Şimdi Ara

Corsair 800D - The Turn (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
8.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: saintroyo

beyaz ve siyah ın uyumu çok iyi idi sizin çalışmanızda. sanırım beyazın yerini kırmızı alıyor. eminim bu da güzel bir çalışma olacaktır.

bekliyoruz.

Teşekkürler beğeniniz için, inşallah dediğiniz gibi olur

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

heheh, şirinler koleksiyonu harikaymış Haluk hocam

sağolasın ahmet hocam çok uğraştım seriyi tamamliyim diye

quote:

Orijinalden alıntı: black.rain

Haluk benden önce bitirme sakın
    Zaten bulamadığım parçalar yüzünden 19 mayıs a kadar kitlendim parça bekliyoruz

Levent, senin moddan önce biter benim mod

Konuyu takip eden arkadaşlara da çok teşekkürler, güzel birşeyler çıkartabilirim düşüncesi ile başladım inşallah düşündüğüm gibi olur.

• Daha montaj olmadığından ortada pek bir şey yok ama kullanılan malzemelerin ve fotoğrafların kalitesi yeter.Profesyonel fotoğrafçı değilim pek anlamamda o tarz şeylerden ama estetik anlamda seçici bakış açısına sahip olduğumu düşünüyorum,Allah vergisi.Bence gayet güzel çekimler.Yalnız kafama takılan birkaç soru var.Neden Bitspower rakorlar yerine EK rakorları tercih ettiniz ?Egzos fanı boyamayı düşünüyor musunuz ?Bu konuda naçizane fikrimi belirtmek isterim,ben olsam uygun kaliteli bir boya ile daha canlı,kendini gösteren kırmızıya boyarım.Böylece "kan kırmızısı" temasına daha uygun olur.Tabi bu benim fikrim uygulamak yada uygulamamak sizin taktirinize kalmış.Bu arada Şirinler harika,zor olmadı mı hepsini bulmak ?Baya Kinder almış olmalısınız tamamlamak için :) Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahm-@

Daha montaj olmadığından ortada pek bir şey yok ama kullanılan malzemelerin ve fotoğrafların kalitesi yeter.Profesyonel fotoğrafçı değilim pek anlamamda o tarz şeylerden ama estetik anlamda seçici bakış açısına sahip olduğumu düşünüyorum,Allah vergisi.Bence gayet güzel çekimler.Yalnız kafama takılan birkaç soru var.Neden Bitspower rakorlar yerine EK rakorları tercih ettiniz ?Egzos fanı boyamayı düşünüyor musunuz ?Bu konuda naçizane fikrimi belirtmek isterim,ben olsam uygun kaliteli bir boya ile daha canlı,kendini gösteren kırmızıya boyarım.Böylece "kan kırmızısı" temasına daha uygun olur.Tabi bu benim fikrim uygulamak yada uygulamamak sizin taktirinize kalmış.Bu arada Şirinler harika,zor olmadı mı hepsini bulmak ?Baya Kinder almış olmalısınız tamamlamak için :) Kolay gelsin.

Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim, bende profesyonel fotoğrafçı değilim hobi sadece benimkisi.
    Neden EK rakorlar, çünkü ulaşmak daha basitti onlara, bitspower zaman ve para konusunda biraz daha uzak kaldı bana, EK rakorlardan yana tercihimi kullandım bende, rakor fotoğraflarının üstünde de belirttim zaten Bitspower tartışılmaz lider, egzoz fanı boyamak aklıma gelmemişti deneyebilirim onu çokta iyi olur görsellik açısından Şirinler illet bişey o kadar alıp bir tane eksik olmasına dayanamayıp hergün 5 tane kinder almaya başladım, 75 tane kinder yumurta aldım şirineyi bulamadım, bıraktım sonra almayı, bir gün şans eseri tanımadığım biri getirdi "al abi sen arıyordun bizde dört tane oldu şirine" diye, şans işte yapacak bişey yok

• Güzel iş olucak sanırım en azından fotoğraf kalitesi yeter takipteyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: halukkilic
    Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim, bende profesyonel fotoğrafçı değilim hobi sadece benimkisi.
    Neden EK rakorlar, çünkü ulaşmak daha basitti onlara, bitspower zaman ve para konusunda biraz daha uzak kaldı bana, EK rakorlardan yana tercihimi kullandım bende, rakor fotoğraflarının üstünde de belirttim zaten Bitspower tartışılmaz lider, egzoz fanı boyamak aklıma gelmemişti deneyebilirim onu çokta iyi olur görsellik açısından Şirinler illet bişey o kadar alıp bir tane eksik olmasına dayanamayıp hergün 5 tane kinder almaya başladım, 75 tane kinder yumurta aldım şirineyi bulamadım, bıraktım sonra almayı, bir gün şans eseri tanımadığım biri getirdi "al abi sen arıyordun bizde dört tane oldu şirine" diye, şans işte yapacak bişey yok

Yurt dışından alışveris zaten sıkıntılı bir şeydi artık daha da sıkıntılı sanırım.Durum böyle olunca size hak veriyorum gerçekten.Su soğutma konusunda kendini kanıtlamış bir marka gerçekten ve aksesuar-malzeme yelpazesi oldukça geniş.Keşke Bitspower'ın Türkiye dağıtıcılığını üstlense firmalar.Aklıma başka bir fikir daha geldi proje konusunda;yaptığınız projeye uygun bir logo tasarlasanız ve bu logonun çeşitli biçimlerde çıktısını alsanız (mesela sticker olarak yada pleksiye işleterek örnek olması için yazdım) ve kasada uygun yerlere uygulasanız hem kendine özgü hem de kaliteli bir uyum olacaktır diye düşünüyorum.Örneğin proje logosundan yuvarlak sticker çıktı alıp egzos fanının göbeğine uygulayabilirsiniz.Hep egzos fanı üzerinden gidiyorum ama önceki verdiğim öneri aklınıza yattı düşüncesiyle yola çıktım.Tabi bunlar birer öneri,yine son karar size kalmış.Amacım yardımcı olmak :) Şirine olayı cidden ilginç olmuş,hayat sürprizlerle dolu tıpkı kinder yumurtalar gibi :)Kısmet diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahm-@ -- 6 Mayıs 2012; 22:12:12 >

• Haluk öbür rakorları naaptın?Bende rakor sorunu çıkıcak gibi.Benide heveslendirdin aslında konu falan açıcaktım öbür build ede açmamıştım.Bende elimden geldiğince güzel fotolarla geliyorum yarın eklerim muhtemelen.Arkadaşlar 2 tane 800D ile kaşınıza çıkıcaz 2 arkadaş anlıcaanız
    Bakalım Haluk ınki daha iyi olucak gibi.Benim malesef kasa üstünde çalışıcak özel bir yerim yok.Daha isim bulamadım ama benimkide Blue dream olucak gibi.Mavi-siyah bir çalışma sizi bekliyor

Şimdilik fikir olması için bir foto.
    Yeni konuda ardından gelir 1-2 güne kadar

Corsair 800D - The Turn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elanorth -- 7 Mayıs 2012; 0:59:30 >

• quote:

[Yurt dışından alışveris zaten sıkıntılı bir şeydi artık daha da sıkıntılı sanırım.Durum böyle olunca size hak veriyorum gerçekten.Su soğutma konusunda kendini kanıtlamış bir marka gerçekten ve aksesuar-malzeme yelpazesi oldukça geniş.Keşke Bitspower'ın Türkiye dağıtıcılığını üstlense firmalar.Aklıma başka bir fikir daha geldi proje konusunda;yaptığınız projeye uygun bir logo tasarlasanız ve bu logonun çeşitli biçimlerde çıktısını alsanız (mesela sticker olarak yada pleksiye işleterek örnek olması için yazdım) ve kasada uygun yerlere uygulasanız hem kendine özgü hem de kaliteli bir uyum olacaktır diye düşünüyorum.Örneğin proje logosundan yuvarlak sticker çıktı alıp egzos fanının göbeğine uygulayabilirsiniz.Hep egzos fanı üzerinden gidiyorum ama önceki verdiğim öneri aklınıza yattı düşüncesiyle yola çıktım.Tabi bunlar birer öneri,yine son karar size kalmış.Amacım yardımcı olmak :) Şirine olayı cidden ilginç olmuş,hayat sürprizlerle dolu tıpkı kinder yumurtalar gibi :)Kısmet diyelim.

Evet aynen dediğiniz gibi gerçekten yurtdışı alışveriş olayları, firebal biraz el attı bu konulara ama bilmiyorum devamını getirirler mi, birde donanımhaberin modifikasyon forumların da arg-ist hocam var yurtdışı alışveriş ile ilgilenen. Hem bu konular da gerçekten çok bilgili hemde bilgilerini paylaşabilen bir abimiz. Yaptığı işide on numara yapan bir insan, ben çok isterim o alsın herhangi bir dağıtımcılığı veya bayiliği ve sanırım bu konular da çalışmaları var.
    Sticker konusunda da haklısınız aslında ama, sisteme uygun tasarlamak-düzeltmek-sisteme uygulamak, bu aşamalar uzun ve uğraştırıcı benim için şu an, ama boya konusunda size hak vermemek elde değil
    İlgilenip, zaman ayırıp fikirlerinizi paylaştığınız içinde tekrardan teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: black.rain

Haluk öbür rakorları naaptın?Bende rakor sorunu çıkıcak gibi.Benide heveslendirdin aslında konu falan açıcaktım öbür build ede açmamıştım.Bende elimden geldiğince güzel fotolarla geliyorum yarın eklerim muhtemelen.Arkadaşlar 2 tane 800D ile kaşınıza çıkıcaz 2 arkadaş anlıcaanız
    Bakalım Haluk ınki daha iyi olucak gibi.Benim malesef kasa üstünde çalışıcak özel bir yerim yok.Daha isim bulamadım ama benimkide Blue dream olucak gibi.Mavi-siyah bir çalışma sizi bekliyor

Şimdilik fikir olması için bir foto.
    Yeni konuda ardından gelir 1-2 güne kadar

Ek'ler ile değişim gibi oldu diğerleri, karıştı yani birbirine. Benim mod iyi olacak diye bir şey yok, nerden çıkardın onu, başladık bakalım hayırlısı olsun. Blue Dream güzel isim, nedense requiem for a dream'i getirdi aklıma

• Haluk senin kötü bişi yaptıını görmedim şimdi alçak gönüllülük yapma
    Bende tabi senden geri kalan bişi yapmicam merak etme Çok farklı şeyler görücek herkez bakalım ama saolsun forumdan bir arkadaş bana amerikadan eksik parçaları getiricek.CF için bridge eksik olduğu için şuan elim kolum bağlı bakıoruz.
    Bide başıma şöle saçma bi olay geldi.Black ice rad ın içinden vida çıkmadı.Bide onlarla yazışıorum bakalım nolcak.
    Kardeş sistem yapıcaz anlicaan Biara getirelim birlikte foto çekelin dicem ama şimdi 2. gelen ekran kartıla birlikte çok ağır oldu kasa.geçen toz alırken kaldıriim dedim beli incittik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elanorth -- 7 Mayıs 2012; 11:17:30 >

• Fan kontrolcü süpermiş
  • Levent 6-32 vidalar var elimde fazladan ama netten baktığım kadarı ile black ice radyatör m4 vida kullanıyor sanırım, eksik parçaların da bir an önce gelirde halledersin inşallah kazasız belasız, ufak tefek aksaklıklar olmuyor değil zamen normal onlar.
    Bu arada dikkat et ağır kaldırırken, mod yapacağım diye olma belden

quote:

Orijinalden alıntı: meposion

Fan kontrolcü süpermiş

Teşekkürler

• quote:

Teşekkürler

haluk abi sistem ne zaman bitiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.C.g
    haluk abi sistem ne zaman bitiyor

Bitti sayılır Hüseyin, küçük şeyler kaldı sadece, bu hafta herşeyi ile biter.
  • aman allahım.
  • Aman yarabbi sisteme bak Hemen yerimi almam lazım ön sıralardan, kolay gelsin
  • quote:

Evet aynen dediğiniz gibi gerçekten
    yurtdışı alışveriş olayları, firebal biraz el
    attı bu konulara ama bilmiyorum
    devamını getirirler mi, birde
    donanımhaberin modifikasyon
    forumların da arg-ist hocam var yurtdışı alışveriş ile ilgilenen. Hem bu konular
    da gerçekten çok bilgili hemde
    bilgilerini paylaşabilen bir abimiz.
    Yaptığı işide on numara yapan bir
    insan, ben çok isterim o alsın herhangi
    bir dağıtımcılığı veya bayiliği ve sanırım bu konular da çalışmaları var.
    Sticker konusunda da haklısınız aslında
    ama, sisteme uygun tasarlamak-
    düzeltmek-sisteme uygulamak, bu
    aşamalar uzun ve uğraştırıcı benim için
    şu an, ama boya konusunda size hak vermemek elde değil İlgilenip, zaman ayırıp fikirlerinizi
    paylaştığınız içinde tekrardan teşekkürler

Su soğutma konusunda umarım güzel gelişmeler yaşanır,yurt dışındaki adamlar uçmuş durumda.Tabi ellerinde imkan var onlara göre fiyatlar da uygun daha ne olsun.Mdpc den sleeve almak bile sıkıntı gerçekten,bir tanıdığım Almanyada yüksek lisans yapıyor seneye ondan rica edebilirim belki sleeve işini.Gümrükte işlemler nasıl oluyor,kota falan bilmiyorumda imkan olduğu kadar fazla alabilmeye çalışırım.Belki büyük family pack'lerden alıp forumda sattışını bile yapabilirim,tabi bunlar henüz birer fikir iş icraata düşünce bakalım neler olucak.Eğer bilgisayarım kurulu olsaydı zevkle photoshopta güzel bir logo hazırlardım,size sadece çıktısını almak düşerdi.Belki bir sonraki projenizde inş,tekrar kolay gelsin merakla bekliyoruz bitmesini :)

• quote:

quote:

Evet aynen dediğiniz gibi gerçekten
    yurtdışı alışveriş olayları, firebal biraz el
    attı bu konulara ama bilmiyorum
    devamını getirirler mi, birde
    donanımhaberin modifikasyon
    forumların da arg-ist hocam var yurtdışı alışveriş ile ilgilenen. Hem bu konular
    da gerçekten çok bilgili hemde
    bilgilerini paylaşabilen bir abimiz.
    Yaptığı işide on numara yapan bir
    insan, ben çok isterim o alsın herhangi
    bir dağıtımcılığı veya bayiliği ve sanırım bu konular da çalışmaları var.
    Sticker konusunda da haklısınız aslında
    ama, sisteme uygun tasarlamak-
    düzeltmek-sisteme uygulamak, bu
    aşamalar uzun ve uğraştırıcı benim için
    şu an, ama boya konusunda size hak vermemek elde değil İlgilenip, zaman ayırıp fikirlerinizi
    paylaştığınız içinde tekrardan teşekkürler

Su soğutma konusunda umarım güzel gelişmeler yaşanır,yurt dışındaki adamlar uçmuş durumda.Tabi ellerinde imkan var onlara göre fiyatlar da uygun daha ne olsun.Mdpc den sleeve almak bile sıkıntı gerçekten,bir tanıdığım Almanyada yüksek lisans yapıyor seneye ondan rica edebilirim belki sleeve işini.Gümrükte işlemler nasıl oluyor,kota falan bilmiyorumda imkan olduğu kadar fazla alabilmeye çalışırım.Belki büyük family pack'lerden alıp forumda sattışını bile yapabilirim,tabi bunlar henüz birer fikir iş icraata düşünce bakalım neler olucak.Eğer bilgisayarım kurulu olsaydı zevkle photoshopta güzel bir logo hazırlardım,size sadece çıktısını almak düşerdi.Belki bir sonraki projenizde inş,tekrar kolay gelsin merakla bekliyoruz bitmesini :)

Şunu söliim yurt dışında adamların uçtuğu fana yok.Sölediğin gibi sadece imkan ve parasal olarak avantajları var.Bizim gibi 1 demir parçasına 30-40 lira vermiyorlar.Fiyatlar onlar için çok uygun ve spariş ettikten 2-3 gün sonra parçalar geliyor.Çoğunun garajında vs sinde atolyesi ver olamyanın bile bir marangoza vs gittiğinde adamlar geri çevirmiyor hobi için bu işi yaptığını gören artı yardım ediyor.
    Bizim esnaflara gidiosun bi kovulmadığın kalıyor.Bide üstüne kendi fasülye beyinleriyle dalga geçiolar seninle.
    Hiç unutmuyorum bir civata arıyordum.firmaya mail attım iş yerimdeki mail imzamı görerekten sanırım böle milyonlarca alıcağımı falan zannetti.Aslında öle bir izlenim vermemiştim bile.Bana ücretsiz numune göndericeğini ve sadece kargo ücreti ödiceğimi söledi bende ok dedim.Sonra telekkür olarak benim bu çalışmama yadım ettiğiniz için teşekkürler die mail yazınca adamlar birden 180 döndüler vidalar göndermeyip bide saçma sapam laflar sölediler.
    Bence burda çok güzel mod vs. yapan arkadaşlar var.Ben hepsini gördüğümde gurulanıyorum bukadar zor şartlarda insanlar kendileri için bişiler yapabiliyorlar.Keşke şartlarımız iyi olsada yurt dışındakilere taş çıkartsak.
    Umarım benim 10 gündür beklediğim parçalarımda en kısa zamanda gelir size bende güzel bir çalışma sunabilirim.

• Oyshh abi ne yaptın sen ya

o ram soğutucularını ve şirineyi istiyorum abi yoksa kaçırırım kızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Annalyze

Oyshh abi ne yaptın sen ya

o ram soğutucularını ve şirineyi istiyorum abi yoksa kaçırırım kızı

Sistemin hepsini dağıtırım, Şirine gene kalır bende o kadar diyim

• quote:

Sistemin hepsini dağıtırım, Şirine gene kalır bende o kadar diyim

abi sistem hayla bitmedi mi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.