Şimdi Ara

Corsair Graphite Serisi Kullananlar Klübü ( 230T-730T-380T-600T-600Tm-760T-780T) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
9
Favori
19.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selamlar,

Her elektronik ürünün başına gelebilecek bir sorunu tüm firmaya mal etmek doğru değildir. Durumu RMA'ya belirtirseniz ücretsiz yollayacaklardır.
  • tech guru kullanıcısına yanıt
    İnşallah ücretsiz yollarlar çünkü h110 un fanları'nın ses yaptığı için ticket açtım gönderdikleri tek fandan 50 tl gümrük parası ödedim.Faturayı gönderdim hala 17 dolar hesaba yatıracaklar bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 10 Mart 2015; 1:24:43 >
  • Cango69 kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz gönderiliyor. Belirttiğiniz fan da ücretsiz şekilde gönderilmiş durumda ancak ülkemizin gümrük sistemi bazen saçmalayabiliyor. Zaten ödediğiniz ücreti iade çabalarından sorunun kaynağının Corsair değil, gümrük olduğunu anlayabilirsiniz.
    Hayır sorun gümrükte değil corsair ödeyerek göndermemiş DDP ile ödenmiş şekilde gelseydi direk kapıma kadar gelecekti DDP ödemesi olmadığından gümrüğe takıldı ve parasını benden istediler fanın kendisi zaten 50 tl ye geliyor amazonda o zaman garantinin ne anlamı kaldı.
  • yaz 760t
  • quote:

Orijinalden alıntı: theyapici

yaz 760t

yazdık :)
  • ..............................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 13 Mart 2015; 18:43:53 >
  • Cango69 kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Son zamanlarda kendi adınıza yurtdışından ürünler aldınız mı? Belirli süre içersinde belirli sayıda alma hakkınız var çünkü. Aşınca gümrüğe takılma riskini artıyor.

Forum içersinde yüzlerce kullanıcı sorunsuz teslim aldı RMA'dan gelen parçalarını. Sizin takılması ilginç.
    Kasanın yan şeffaf kapağı geldi ayrıca üst kontrol panelide geldi daha paneli takamadım yan kapağı taktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 27 Mart 2015; 23:29:29 >
  • Merhabalar dün vatandan corsair 230t aldım vs650 ile birlikte satılan modelinden ancak kasanın yanı penceresizdi eve geldiğinde gördüm. Acaba kazıklandım mı yoksa böyle başka bir modeli var mı bilgilendirirseniz sevinirim.
  • mertric kullanıcısına yanıt
    Pencereli ve penceseriz olarak iki ayrı modeli var, kendim pencereli olanı kullanıyorum. Götürüp iade edebilir ve pencereli olanından alabilirsin.
  • Hocam bu üst ön fandan bazen çıtırtı gibi bir ses geliyor bir süre sonra geçiyor. Bir de üst fan alttaki fana oranla daha yavaş dönüyor problem mi var yoksa normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertric -- 22 Mart 2015; 10:53:10 >
  • Bende bugün 760T siyah olan modelini aldım. Aslında 780T alacaktım ancak internet dışında hiçbir yerde uygun fiyata bulamadım gidim eksenden görerek dokunarak almış bulundum:) Henüz kurmadım kısmet artık bir ara içini de dolduracağım.

Corsair Graphite Serisi Kullananlar Klübü ( 230T-730T-380T-600T-600Tm-760T-780T)Corsair Graphite Serisi Kullananlar Klübü ( 230T-730T-380T-600T-600Tm-760T-780T)Corsair Graphite Serisi Kullananlar Klübü ( 230T-730T-380T-600T-600Tm-760T-780T)

• ophion84 kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın. Montajlı halinin de fotolarını bekliyoruz.
  • quote:

Güle güle kullanın. Montajlı halinin de fotolarını bekliyoruz.

Teşekkür ederim ancak haftasonu falan ilgilenebilirm kontrol amaçlı çıkarttım kutusundan eziği çiziği var mı diye.
  • güzel ve işlevsel bi kasa güle güle kullanın
  • Klüp listesi güncellenmiştir .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_MenTalisT -- 5 Mayıs 2015; 8:54:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni ekleyin corsair 600tm silver red & black mod

• quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

Beni ekleyin corsair 600tm silver red & black mod

Klübe hoş geldiniz :) Bir kaç foto bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: The_MenTalisT

quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

Beni ekleyin corsair 600tm silver red & black mod

Klübe hoş geldiniz :) Bir kaç foto bekliyoruz.

Anlaşıldı merkez tam modlayim fotolari yakın zamanda atacağım.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.