Şimdi Ara

Corsair Carbide 400R mi Zalman MS800 Plus mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu iki kasa arasında kararsız kaldım, net bir fikir oluşturabilmek için değerli görüşlerinize ihtiyacım var.

Carbide serisi kasaları seviyor ve estetik buluyorum lakin Zalman'da benim ihtiyacım olan 2xUSB 2.0 ve 2x USB 3.0 çıkışlar mevcut üstüne üstlük bir de fan kontrolcüsü var. Carbide'da sadece 2x USB 3.0 ve hiç ihtiyacım olmayan firewire çıkışı mevcut.

Aslında verdiğim tercih sebepleri Zalman'ı işaret ediyor ama söylediğim gibi Carbide kasaları seviyorum. :)

Ülser olmadan bu ikilemden kurtulmamı sağlayacak arkadaşlara teşekkürler ederim.

• kizilsefer K kullanıcısına yanıt
    Hocam diğer söylediğiniz marka ile ilgili pek bir bilgim yok fakat zalman almayı düşünüyorum bende araştırma içerisindeyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kasayı bir aksesuar ya da amaç olarak değil de araç olarak görmek gerekiyor. Cevabı zaten vermişsiniz. Zalman işinizi görüyorsa ve 400R tam olarak ihtiyacınızı gidermiyorsa Zalman tabiki. Ha yok corsair iyidir derseniz fiyat ile doğru orantılı olarak 500R ve üzeri modellerine bakmanız lazım.
  • kizilsefer K kullanıcısına yanıt
    400r gayet kullanisli ve kaliteli bir kasa. Kablo toplama alani gayet genis. Kasanin ici de genis tabi. Psu ile birlikte alicaksan da icindeki psu gayet saglam12v kanalindan 744w verebiliyor. Sonuc olarak 400r'yi tavsiye ederim. Ama ihtiyaclarini karsilamayacagini düsünüyorsan zalman al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalite olarak corsair'i aratmaz.Zalmandan daha uygun corsair kalitesinde 2 tane usb 3.0 , 2 tane de usb 2.0 var. Güle güle kullanın.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6137
  • Vaktini ayırıp cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aod.xTA26

Kalite olarak corsair'i aratmaz.Zalmandan daha uygun corsair kalitesinde 2 tane usb 3.0 , 2 tane de usb 2.0 var. Güle güle kullanın.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6137

Arkadaşım tavsiyenizi dinledim ve CM 693iii kasa aldım. Çok da memnun kaldım, ilginiz için tekrar teşekkür ederim.
  • Güle güle kullanın.Kasa sizi üzmez.
  • benim için kasanın görünüşü, kalitesi önemli. sonuçta kasayı görüyorsun anakartı değil. 400r diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mortuuus -- 15 Nisan 2014; 22:19:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.