Şimdi Ara

Corsair Graphite Serisi Kullananlar Klübü ( 230T-730T-380T-600T-600Tm-760T-780T) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
9
Favori
19.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cango69

Bence ikisinide dışarı üfletin içeri üflettiğiniz de donanım'ınızın ısınmasına sebep olabilir.Doğrusu olanda budur.

ben de uste h 110 bagladim radyatorun altinda fanlar dişari ufluyo radyatorun ustunede 2 fan taktim onlarda dışarı üflüyo doğru mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysftnr333

quote:

Bence ikisinide dışarı üfletin içeri üflettiğiniz de donanım'ınızın ısınmasına sebep olabilir.Doğrusu olanda budur.

ben de uste h 110 bagladim radyatorun altinda fanlar dişari ufluyo radyatorun ustunede 2 fan taktim onlarda dışarı üflüyo doğru mu acaba?

Doğrudur.Radyatörün altındaki fanlar radyatöre üfleyecek radyatörün üstündekilerde dışarı üfleyecek böylece ısınmış olan radyatördeki hava dışarı tahliye edilecek kasa önündeki 2 fanda temiz ve soğuk havayı kasa içine gönderecek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 13 Temmuz 2015; 18:18:26 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ysftnr333

quote:

Doğrudur.Radyatörün altındaki fanlar radyatöre üfleyecek radyatörün üstündekilerde dışarı üfleyecek böylece ısınmış olan radyatördeki hava dışarı tahliye edilecek kasa önündeki 2 fanda temiz ve soğuk havayı kasa içine gönderecek..

aynen oyle =)

• Kendi sitesinde de hava sirkülasyonu için üstteki 2 fanı dışarı doğru üfleyecek şekilde olması yazıyor ama bazı kişiler birisi içeri birisi dışarı diye yazmışlar ondan kararsız kalmıştım teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

Söylendiği gibi üst fanları kasa dışına üfleyecek şekilde konumlandırmanız genel hava akımı için daha yararlıdır.
  • tech guru kullanıcısına yanıt
    730T'lerde yanda iki adet ızgaralı bölüm var. Buralara gerekirse fan takılabilir mi sonradan ya da böyle yapana rastladınız mı? İnternette varsa link atarsanız sevinirim.

Teşekkürler.
  • habedon H kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Hayır kapaklara fan takılamıyor.
  • tech guru kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • Arkadaşlar merhaba,

Sormak istediğim birşey var.

730t ile 760t nin fiziksel olarak hiçbir farkı yok boyutlar da vs. Sadece plexi kapak ve fan kontrolcü dışında. Fan kontrolcü benim için önemi yok kendi fan kontrolcüm var. Sadece plexi kapak için 100-150 TL vermek gereksiz geliyor. Zaten kasam masanın sağında duruyor içi zaten görünmüyor.

İlerde kasayı masanın üzerine koyduğumda veya custom sıvı soğutmaya vs geçtiğimde Corsair den 760t plexi kapağından isteyebiliyormuyuz? Veya satıyorlar mı?
  • 750d mi yoksa 760t mi?

gorsellik dısında bu kasaların ıc hacminde yada farklı bir yerlerinde birbirlerinden ayrıldıkları bir nokta yada noktalar var mıdır?
  • zipcikti88 kullanıcısına yanıt
    Plexi kapaklar sitesinde ve diğer yabancı sitelerde satılmaya başlandı fakat 760t'nin plexi kapağı 730t'ye uyarmı bilemem.
  • 780t nin beyaz olnanını nerden bulabilirim uygun fiyata ?
    siyahsı var beyazıda vatan computer dışında yok oranında fiyat çok uçuk..

birde beyazz daha cool durmuyormu agaaa siyaha göre
  • berkay1074 kullanıcısına yanıt
    http://www.amazon.com/Corsair-Graphite-Series-780T-Tower/dp/B00LA6ZLGQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 19 Temmuz 2015; 15:41:59 >
  • quote:

http://www.amazon.com/Corsair-Graphite-Series-780T-Tower/dp/B00LA6ZLGQ

dostum ilk tercihim orasıydı fakat $130 kargo ücreti cıkartıyorlar :)
  • berkay1074 kullanıcısına yanıt
    En uygunu vatandaki..Yada gidip siyahını al daha ucuza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 19 Temmuz 2015; 23:54:28 >
  • vatanda da kalmamış :D
  • Arkadaşlar 1 veya 2 hafta içerisinde kasa alacağım.

Kafamda 2 seçenek var. Biri 780t diğeri 760t.
    Bu iki kasa arasında kesinlikle şu kasayı almalısın dedirtecek bir özellik var mı?
    Yoksa hangi kasayı neden almalıyım söylerseniz sevinirim. Uzun vadeli düşünüyorum ve custom sıvı soğutmaya da geçeceğim.

Ayrıca renk olarak siyah yada beyaz hangisi daha iyi?

Yorumlarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
  • @berkay1074

Nereye yakınsan git mağazadan al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 20 Temmuz 2015; 20:17:06 >
  • zipcikti88 kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

780T daha geniş iç hacmi ve ön kısımdaki daha iyi radyatör seçenekleriyle mantıklı bir seçim olacaktır.
  • benide ekleyebilirsin hem siyah hem white kullanıcısıyım :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.