Şimdi Ara

Corsair Graphite Serisi Kullananlar Klübü ( 230T-730T-380T-600T-600Tm-760T-780T) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
9
Favori
19.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O fan kontrol kablosu psu 'dan gelen sata power kablosuna bağla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 19 Eylül 2015; 12:09:57 >
  • Cango69 kullanıcısına yanıt
    Yani powersubtan gelen sata kablosunamı baglıycam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corsair Graphite Serisi Kullananlar Klübü ( 230T-730T-380T-600T-600Tm-760T-780T)

Bu kablo değilmi bu kasa fanları için fan kontrolcü güç kablosu hard disklerinin power güç kablosuna bağlayacaksın.

Resimde işaretli fan kontrolcüye güç sağlar.

Corsair Graphite Serisi Kullananlar Klübü ( 230T-730T-380T-600T-600Tm-760T-780T)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 19 Eylül 2015; 12:29:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cango69

Corsair Graphite Serisi Kullananlar Klübü ( 230T-730T-380T-600T-600Tm-760T-780T)

Bu kablo değilmi bu kasa fanları için fan kontrolcü güç kablosu hard disklerinin power güç kablosuna bağlayacaksın.

Resimde işaretli fan kontrolcüye güç sağlar.

Evet usta dogrudur ... Smdi powerdan cıkan sata kablosuna bagladm pcyi yeni topladgm ıcın henuz calstıramadm sıstemı calstrnca anlycam ıns. cok tsk ederım ..

• quote:

Orijinalden alıntı: FLowme131

600 tl ye 730T alınır mı sizce? Birde sizce 730t mi yoksa carbide 500R mı? 500R da yanda 20cm fan var ama hangi kasa daha iyidir?

730T alacaksan fazla para verme. 569tl yerine 439 tl kampanyalı fiyat var. Dün facebook sayfalarında yayınlamışlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thequaresma -- 19 Eylül 2015; 14:02:14 >

• O kasadan gelen 3 pinli küçük soketlerede kasandaki fanları bağlaman gerek kasa üstündeki tuşa bastığın zaman kasandaki fanların hızını arttırıp azaltabiliyorsun.
  • Onları bagladm sadece bunu cozememiştim onuda senn sayende cozdum tsk ederım ..

• turuncu 230t aldım.hb çeki sayesinde 240 liraya geldi.bir haftaya elimde olur.
  • Arkadaslar sizce 730t mi yoksa 600t mi ?

• Arkadaşlar 380t alma arefesindeyim. İyi yönlerini zaten biliyoruz. Kullanan arkadaşlar tecrübelerine dayanarak kötü yönlerini söyleye bilirlerse minnettar kalırım.
    Bir de Modüler güç kaynağı tavsiyesi verirseniz sevinirim. 750W düşünüyorum.
  • entelim kullanıcısına yanıt
    380T incelemesi

http://forum.donanimhaber.com/m_105425096/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: entelim

Arkadaşlar 380t alma arefesindeyim. İyi yönlerini zaten biliyoruz. Kullanan arkadaşlar tecrübelerine dayanarak kötü yönlerini söyleye bilirlerse minnettar kalırım.

bugün geçtim ben bu kasaya. önceki kullandığım kasalar full tower olduğu için rahat rahat sistem kurmaya alışmışım bu biraz uğraştırıcı oldu. 24cm sıvı soğutma takılacaksa radyatör kalınlığı önemli, kalın radyatör anakarta temas edebilir nitekim üstteki mesajlarda bahsi geçmiş bu durumun. 12cm sıvı soğutma takılacaksa radyatör kalınlığı mühim değil ön panele yakın konumdaki montaj alanının arkasında yumruk halinde bir el sokabilecek kadar geniş boş bir alan var. ben %99 psu yüzünden uğraştım sisteme, modüler psu olsa hiçbir zorluk çıkarmazdı. siz de modüler almaya niyetlenmişsiniz zaten, modüler almanız kesinlikle çok iyi olur. youtube'daki inceleme videolarının bazılarında fan kontrolcüsü bağlantısı molex olarak görünüyor sanırım corsair kasalarda revizyona gitmiş bendeki kasada fan kontrolcü bağlantısı sata. genel olarak böyle özetleyebilirim kasayı. benim gözüme kötü görünen hiçbir şey olmadı. 750w güç kaynağı fazla olur sli-crossfire yapma şansınız yok anakarttan ötürü zaten. kullanmayı düşündüğünüz sistemi yazarsanız ona göre tavsiye verebilirim. kasayla ilgili sorunuz olursa pm atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valkyn skoria -- 11 Ekim 2015; 2:35:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: m352

quote:

Arkadaşlar 380t alma arefesindeyim. İyi yönlerini zaten biliyoruz. Kullanan arkadaşlar tecrübelerine dayanarak kötü yönlerini söyleye bilirlerse minnettar kalırım.

bugün geçtim ben bu kasaya. önceki kullandığım kasalar full tower olduğu için rahat rahat sistem kurmaya alışmışım bu biraz uğraştırıcı oldu. 24cm sıvı soğutma takılacaksa radyatör kalınlığı önemli, kalın radyatör anakarta temas edebilir nitekim üstteki mesajlarda bahsi geçmiş bu durumun. 12cm sıvı soğutma takılacaksa radyatör kalınlığı mühim değil ön panele yakın konumdaki montaj alanının arkasında yumruk halinde bir el sokabilecek kadar geniş boş bir alan var. ben %99 psu yüzünden uğraştım sisteme, modüler psu olsa hiçbir zorluk çıkarmazdı. siz de modüler almaya niyetlenmişsiniz zaten, modüler almanız kesinlikle çok iyi olur. youtube'daki inceleme videolarının bazılarında fan kontrolcüsü bağlantısı molex olarak görünüyor sanırım corsair kasalarda revizyona gitmiş bendeki kasada fan kontrolcü bağlantısı sata. genel olarak böyle özetleyebilirim kasayı. benim gözüme kötü görünen hiçbir şey olmadı. 750w güç kaynağı fazla olur sli-crossfire yapma şansınız yok anakarttan ötürü zaten. kullanmayı düşündüğünüz sistemi yazarsanız ona göre tavsiye verebilirim. kasayla ilgili sorunuz olursa pm atabilirsiniz.

6700k lı bir sistem kuruyorum hocam. Sıvı soğutma düşünmüyorum. CPU soğutucu olarak fazla seçeneğim yok yani. Noctua NH-C14S alacağım. Ekran kartım Asus Strix GTX970 zaten hazırda var.
    Benim aslında olumsuz yorumdan kastım kasa içi sıcaklıkta bir sıkıntı yaşanıp yaşanmadığı ile ilgili. Kablo kalabalığından dolayı hava sirkülasyonunda sıkıntı oluyor mu? Kablo saklaması Mini ITX kasaların genel sıkıntısı malum. Bu konuda nasıl.
    Halihazırda Cooler Master Cosmos RC1000 kullanıyorum. Çok çok serin bir kasa ama boyutları ve ağırlığı malum.

Bir de kaç Watt PSU tavsiye edersiniz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m352

quote:

6700k lı bir sistem kuruyorum hocam. Sıvı soğutma düşünmüyorum. CPU soğutucu olarak fazla seçeneğim yok yani. Noctua NH-C14S alacağım. Ekran kartım Asus Strix GTX970 zaten hazırda var.
    Benim aslında olumsuz yorumdan kastım kasa içi sıcaklıkta bir sıkıntı yaşanıp yaşanmadığı ile ilgili. Kablo kalabalığından dolayı hava sirkülasyonunda sıkıntı oluyor mu? Kablo saklaması Mini ITX kasaların genel sıkıntısı malum. Bu konuda nasıl.
    Halihazırda Cooler Master Cosmos RC1000 kullanıyorum. Çok çok serin bir kasa ama boyutları ve ağırlığı malum.

Bir de kaç Watt PSU tavsiye edersiniz?

kasanın hava sirkülasyonu çok iyi. ön panelde 14cm içeri temiz hava veren fan ve arka panelde 12cm egzoz fanı var, ikisi de fan kontrolcüsüne bağlanıyor ve fan kontrolcüsüyle üç kademeli hız ayarı yapabiliyorsunuz. ben en düşük hızda çalıştırıyorum ısınmanın esamesi yok. mini-itx sistemlerde sıvı soğutma kurmak daha mantıklı. hem sıcak havanın dışarı tahliye edilmesi açısından düşük profilli hava soğutmalardan daha başarılı hem de alan dar olduğu için soğutucuya değebilecek kablolar sorun çıkarmıyor. daha önce cm elite 130 kasaya mini-itx sistem kurduğumda hava soğutma kullandım ve pişman oldum. bu sebeplerden ötürü sıvı soğutma düşünün bence. modüler güç kaynağı alırsanız kablo yönetimi yapabilecek bol bol alanınız olur. hard disk yuvasının alt tarafında boş bir alan var oradan geçirip takarsınız kabloları. ben normal güç kaynağı ile uğraşarak kabloları saklayabildim modüler güç kaynağıyla çok rahat halledersiniz. hava sirkülasyonu konusunda kaygı edebilecek hiçbir şey yok kasa gerçekten çok iyi tasarlanmış. 12v kanalından 500w üzeri verebilen herhangi bir güç kaynağı sisteminize fazlasıyla yeter.

• 230t kasam geldi,kullanıyorum bir süredir.tek yakındığım konu,turuncu boyanın çok hassas olması.sürtünme yerlerinde açılma yapmış durumda,sert bir yüzeye en ufak darbede de açılıyor.geneli böylemi acaba?
  • CuCuK kullanıcısına yanıt
    Corsair kasaları güzel fakat kalite yok türkiyeye giren ürünlerin çoğu defolu.Birdahaki sefere coolermaster markasına yöneleceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 19 Ekim 2015; 17:01:31 >
  • Corsair Graphite Serisi Kullananlar Klübü ( 230T-730T-380T-600T-600Tm-760T-780T)

cougar-corsair turuncu uyumu fena olmadı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 16 Ekim 2015; 13:41:18 >

• inventus
    CORSAIR CC-9011042-650VS 230T Graphite Series USB3.0, Pencereli, Corsair VS Serisi VS650 650W 80+ Kırmızı ışıklı Siyah Kasa - inventus
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?pid=7437

İnventus'ta kampanya var.

Corsair 230T + Corsair VS650-80Plus güç kaynağı ile birlikte satılıyor.

Fiyat 482.38TL

• Arkadaşlar ben bugün corsair vs 450 w güç kaynağı aldım benim kasa eski kasa. Eski güç kaynağımın yeri yukarıda ve fan dışarı bakan tipte idi ama corsair öyle değil ve benim kasanın alt kısmında güç kaynağını koyacak yer yok. Acaba güç kaynağının fanı kasanın içine bakacak şekilde bağlasam sorun çıkar mı?

• fatihkilic25 kullanıcısına yanıt
    Donanımının ısınmasına yol açabilir.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.