Şimdi Ara

Corsair Gaming K95 RGB Platinum vs Corsair K70 RGB MK.2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    K95 Platinum şu an 800 tl fiyatla indirim de. K70 MK.2 de 700 tl civarı. K70 daha güncel bir klavye. K95 de amiral gemisi. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

• K95 brown switch kullanan biri olarak kesinlikle tavsiye ederim. Kendileri mekanik klavyelerin ağababasıdır. Hatta 749 lira gördüğünü hatırlıyorum geçen hafta olması lazım. Speed switch önermiyorum çok hassas alışmak uzun zaman alıyor. Bütçe varsa çok düşünmeden alın derim.
  • ismailgvn77 kullanıcısına yanıt
    Peki speed switch i deneme fırsatınız oldumu hocam. Brown ile kıyaslanabilir nitelik de? Sesi yüksek rahatsız edecek şekil de olmasını da istemiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bi kaç gün kullandım hocam bana işkence gibi geldi çok hızlı bir şekilde harekete geçtiği için biraz dokunmak yeterli oluyordu özellikle moba oyunlarında çile oldu bana. Fakat ses olarak en beğendiğim switch speed oldu. Red switch K70 de kullanmıştım onun da hissiyatı çok iyi değildi. Brown switch hem ses hem hissiyat anlamında isteklerimi karşıladı ama bu konu kişiden kişiye oldukça değişmekte. Yine de brown switch önerebilirim pişman olacağınızı zannetmiyorum.
  • Yandaki fazlalık tuşlara ihtiyacınız yoksa K70 doğru tercih olabilir neden fazla para veresinizki? N11 de 699 tl ve 50 worldpuan hediyesi var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzun zamandır klavye arayışındaydım, aklım ucuz ve pahalı modeller yüzünden karışıktı, denk gelmişken üst sınıf bir model satın aldım. K70 ile K95 arasındaki farklar makro tuşları ve switch farklılıklarıymış. K70 MX Red, K95 ise MX Brown switch ve makro tuşlarına sahip. Arada az fiyat fark olunca K95'i tercih ettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.