Bildirim
Corsair Carbide SPEC-05 CV650 - 649TL incehesap
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Baya uygun değil mi ben mi yanılıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok iyi fiyat bence ihtiyacı olanlar kaçırmasın
Aldım bakalım, teşekkürler.
-
Psu gizleme bölümü bile yok normal bence fiyat.
-
Eskiden kullandım bu kasayı bes para etmez. Yerliler bile daha iyidir. Psu da ses yapıyor corsair kalitesi yok. Suan sharkoon kullanıyorum memnunum.
Hayırdır beyler incehesap aç mı kaldı. Forumda sürekli incehesap konuları açılıp duruyor. Fiyatlar sıcak falan değil bu arada. Birisi de yeni üyelik açmış aldım bir tane diye.bizde yedik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eski aldiğin muhtemelen vs650 idi. Bunda cv650 var yeni olani. 80+ bronze birde
-
Neden bu kadar yerildi anlayamadım açıkçası neredeyse psu fiyatına kasa+psu almış oluyorsunuz. Ben mi bir şeyleri gözümden kaçırıyorum?
-
Fiyatı kur ve pandemi durumlarına göre gayet iyi. Kasa almayı planlayanlar için güzel fırsat
-
yemezsen gargara yap birader.
-
bence on numara fırsat.forumdaki egolu ergenlere bakan hiçbirşey sahibi olamaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaybol çakma incehesap
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aldım teşekkürler, kasamdan memnunun SHP650 alacaktım 350 ye bu 650 ye psu fiyatına kasa :D en kötü kasayı satarız 300 e falan
-
Fırsat güzel bende aldım. Baltalayanları anlamadım, gurbetçiler galiba :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X