Şimdi Ara

Corsair Graphite Serisi Kullananlar Klübü ( 230T-730T-380T-600T-600Tm-760T-780T) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
9
Favori
19.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BUda benden Kasanın tek eksisi çok ağır olması 800 900 metre kucaklayarak getirdim =)
    Corsair Graphite Serisi Kullananlar Klübü ( 230T-730T-380T-600T-600Tm-760T-780T)Corsair Graphite Serisi Kullananlar Klübü ( 230T-730T-380T-600T-600Tm-760T-780T)Corsair Graphite Serisi Kullananlar Klübü ( 230T-730T-380T-600T-600Tm-760T-780T)

• quote:

Orijinalden alıntı: ysftnr333

BUda benden Kasanın tek eksisi çok ağır olması 800 900 metre kucaklayarak getirdim =)
    Corsair Graphite Serisi Kullananlar Klübü ( 230T-730T-380T-600T-600Tm-760T-780T)Corsair Graphite Serisi Kullananlar Klübü ( 230T-730T-380T-600T-600Tm-760T-780T)Corsair Graphite Serisi Kullananlar Klübü ( 230T-730T-380T-600T-600Tm-760T-780T)

Kasan ve donanımların güzel hayırlı olsun. Yalnız nacizane bir önerim olacak ukalalık olarak görmez isen ; ssd yi arkadaki ssd yuvasına takıp harddisk yuvalarından üst bölümü çıkarmalısın böylece hem kasa içi refahlar hemde öndeki fanlardan ekran kartına ve içeriye hava akışı daha rahat olur.

• The_MenTalisT kullanıcısına yanıt
    1 tane daha ssd corsair neutron xt alacam onun için bu şekilde bağladım :)
    Arkadaki 3 tane ssd yuvası vardı takıp çıkarması çok uyuz etti o yüzden hardisk yerine bağladım
    yahu bi türlü girmiyor yerine =) onu nasıl oraya sokuosunuz ben yeminle yarım saat uğraştım olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysftnr333 -- 5 Mayıs 2015; 20:57:25 >
  • Arkadaşlar corsair 600tm kasa incelemesini yapmamı isteyen arkadaşlar var mı? bu arada evga supernova 850 waat gold Psu m geldi.isterseniz psuyu da inceleyebilirim.Sisteme takınca da birkaç mod dan sonra kısa zamanda corsair 600 tm resimlerini de ekleyeceğim.

Eski resimler bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

Arkadaşlar corsair 600tm kasa incelemesini yapmamı isteyen arkadaşlar var mı? bu arada evga supernova 850 waat gold Psu m geldi.isterseniz psuyu da inceleyebilirim.Sisteme takınca da birkaç mod dan sonra kısa zamanda corsair 600 tm resimlerini de ekleyeceğim.

Eski resimler bunlar

Bence çok güzel olur kasa almak isteyenler faydalanabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 780t gibi bir kasada pwm fan hub olmaması beni üzdü. kart üstüne yetiştiremedim bir türlü xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: general_einstein

780t gibi bir kasada pwm fan hub olmaması beni üzdü. kart üstüne yetiştiremedim bir türlü xD

o dediğin tam olarak nedir hocam? Hangi kasalarda var? cosmos2?
  • onda da yoktur sanırım. hatta hiçbir kasada yoktur :D bir an moral bozukluğu ile öyle yazdım.

demek istediğim 4pinli fan bağlantısı. anakarttan istediğimiz gibi kontrol edebilirdik yani. 2 taneydi galiba 3pin uzatma kablosu var 780t' de. yinede kasa üstündeki 3 kademeli butondan kontrol edilebiliyor.
  • quote:

onda da yoktur sanırım. hatta hiçbir kasada yoktur :D bir an moral bozukluğu ile öyle yazdım.

demek istediğim 4pinli fan bağlantısı. anakarttan istediğimiz gibi kontrol edebilirdik yani. 2 taneydi galiba 3pin uzatma kablosu var 780t' de. yinede kasa üstündeki 3 kademeli butondan kontrol edilebiliyor.

Ha anladım onu bulmak zor ya araştırdım da 1-2 göremedim daha

Cosmos 2 - 900d ve 780t arasında kaldım aslında. 5930k işlemci asus x99 deluxe ve asus 980 ti sli gibi bileşenleri kuracağım, safi oyun amaçlı bir kasa arıyorum. Para yönünden sıkıntım yok ama bilemedim genede
  • valla para varsa acıma. ben z97 tabanlı kurdum memnunum. herkes yazık deyip duruyor. 12bine x99 yapsak 7-8bine z97 yapılırdı diyecekler eminim :D

kasa gerçekten güzel. yan pleksiye biraz dikkat etmek gerek benim sandalye çarpıyo arada az biraz çizildi :D

belki fikir verir. konu açmıştım sistemimle ilgili

http://forum.donanimhaber.com/m_106110648/mpage_2/f_//tm.htm#106550085
  • quote:

valla para varsa acıma. ben z97 tabanlı kurdum memnunum. herkes yazık deyip duruyor. 12bine x99 yapsak 7-8bine z97 yapılırdı diyecekler eminim :D

kasa gerçekten güzel. yan pleksiye biraz dikkat etmek gerek benim sandalye çarpıyo arada az biraz çizildi :D

belki fikir verir. konu açmıştım sistemimle ilgili

http://forum.donanimhaber.com/m_106110648/mpage_2/f_//tm.htm#106550085

aslında durumlarımız inanılmaz benziyor Bende önce z97 kurdum, fakat yoğun istek üzerinde x99 a döndüm. Halbuki amacım oyundu, ama yinede 10 kişinin 9 u 15.000 tl ye x99 yakışır dendi.

Hayırlı olsun sistemin bu arada, bakalım bende yarın ödemeyi yapacam ama kasa konusunda 900d mi cosmos ii mi çözemedim. 900d sanırım daha önde

• sağol.. ben de 15bine çıkabilsem x99 yapardım :D oyun için topladığımdan fazla takılmadım :D

cosmos 2 ye benim de aklım gitmişti ama şeklinden başka esprisi yok gibi geldi vazgeçmiştim.

hadi hayırlısı bu arada bol bol ss bekleriz :d
  • quote:

sağol.. ben de 15bine çıkabilsem x99 yapardım :D oyun için topladığımdan fazla takılmadım :D

cosmos 2 ye benim de aklım gitmişti ama şeklinden başka esprisi yok gibi geldi vazgeçmiştim.

hadi hayırlısı bu arada bol bol ss bekleriz :d

tamamdır eyvallah usta
  • Herkese iyi akşamlar. Dün 780 t kasa aldım ve montajını tamamladım. ancak çözemediğim bir konu var. alt tarafa 140mm fan takmak istiyorum fakat hdd yuvalarını sökmem gerekiyor. Bu durumda hdd yuvalarını nereye takabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkbozkus

Herkese iyi akşamlar. Dün 780 t kasa aldım ve montajını tamamladım. ancak çözemediğim bir konu var. alt tarafa 140mm fan takmak istiyorum fakat hdd yuvalarını sökmem gerekiyor. Bu durumda hdd yuvalarını nereye takabilirim?

Alta sadece 120 lik takabilirsin hdd kafeslerinin takılacağı başka bir yer de yok malesef :(
  • 780t ile aranıza katılmaktan memnuniyet duyarım :)

http://hizliresim.com/RYakQa

• quote:

Orijinalden alıntı: italyanaygiri

780t ile aranıza katılmaktan memnuniyet duyarım :)

Kulübe hoşgeldiniz . Kasanız hayırlı olsun ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Wheatherman

Benimkisi yurtdışından geldi ama dostum, gene iyi almışsın sen de.

Bu arada kasanın içi cidden çok büyük, çok rahat. 3 adet SSD yuvası mevcut arka tarafta. Ferah bir kasa. Cooler Master HAF 922'den sonra bile büyük geldi bana.

Ss lerde küçük gibi duruyor ama çok geniş ferah kasa hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: The_MenTalisT

quote:

Orijinalden alıntı: italyanaygiri

780t ile aranıza katılmaktan memnuniyet duyarım :)

Kulübe hoşgeldiniz . Kasanız hayırlı olsun ...

Teşekkürler kasa gerçekten mükemmel üste 2 fan aldım da biri içeri biri dışarı üflesin diyorlar ne yapayım sizce?

• Bence ikisinide dışarı üfletin içeri üflettiğiniz de donanım'ınızın ısınmasına sebep olabilir.Doğrusu olanda budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 13 Temmuz 2015; 13:37:59 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.