Şimdi Ara

Corsair Force GT 120GB / ga870a-ud3 SB850 Test

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu ürünü almadan önce test sitelerinde çok inceleme okudum ama nedense testler sürekli intel tabanlı sistemlerde yapılmış ve acaba bendeki amd tabanlı sistemde sorun çıkar mı çıkmaz mı diye bir türlü almaya kalkışamıyordum. raid olarak kullandığım 2 adet 500 gb yi alan gereksinimi sebebiyle boşa çıkartmam gerekiyordu ama hızdan da ödün vermek istemiyordum. Cesaret edip aldım ve test sonuçlarını yayınlamak istedim, umarım başka amd tabanlı pc kullanıcılarına bir fikir verir!

Düzenleme: Ekran görüntüleri eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azizkguc -- 24 Aralık 2011; 21:21:57 >

• bu da windows puanı os w7u.x64

• intellerde yazma hızı çok az farkla önde... hızlar gayet güzel bence... üçe beşe bakma keyfini çıkar

Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 25 Aralık 2011; 1:24:16 >
  • teşekkürler, hızından çok memnunum örnek vermem gerekirse, oyunlardaki level yüklemeleri arasındaki yazıları okuyup bitiremeden oyuna geçiyor. eski sata hdd ile raid olmadan önce mw2 deki ara video bittiği halde yükleme devam ediyordu, ama şimdi öye bişi yok
  • ya neden benim Force GT me windows 7 7,6 puan veriyo ve ben neden benchmark ta 420 mb bile göremiyorum

not: anakartım bile aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melyyh -- 16 Ağustos 2012; 10:24:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.