Sistem değişikliği nedeni ile, Corsair 800D kasama tekrardan yaptığım sıvı soğutma modunu sizlerle paylaşacağım. Kasa modifikasyon ustalarının affına sığınarak, kesme-biçme-zımpara-boya işlerini zaman ve çeşitli nedenlerden dolayı yapmadığımı belirteyim. Kasanın orjinalliğini koruduğumdan, sıvı soğutma modu hızlı bir şekilde tamamlanmış ve bu sepepten ötürü bol yapım aşaması fotoğrafları çekmeye fırsat olmamıştır. Elimdekiler dahilinde kısa zamanda güncellenecektir.
beyaz ve siyah ın uyumu çok iyi idi sizin çalışmanızda. sanırım beyazın yerini kırmızı alıyor. eminim bu da güzel bir çalışma olacaktır.
bekliyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: saintroyo
beyaz ve siyah ın uyumu çok iyi idi sizin çalışmanızda. sanırım beyazın yerini kırmızı alıyor. eminim bu da güzel bir çalışma olacaktır.
bekliyoruz.
Bende aynı fikirdeyim onur
quote:
Orijinalden alıntı: barhonda
quote:
bekliyoruz.
Bende aynı fikirdeyim onur
Alıntıları Göster
Haluk benden önce bitirme sakın Zaten bulamadığım parçalar yüzünden 19 mayıs a kadar kitlendim parça bekliyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: Elanorth
Haluk benden önce bitirme sakın Zaten bulamadığım parçalar yüzünden 19 mayıs a kadar kitlendim parça bekliyoruz
Alıntıları Göster
geliyorrr :p
quote:
bekliyoruz.
Yine kaliteli bir çalışma gelecek sanırım,kolay gelsin beklemedeyiz.
quote:
Orijinalden alıntı: Ahm-@
Yine kaliteli bir çalışma gelecek sanırım,kolay gelsin beklemedeyiz.
Alıntıları Göster
Merak ettim
quote:
Orijinalden alıntı: Aazam
Merak ettim
Alıntıları Göster
bekliyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: fasakasa
bekliyoruz
Alıntıları Göster
ben hazırım
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-6CFFC1547
ben hazırım
Alıntıları Göster
takip
quote:
Orijinalden alıntı: y.C.g
takip
Alıntıları Göster
Takip
Önlerden yerimizi kapalım.
quote:
Orijinalden alıntı: unheaven1
Önlerden yerimizi kapalım.
takip
quote:
Orijinalden alıntı: niirvana
takip
Alıntıları Göster
Buralar değerlenir. Reserved
quote:
Orijinalden alıntı: İstanbul Efendisi
Buralar değerlenir. Reserved
Alıntıları Göster
Bekliyorum. Takip
quote:
Orijinalden alıntı: faruk26faruk
Bekliyorum. Takip
Alıntıları Göster
Merakla bekliyorum Haluk Abi
quote:
Orijinalden alıntı: Annalyze
Merakla bekliyorum Haluk Abi
Alıntıları Göster
Takip
quote:
Orijinalden alıntı: NoWLoadinG
Takip
Alıntıları Göster
Daha fazla meraklandırma bizleri hocam :)
quote:
Orijinalden alıntı: NoWLoadinG
Takip
Alıntıları Göster
ilk güncelleme
Sistem parçaları: Anakart: Asus Maximus Gene-Z/Gen3, işlemci : i52500k, ekran kartı : ati HD5850, ram: Gskill Sniper Ddr3 1600mhz 4x4gb, hdd:2x320gb Samsung Spinpoint F4 raid0(ssd alana kadar idare edeceğiz raid0 ile :) güç kaynağı: Seasonic SS-850AT 80Plus bronze 850W, ses kartı : anakartın dijital ses çıkışını kullanacağım için ses kartı kullanmayacağım
Su soğutma parçaları: İşlemci Bloğu : Swiftech Apogee XT Ekran Kartı Bloğu : Aqua Computer HF5850 Type 2 PCB A008B1 Anakart Mosfet Bloğu : EK-MOSFET Max IV Gene - EN (Nickel) Anakart Bloğu : Swiftech MCW30 Ram Bloğu : EK-RAM Dominator - EN (Nickel) Pompa : Swiftech Mcp655 Mod Kit + Mod Top Sıvı Haznesi : Ek Multioption Reservoir X2 Res 150 Advanced Radyatör : XSPC RX480 Radyatör Fanları : Gentle Typhoon Servo 120mm x4 Radyatör aparatı : Koolance Egzoz fan : XILENCE 120mm Hortum : Masterkleer Rakorlar : EK-PSC E-Nickel Sıvı : EK-Ekoolant Blood RED Fan Kontrolcü: Lamptron Touch
Anakart Asus Maximus IV Gene-z/Gen3 Asus ROG serisinin küçük devi, hızaşırtma konusunda yarıyolda bırakmaz
Bitspower ram soğutucuları ram bloğunu kullanabilmek için corsair dominator ram modülü gerekmekte, corsair ramleriniz yoksa bitspower böle bir kolaylık sağlamış
İşlemci bloğu Swiftech Apogee XT geçen yıl swiftech firmasından hediye olarak gelmişti
Anakart mosfet bloğu EK-MOSFET Max IV Gene - EN (Nickel)
Ram bloğu EK-RAM Dominator - EN (Nickel)
Anakart bloğu Swiftech MCW30 kullanılıp kullanılmayacağı belli değil
Ekran kartı ve bloğu hd5850 - aqua computer HF5850 Type 2 PCB A008B1 eski ekran kartımı değiştirmeye gerek duymadım, şimdilik bunu kullanacağım
Pompa Swiftech Mcp655 mod kit ve mod top takılmış hali
Sıvı haznesi EK Multioption reservoir X2 res 150 advanced
Rakorlar EK-PSC E-Nickel ek rakor kullanacağım ama bir tavsiye, bitspower rakorlardan şaşmayın
Radyatör XSPC RX480 480'lik olmasının gerçekten soğutmaya katkısı büyük
Radyatör fanları Gentle Typhoon Servo bir yılı aşkın süredir kullandığım fanlarımdan çok memnunum, ne ses var ne performansların da bir düşüş, aynı fanlar ile yola devam
Kasa içi egzoz fan XILENCE 120mm kasanın içindeki renk uyumuna katkısı olması için
Fan kontrolcü Lamptron Touch eski modum ile kullandığım dokunmatik ekranlı fan kontrolcüm, şıklık-sadelik ve saymadığım bir çok şeyi üstünde barındırıyor
güç kaynağının titreşimlerini önlemek için sessizleştirici emin olun işe yarıyor, tecrübe ile sabit
14cm fan yuvasını 12cm'e çeviren aparat radyatör montajı için gerekli
sleeve yapımı için, sökme aletlerimiz Sleeve işi uzun iş gerçekten
Bonus kinder sürpriz şirinler koleksiyonum, şirine'yi bulana kadar iflas ettim
quote:
Orijinalden alıntı: halukkilic
ilk güncelleme
Sistem parçaları: Anakart: Asus Maximus Gene-Z/Gen3, işlemci : i52500k, ekran kartı : ati HD5850, ram: Gskill Sniper Ddr3 1600mhz 4x4gb, hdd:2x320gb Samsung Spinpoint F4 raid0(ssd alana kadar idare edeceğiz raid0 ile :) güç kaynağı: Seasonic SS-850AT 80Plus bronze 850W, ses kartı : anakartın dijital ses çıkışını kullanacağım için ses kartı kullanmayacağım
Su soğutma parçaları: İşlemci Bloğu : Swiftech Apogee XT Ekran Kartı Bloğu : Aqua Computer HF5850 Type 2 PCB A008B1 Anakart Mosfet Bloğu : EK-MOSFET Max IV Gene - EN (Nickel) Anakart Bloğu : Swiftech MCW30 Ram Bloğu : EK-RAM Dominator - EN (Nickel) Pompa : Swiftech Mcp655 Mod Kit + Mod Top Sıvı Haznesi : Ek Multioption Reservoir X2 Res 150 Advanced Radyatör : XSPC RX480 Radyatör Fanları : Gentle Typhoon Servo 120mm x4 Radyatör aparatı : Koolance Egzoz fan : XILENCE 120mm Hortum : Masterkleer Rakorlar : EK-PSC E-Nickel Sıvı : EK-Ekoolant Blood RED Fan Kontrolcü: Lamptron Touch
Anakart Asus Maximus IV Gene-z/Gen3 Asus ROG serisinin küçük devi, hızaşırtma konusunda yarıyolda bırakmaz
Bitspower ram soğutucuları ram bloğunu kullanabilmek için corsair dominator ram modülü gerekmekte, corsair ramleriniz yoksa bitspower böle bir kolaylık sağlamış
İşlemci bloğu Swiftech Apogee XT geçen yıl swiftech firmasından hediye olarak gelmişti
Anakart mosfet bloğu EK-MOSFET Max IV Gene - EN (Nickel)
Ram bloğu EK-RAM Dominator - EN (Nickel)
Anakart bloğu Swiftech MCW30 kullanılıp kullanılmayacağı belli değil
Ekran kartı ve bloğu hd5850 - aqua computer HF5850 Type 2 PCB A008B1 eski ekran kartımı değiştirmeye gerek duymadım, şimdilik bunu kullanacağım
Pompa Swiftech Mcp655 mod kit ve mod top takılmış hali
Sıvı haznesi EK Multioption reservoir X2 res 150 advanced
Rakorlar EK-PSC E-Nickel ek rakor kullanacağım ama bir tavsiye, bitspower rakorlardan şaşmayın
Radyatör XSPC RX480 480'lik olmasının gerçekten soğutmaya katkısı büyük
Radyatör fanları Gentle Typhoon Servo bir yılı aşkın süredir kullandığım fanlarımdan çok memnunum, ne ses var ne performansların da bir düşüş, aynı fanlar ile yola devam
Kasa içi egzoz fan XILENCE 120mm kasanın içindeki renk uyumuna katkısı olması için
Fan kontrolcü Lamptron Touch eski modum ile kullandığım dokunmatik ekranlı fan kontrolcüm, şıklık-sadelik ve saymadığım bir çok şeyi üstünde barındırıyor
güç kaynağının titreşimlerini önlemek için sessizleştirici emin olun işe yarıyor, tecrübe ile sabit
14cm fan yuvasını 12cm'e çeviren aparat radyatör montajı için gerekli
sleeve yapımı için, sökme aletlerimiz Sleeve işi uzun iş gerçekten
Bonus kinder sürpriz şirinler koleksiyonum, şirine'yi bulana kadar iflas ettim