Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Corsair Carbide 400R Kasa FİYAT DÜŞTÜ >180TL Satın Al 13 Aralık 2020 13:56 1 1 Corsair Carbide 400R Kasa FİYAT DÜŞTÜ >180TL Selamlar,6 Senelik Corsair Carbide 400R kasamı satıyorum. Yeni tip camlı kasalardan aldığımdan dolayı satıyorum.Kalitesini bilen bilir zaten. Gerek malzeme kalitesi gerek hava sirkülasyonu olsun çok iyi bir kasa.Resimlerden gördüğünüz üzere ufak tefek çizikleri mevcut. Ön fanları biraz ses yapıyor. Bu yüzden uygun fiyata satıyorum maksat evde yer kaplamasın bir an önce satılsın.Özelliklerini internetten araştırabilirsiniz. https://www.corsair.com/us/en/Categories/Products/Cases/Carbide-Series%E2%84%A2-400R-Mid-Tower-Case/p/CC-9011011-WWYeni aldığım kasanın kutusunda göndereceğim. Kargoda sorun çıkmaz muhtemelen.Kargoya hiç bir şekilde karışmam. KARGO ALICIYA AİTTİR.FİYAT: 180TLRESİMLERSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 180 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kırklareli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] FİYAT DÜŞTÜ! LOGİTECH G29+SHİFTER+STAND KUTULU FATURALI AZ KULLANILMIŞ [SATILDI] FİYAT DÜŞTÜ! OCULUS QUEST 2 AZ KULLANILMIŞ KUTULU TERTEMİZ [SATILDI] Tertemiz Iphone 13 128gb 2 Senelik CoolerMaster TD500 Mesh ARGB 4 Fanlı Kasa