4:38:3 >
-
Corsair fanları sadece iCUE ile kontrol edebilirsin onun için de corsairin kendi commender serisi kontrolcüsünü almalısın. Bende de 4000X var fanları biostan sabit 750rpm e aldım o şekilde kullanıyorum.
-
Amacım sadece RGB leri icue harici bir program ile kontrol etmek, zira rpm kontrolünü fan expert ile yapıyorum. Genelde 200 250 rpm de çalışıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öyle bir şey mümkün değil maalesef. Corsair fanların RGB si sadece iCUE ile kontrol edilebiliyor.
-
4000x kasam için, airflow mesh ön panel bulamamıştım, iletişime geçerek durumu anlattım ücretsiz olarak tarafıma sıfır maliyet ile gönderdiler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 22 Nisan 2022; 21:16:20 > -
hocam bilgi için teşekkür ederim, gerçekten ilgilenip gönderdiler
-
Hayirli olsun.
4000 ile 5000 serisinde cam panel kırılması ile ilgili yerli yabancı epeyce şikayet var, corasir durum ile ilgili açıklama vs yaptımı? gören duyan var mı?
-
Kasanın yan cam konusunda da bir sorun yok, nasıl kırmayı başarıyorlar anlamış değilim gayet sağlam duruyor :)
-
Arkadaşlar www.itopya.comCORSAIR iCUE 4000X RGB 750W 80+ Bronze Tempered Glass Siyah Mid Tower Kasa | ITOPYAhttps://www.itopya.com/corsair-icue-4000x-rgb-750w-80-bronze-tempered-glass-siyah-mid-tower-kasa_u12912
Bu arkadaşla birlikte gelen PSU iyi midir?
Yoksa sadece kasa mı almalıyım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu mesh panel için tam olarak nere ile iletişime geciyoruz acaba? Ürünü ülkede stoklarında olan bir firma bulamadım ben..
-
Katılıyorum bende 4000x kullanıyorum mesh panel için nasıl iletişime geçebilirim ?
-
Öncelikle mesh panel ile cam panel arasında çok aşırı bir sıcaklık farkı olmadı, bu yüzden fazla beklentiye girmeyin arkadaşlar, Corsair RMA ile iletişime geçip durumu anlatmanız yeterli.
@B::F
-
Kasanın üstünde gelen ön fanlarının ledleri öldü. beyaz renk vermiyor sarımtırak bir rengi var, mor ve mavi renk geçişinde de bazı ledler sönüyor hiç yanmıyor. Uzun kullanımda aynı sorunu yaşayan oldu mu? Kasayla beraber haricen aldığım sp proda hiç bir sorun yok. Yeni fan alacağım mecburen ancak kasayla gelenler elite serisiydi sözde iyileştirilmiş sürüm yine elite model fan alırsam yine aynı sorunu yaşar mıyım çekincesi oluştu.
edit: corsair rma için başvurdum onaylandı yeni fan göndereceklermiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oLgan -- 11 Ocak 2023; 5:14:28 > -
-
Hayırlı olsun kardeşim keyfini çıkar sistemin 😎
Hocam maşallah çok yakışıklı olmuş kasaya harbiden bambaşka bir hava katmış. Güzel günlerde kullanın.
Nereden başvuru yapabilirim bende de 4000x Rgb kasa var önü temperli. Bunlardan alsam çok iyi olur diye düşünüyorum.
Birde hocam benim şöyle bir sorunum var.
Bilen arkadaşlar da cevap verebilirse çok memnun olurum
Corsair icue 4000x rgb kasa mı ilk aldığım zaman aşağıdaki kurulum videosu ve fotolara bakarsanız ilk kurulumda her fan ayrı ayrı renklerde senkronlize bir şekilde çok hoş bi şekilde yanarak değişim yapıyordu. Sonra pc kurulum tamamlandı. İcue 4000x uygulamasını kurdum. Tüm fanlar beyaz oldu. Çok aradım ancak bu ilk baştaki gündüz çektiğim rbg tek fotolu olan gibi yanıyor tüm fanlar. İlk modele geri dönmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelmanTatarOğlu -- 19 Ocak 2023; 14:15:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Çok teşekkür ederim, evet kasaya bambaşka bir tat kattı gerçekten de.
Rma kısmında şuradan bir ticket açtım. Derdimi anlattım. Fatura pdf ve kasa seri numarasını paylaştım. Talep ettiğim parçanın numarasını vs. Sonra depodan gönderim sağladılar sağolsunlar.
Rgb konusunda, hocam ben iCUE tamamen kaldırdım pcden. OpenRGB programı ile pcdeki bütün markaların ARGBlerini yönetebiliyorum. Çok pratik ve çok hafif. İstersem onu da tamamen kapatıyorum rgbler aynı güzellikte devam ediyor. iCUE'dan sonra ilaç gibi geldi.
-
OpenRgb diyerek yazıp bakacağım hocam çok teşekkür ederim kasa harika gözüküyor. Güzel günlerde kullanın 🙂👍🏻
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X