Şimdi Ara

Corsair GS800 Kullanıcı İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Teknik Özellikler

Ürün Ve Kutu İçerigi

Corsair GS800 Kullanıcı İncelemesi Corsair GS800 Kullanıcı İncelemesi Corsair GS800 Kullanıcı İncelemesi Corsair GS800 Kullanıcı İncelemesi Corsair GS800 Kullanıcı İncelemesi
     Corsair GS800 Kullanıcı İncelemesi Corsair GS800 Kullanıcı İncelemesi Corsair GS800 Kullanıcı İncelemesi Corsair GS800 Kullanıcı İncelemesi Corsair GS800 Kullanıcı İncelemesi

Corsair GS800

Corsair GS800 Kullanıcı İncelemesi Corsair GS800 Kullanıcı İncelemesi Corsair GS800 Kullanıcı İncelemesi Corsair GS800 Kullanıcı İncelemesi

İçerisi

Corsair GS800 Kullanıcı İncelemesi Corsair GS800 Kullanıcı İncelemesi Corsair GS800 Kullanıcı İncelemesi Corsair GS800 Kullanıcı İncelemesi Corsair GS800 Kullanıcı İncelemesi Corsair GS800 Kullanıcı İncelemesi
     Corsair GS800 Kullanıcı İncelemesi Corsair GS800 Kullanıcı İncelemesi Corsair GS800 Kullanıcı İncelemesi Corsair GS800 Kullanıcı İncelemesi Corsair GS800 Kullanıcı İncelemesi Corsair GS800 Kullanıcı İncelemesi

Test Sonuçları[TechPower ve TweakDown]

Corsair GS800 Kullanıcı İncelemesi Corsair GS800 Kullanıcı İncelemesi Corsair GS800 Kullanıcı İncelemesi Corsair GS800 Kullanıcı İncelemesi

Kasa İçi Görüntü

Corsair GS800 Kullanıcı İncelemesi Corsair GS800 Kullanıcı İncelemesi Corsair GS800 Kullanıcı İncelemesi

Kişisel Görüşüm

Modüler olmaması açıkcası beni hiç etkilemedi psu nun altında hdd slotları var oraya kullanmadıgım kabloları kelepçeleyip yerleştirdimve kasada kablo gizleme kanalı olmadıgından dolayı 12 ve 4 pinlik kabloyu anakartın tablasına sabitledim siilkilasyonu pek etkilememiş oldu, gerçi önde ve yanda sadece 5 tane 14 CM lik fan var silkilasyonunn etkilenecegini sanmıyorum.

Kullandıgım sistem aşşagıdaki resimdeki gibi ;

Asus P8Z68 V-PRO
    Intel i52500K 3.30@4.7 GHZ
    GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL9
    Asus EAH5870/G/2DIS/1GD5/V2
    HIS HD5850 ICOOLER V GDDR5 1GB 256BIT
    Samsung HD502HJ
    Truvatek PhalanX [7 AdetClf Serisi 140MM Ve 2 Adet 120MM Yüksek Devirli Fan]
    Corsair GS800
    Fsp Line 1000V UPS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 23 Kasım 2011; 19:52:28 >

• Teknik bakımından detaylı bir incele olmuş. eline sağlık...
  • Yalnız kasanın içinde maç bile yapılır :). Teşekkürler inceleme için.
  • Detaylı inceleme için teşekkürler,cihaz CWT üretimi çok güzel bir ünite.Hardware secrets incelemesinde cihaz 1000w'a kadar çıkmış.Tek eksi noktası modüler olmayışı onuda halletmişsiniz bir şekilde.
    http://www.hardwaresecrets.com/article/Corsair-GS800-Power-Supply-Review/1103/8
  • Çok iyi inceleme resimler olmuş teşekkürler corsair kalitesi belli etmiş kendini ürün üç yıl garantili tx serisi 5 yıl hx seriside 7 yıl garantili corsairin mallarına ne kadar güvendiğide bir nevi ortada ömürlük psular
  • Birşey unutulmuş aslında o da fiyat :)
  • 260 Türk Lirası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ses konusunda bilgi verebilir mısınız özellikle oyunlarda yani yük altındaki ses degerleri nasıl
  • Normal kullanımda pek sesi yok zaten ama yükte sesli oldugunu diger fanları durdurarak anladım yani yükte biraz ses yapıyor belki ilerde degiştirebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £mre

Normal kullanımda pek sesi yok zaten ama yükte sesli oldugunu diger fanları durdurarak anladım yani yükte biraz ses yapıyor belki ilerde degiştirebilirim.

Tahmin ettigim gibi corsair ses konusunu onplanda tutan firma olmadığına karar verdim çünkü corsair 650D var bende fanları sesli fan kontrolcu alarak bu sorunu hallettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: £mre

Normal kullanımda pek sesi yok zaten ama yükte sesli oldugunu diger fanları durdurarak anladım yani yükte biraz ses yapıyor belki ilerde degiştirebilirim.

normalde diğer fanları durdurmadığına göre ses miktarına aşırı demek çok doğru olmaz be hocam.
    bu arada güzel inceleme olmuş eline sağlık
  • Eline sağlık, çok güçlü ve güzel bir PSU.
  • Konu biraz eski bir konu ama kafama takılan bir şeyi sormak istedim bendede aynı psu dan var yeni aldım 1 hafta kadar oldu fakat fanı dönmüyor?
    corsair gs800 2013 edition var bende yeni modelinden acaba yük artıncamı dönüyor yani ısınınca falan mı dönüyor merak ettim bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?
    PC yi açtığımda dönüyor 3 4 sn kadar sonra duruyor.
    Yoksa götürüp geri vericem fanı bozuk diye VATAN COMPUTER dan aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liphter -- 12 Temmuz 2013; 3:14:17 >
  • Eger aldıgınız ürün üçüncü revizyonsa boştayken fanın dönmemesi normal.Sıcaklık arttıkça, yani çekilen güç miktarı arttıkça fan dönmeye başlar.Zaten uzun süre dönmezse o fan psu yu elinize alırsınız. Garantidede sizin aleyhinize bir karar çıkmaz bu durumda.
  • Valla 4 5 saat oyun oynuyorum metro last light yada dead space 3 full ayarlarda dönmüyor.Ama şöyle desek farz edelim bozuk fanı pc yi ilk açtığımda dönüyor.Bozuk olsa hiç dönmemesi gerekmez mi ?
    Başka yaptığım araştırmalarda da %20 yükten sonra dönmeye başlıyor diye gördüm fanı.i5 3570k işlemcim var asus gtx 660 OC ekran kartım var anakart Gigabyte Z77-UD3H 8 gb 2*4 1600 mhz cl9 ram var 5 tane kasa fanı var 120 gb ssd 500 gb hdd var.+olarak 120mm büyük bir işlemci fanım var.
    Yani 4 5 saat oyunda bu teknik özellikteki bir pc de %20 yükte olmuyor mu hala_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liphter -- 12 Temmuz 2013; 15:44:47 >
  • Selamlar,

Yeni GS serisi fanı, güç kaynağı %20 yüke girmeden dönmüyor. Sistem açılırken bir kaç saniye tam hızda döner ve daha sonra durur. Sisteminiz oyundayken bu sınırı geçmiyor belli ki, zaten çok tüketen parçalar değiller.
  • tech guru kullanıcısına yanıt
    %20 yi geçmiyorsa benim psu nun güç değeri 12V single rail 66A yani buda 792 watt a tekabül ediyor.%20 si 160 watt yapar yani tüm parçalar 160 watt çekmiyor mu :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liphter -- 13 Temmuz 2013; 2:48:55 >
  • Selamlar,

Mutemelen çekmiyor. GTX 660 az güç tüketen bir grafik kartıdır. Ek olarak oyun sırasında işlemci de fazla yüke girmez, yani o da fazla bir etki yapmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.