Şimdi Ara

Corsair Force MP500 Series M.2 SSD 240GB Internal Drive (CSSD-F240GBMP500)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Corsair Force MP500 Series M.2 SSD 240GB Internal Drive (CSSD-F240GBMP500)

arkadaşlar bu ürün şuan amazonda 585 tl ye geliyor, fiyat performans ilişkisi nasıldır, alınır mı sizce?Corsair Force MP500 Series M.2 SSD 240GB Internal Drive (CSSD-F240GBMP500)
    https://www.amazon.com/gp/product/B01N4C44VN/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

Teknik Detay için;
    http://www.corsair.com/en-eu/force-series-mp500-240gb-m-2-ssd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antibiotic -- 1 Haziran 2017; 4:44:52 >

• hiç kullanmadım bilmiyorum ama testlere bakmak lazım. keşke x79 anakartlarda çalışsa......
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecroCyber-777

hiç kullanmadım bilmiyorum ama testlere bakmak lazım. keşke x79 anakartlarda çalışsa......

X79 anakartlarda m.2 pci exp aparati ile calisiyor. Cokta guzel performans veriyor denenmistir.

Konu sahibi arkadasa; eger daha once ssd kullanmadi iseniz 500 gb sata ssd almanizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdeliruzgar

quote:

hiç kullanmadım bilmiyorum ama testlere bakmak lazım. keşke x79 anakartlarda çalışsa......

X79 anakartlarda m.2 pci exp aparati ile calisiyor. Cokta guzel performans veriyor denenmistir.

Konu sahibi arkadasa; eger daha once ssd kullanmadi iseniz 500 gb sata ssd almanizi tavsiye ederim.

hocam denedim ama windows kurulmuyor. pci adaptör aldık x79 formula ve rampage ile denendi fakat 2.kez restart attığında kurulum başa dönüyor scm vs hatası veriyor olmadı denemediğim ayar kalmadı biosda :(((
    bu arada 960evo ile denedik
  • NecroCyber-777 kullanıcısına yanıt
    Csm menusunde only uefi secili. Legeacy and uefi olarak girmeyiniz.

Kaldiki csm ile isiniz yok sizin. Kurdugunuz windows medyasinin flash diske uefi olarak yazildigindan emin olun gerisini windows halledecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: xdeliruzgar

quote:

samsung evo 850 1 tb var hocam :)
  • antibiotic kullanıcısına yanıt
    Super secim. 1 tb evo dan guzel depo diski olur. Isletim sistemi icin 500gb civarinda m.2 yada ssd tercih edebilirsiniz.

Klasik soylem olacak ama 250gb m.2 almayiniz. M.2 kapasitesi minimum 512gb olmali.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xdeliruzgar kullanıcısına yanıt
    hepsini denedim hocam zaten biosda uefi secili rufu ile kurarken uefi olarak secili ama windowsu süreklşi kurmaya başlıyor x79 tam desteği yok cok araştırdım yabancı sitelerde hep sorun yaşanmış
  • NecroCyber-777 kullanıcısına yanıt
    hocam bios güncel mi?biraz tehlikeli işler ama sebep bu olabilir
  • antibiotic kullanıcısına yanıt
    güncel hocam hatta modlu bios aradım bulamadım. aslında bir tane buldum fakat ai suite yüklemedi onu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.