Şimdi Ara

Corsair ax1200i mi evga supernova 1000 P2 mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süpürge olayında yanlış düşünüyorsun bence :) rainbow çok iyi bi süpürge dir ve şu an 12bin lira oldu anne iyi süpürge almış kızma ona :) valla zaten 2 psu arasında kaldım ikiside çok iyi ama netleyemiyorum kafamda birde kauçuk kablo olayı var oda gerçekten çok iyi bir olay bu sarılı kablolarla 2 kere ssd nin 12v girişini kırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AX İ serisi flextronic in çok özel bir boardunu kullanıyor.Yanlış bilmiyosam ax1200i ax1500i ax860i voltaj dalgalanması konusunda ya bir ya ikidir.Ben 1200lük tt den geçtim (o psu canavardı) bu 1200i bildiğin godzilla.En memnun kaldığım parça pcde

Fan hızı ve dijital corsair kontrolleri işe yarar özellikleri.Diğer psu da çok iyi bir psu fakat corsairin 200watt fazlasıda mevcut.

Yanlız ben 1200i yi 800 liraya aldım bi denk geldi şimdi 1.000 lirayı kesin geçmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 18 Haziran 2014; 15:17:55 >
  • butterflv kullanıcısına yanıt
    Hocam voltaj regülasyonu önemli dedin, voltaj regülasyonu konusunda Corsair AX1200 den daha bile iyi sonuclar verebildigini gösterdim. Parasi desen zaten daha ucuz. Verimlilik desen ikisi de ayni. Kapasitör desen Evga'nin %100 Japon kapasitörleri oldugunu biliyorum ki Corsair de böyledir muhtemelen. Sira simdi kablo olayina geldi Kablo konusunda kaucuk falan daha iyi mi olur bilemiyorum. Bana kalirsa Evga almak daha mantikli ama son karar senin tabi
  • Evga zaten üst seviye bir marka sıkıntı yok ülkemize de gelmiş Sefa getirmiş :) bir aydır bakınıyorum sağa sola evga nın vga ları tamam çok iyi ama psu konusunda tavsiye etmem falan yazanlar olmuş tabiki herkese inanmamak lazım ama kablo olayıda gerçekten önemli 700 yada 1100 lira para çıkacak cebimizden incik boncuk herşeyi göz önünde bulundurmak lazım kauçuk kablo olayı gerçekten çok iyi birşey ben bi müsait olunca İkisinin de bi unboxing videolarına bir bakayım

• Ha bu arada bu ax1200i nin içinden bu corsair link için ek aparat ülkemizde kutu içeriğine dahil mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: butterflv

Ha bu arada bu ax1200i nin içinden bu corsair link için ek aparat ülkemizde kutu içeriğine dahil mi acaba

Dahil ax i serilerinin hepsinin içinden çıkar
  • peki üstadım sana birşey daha sorayım kullanıyorsun sen bu selt test in amacı nedir anlayamadım ben tam olarak
    gerçi digital psu olayını da tam olarak anlamadım ya :) ya bilgisayar yok idare edin beni açıp okuyamyorum sağdan soldan kusura bakmayın:)
    PSU'da herhangi bir sorun olup olmadığını test ediyor. Sisteme takılı olmasına da gerek yok.
  • Aynı zaman da giren voltajı da test ediyordur sanıyorum peki aldım taktım test yaptım ve ışık kırmızı yandı ?

• quote:

peki üstadım sana birşey daha sorayım kullanıyorsun sen bu selt test in amacı nedir anlayamadım ben tam olarak
    gerçi digital psu olayını da tam olarak anlamadım ya :) ya bilgisayar yok idare edin beni açıp okuyamyorum sağdan soldan kusura bakmayın:)

Self test tuşuna basılı tutarsın bu tutmada fan dönerse olay tamamdır tak kullan eğer elektrik hattında veya psu nun kendinde sorun varsa ışık turuncudan kırmızıya döner öyle kalır.Kırmzıda kalırsa %50 %50 ya gelen elektrik hattı yada psu dur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 18 Haziran 2014; 16:13:17 >
  • Peki ürün bu kırmızıda kullanılabilir mi yoksa elimizde mi patladı

• quote:

Peki ürün bu kırmızıda kullanılabilir mi yoksa elimizde mi patladı

Üründe hata varsa değiştirirler hattında hata varsa bütün psu lar elinde patlar
  • benim önerim 1200W bir psu almamanız en ideali high endde 750 850 dir ama sen benden sadece bu 2 psuyu karşılaştırmamı istiyorsan teknik olarak EVGA 1000 p2 öndedir voltaj kanalları daha sağlıklıdır ama hold-up time da ise daha başarısızdır teknik konuşmam gerekir ise:

ortalama voltaj sapması: (düşük olan daha iyi)

evga %0.98
    corsair %2.5

hold-up time: (yüksek daha iyi)

evga:16.6ms
    corsair: 21.8ms
    atx kartlar için olması gereken min değer: 16ms

verimlilik %80 yük durumunda:

evga: %92.56
    corsair: %91.87

transient response testi (yük değişikilerine ayak uydurma)

evga: 11 testin tamamında başarılı
    corsair: 11 tesitin 9unda başarılı

özet: Evga teknik olarak daha iyi bir PSU aradaki 200Wı saymaz isek ama PSU alırken bana göre en önemli kriter garantisidir EVGA 10 sene garanti veriyor CORSAIR ise 7 sene her ikiside gerçekten çok mükemmel süreler ama EVGAnın 10 sene vermesi bence maçtaki son golü atıyor ben olsam hem 400TL fiyat farkından dolayı hemde garanti süresinden dolayı tercihimi EVGA için kullanırdım.

saygılar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazeran -- 18 Haziran 2014; 16:41:30 >

• Ax1200 kullanıcısı olarak:Bilgisayar bileşenleri arasında bozulmadığı sürece değişicek en son parça psu bu yüzden alabildiğinin en iyisini(en yüksek wattlı en sessiz en kaliteli)al derim.
    Birçok psu kullanmış biri olarak(şu anda ax1200)gördüğüm en kaliteli işçiliğe ve en sessis psu Enermaxtı.Ax1200 kesinlikle sesli bir psu ama iç malzeme kalitesi modüler kabloların sleeveli olarak bulunması bir avantaj benim için.Birde böyle bir psu yu alıp kasaya taktığında dönüp bakmıyorsun bile arkana kaldırırmı kaldırmazmı diye.
    İlerde belki çift ektan kartı koyarsınız customH2o yaparsınız.Bu nedenle maddi sıkıntı yoksa en güçlüsü en kalitelisi tavsiyemdir.
    Evga kullanmadığım için birşey diyemiyorum..
    Eğer ürününüzde herhangi bir arıza varsa yenisi ile birebir değişim sağlanır. Ama bu ihtimal pek mümkün değil.
  • yau kafa iyice karıştı ikisinin de ciddi iyi olduğu yerler var evga tahminimden bayağı iyiymiş ama dostum sen sesli dedin olmadı şimdi
  • ya bir de
    bjk__murat katılmıyorum diye bir yazı çıkıyo altta ben öyle bir not vermedim aklna yanlış birşey gelmesin ben burda hepinizin yardımını bekliyorum abuk subuk konuşmadığı sürece herkes dostumdur belki telden yanlış birşeyi tıklamış olabilirim düzeltebilirsem bakacağım
  • ilginç ama buna pek lüzum yok gibi ve aşırı para bolluğu gerek olan bişi değil bu yanlış anlama para artisliğinden değil de konusu geçen ürünler bundan daha pahalı zaten
  • quote:

ilginç ama buna pek lüzum yok gibi ve aşırı para bolluğu gerek olan bişi değil bu yanlış anlama para artisliğinden değil de konusu geçen ürünler bundan daha pahalı zaten

bunu alıp gittiği yere kadar kullanıcan yıpranma olayı felan hikaye. 1600w şahane güç yetmedimi felan derdin yok bunda %98 verimlilik var. mis 16 tane pci 6+2 pin var. pci kablosu dolu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.