Şimdi Ara

Corsair 900d kasaya anakart takıcamda hangi vida anakart için? Resim ekledim ( ACİL )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Corsair 900d kasaya anakart takıcamda hangi vida anakart için? Resim ekledim ( ACİL )
     Corsair 900d kasaya anakart takıcamda hangi vida anakart için? Resim ekledim ( ACİL )

İki vidada sorunsuz giriyor fakat hangisi anakart için, arkadaşlar lütfen bilenler söylesin?

Ayrıca bu anakart takılan vida boşluğunun teki neden dolu? ortadaki vida takılan boşluk anakart ıcın bakın resımdekı gıbı

bu vida yerı yuvarlak baslı bırseyle ıcı dolu normalmıdır yoksa cıkarmammı lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zakirbey -- 7 Aralık 2013; 22:15:13 >

• Lütfen, herşey hazır vidalar yüzünden monte edemıyorum
  • ben en ust deki resimdekinin sagdakine benzer vida ile yapmistim ama bnm.kasa ve anakart eskiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Bende formula 6 var hocam yenı anakart , pekı kullanma klavuzunda yazanı anladınızmı ?
  • hayirli olsun

kullanma kilavuzunda bastan 3. vidayi takin diyor

ilk 2 vida fan icin son vida ssd icin

Hocam teşekkür ederım, MBD anakart mı demek oluyor? klavuzdakı 3. olan benım resımde koyduğum kucuk olanı oluyor dımı? resımlerde o kadar bırbırıne benziyor kı, emın olmak ıcın soruyorum
  • evet ilk koydugun resimdeki sag daki vida (kucuk vida)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Tamam hocam teşekkürler, bu vıdanın bası kucuk umarım anakartı tutar
  • tutar herhalde

tutmazsa digerini takarsin

sağolun, son bir şey son 2 resımdekı anakart vıda takma yerınde ortadaki vıda takma yerının ıcerısı dolu çıkarmak gerekmiyor dımı?
  • onu ben bilmiyorum

ama bak eğer kolay çıkıyorsa çıkart belki anakarta zarar verir
    Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.