Bildirim
corsair 8 gb cl8 cl9 ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aralarında %1-2 fark ya olur ya olmaz. Minicik fark için %40 fiyat farkı verirseniz hata edersiniz. cl9 olanı alıp, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Yalnız voltajına dikkat edin 1.5v olsun. SB işlemcilerde 1.65v tan fazlası zararlı. -
quote:
Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR
Aralarında %1-2 fark ya olur ya olmaz. Minicik fark için %40 fiyat farkı verirseniz hata edersiniz. cl9 olanı alıp, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Yalnız voltajına dikkat edin 1.5v olsun. SB işlemcilerde 1.65v tan fazlası zararlı.
pekı hocam
8GB (2*4GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram
8GB (2*4GB) Sniper DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram
hangısı hocam sızce -
Bildiğim kadarıyla aralarında 40 lira oynuyor özellik olarak fark olmadığı halde, Vengeance öneriririm. -
quote:
Orijinalden alıntı: LUZz
Bildiğim kadarıyla aralarında 40 lira oynuyor özellik olarak fark olmadığı halde, Vengeance öneriririm.
Dediginiz gibi hocam vengeance fiyatı az olması insanda kusku uyandırıyor acaba diyor insan aslında aralarında hiç fark yok hatta vengeance sogutucusu daha büyük daha iyi soğutuyormuş sniper oranla -
O iki model arasındaki fark bu kadar:
-
quote:
Orijinalden alıntı: hedevilcate
O iki model arasındaki fark bu kadar:
güzelmiş
-
acaba i7 2600 k v0 soğutucu ile kaç ghz ye çıkar? -
v 10 ile? -
hocam şansına takoz gelmezse bence 1866MHz ve civarında kullanırsın rahatlıkla ayrca bencede vengeance ın cl9 olanını al. fiyatı da vatanda baya inmiş zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR
Aralarında %1-2 fark ya olur ya olmaz. Minicik fark için %40 fiyat farkı verirseniz hata edersiniz. cl9 olanı alıp, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Yalnız voltajına dikkat edin 1.5v olsun. SB işlemcilerde 1.65v tan fazlası zararlı.
hocam benım ocz urban elıte ram var 1.8 v yazıyordu kabıdna 1.8 v verıyorum x3 amd ıslemcım var bır zararı olurmu ?
bende ram alacagım 8 gb lık 1333 mhzlık cl9 ıle 1600 mhzlık arasında fark varmı ? -
%2 max fark vardır o paraya değmez -
acaba fundin bey benim ssorumamı cevap verdi* -
quote:
Orijinalden alıntı: boostcolic
acaba fundin bey benim ssorumamı cevap verdi*
hocam ben ram için soruyosun diye okumuşm ama işlemciyi sormuşsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X