Şimdi Ara

Corsair H100i & Noctua NH-U12S [Karşılaştırmalı Kullanıcı Testi] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
6
Favori
3.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum aslında baktığında benide araştırmaya sürükleyen nedenler aslında bunlar en iyi f/p ürününe karar vermek çünkü custom sıvı soğutmada belki 800 lira mal ediyorsun ama 250 liraya alacağın compact kitle arasında belki 5 derce oynuyor bu kadar para bencede değmez. Şimdi poseidonu incelemeye aldım 240m olanını araştırıyorum bakalım kasama sığarsa onu alabilirim :) teşekkür ederim yorumlarınız için.
  • Batum23 kullanıcısına yanıt
    Aşağıda ki linlte bir kulüp kurmuşlar. Ben kullanmıyorum ancak en son mesaj bana ait. Okursun.

http://forum.donanimhaber.com/m_84122140/mpage_2/tm.htm
  • Teşekkür ederim gözden geçiriyorum hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Boşa atış yapmayız biliyosun :)

Bu arada, bir aksilik olmazsa bu akşam 2. fan'ı da monte edicem.

Böyle de bir test alıcam.

Hocam ben de aynı soğutucuyu ve ikinci fanı almayı düşünüyorum. Test yapacam demişsiniz ama göremedim. İkinci fanla nasıl sonuç verdi ve aklıma takılan noctuanın ikinci fanı yerine yüksek güçlü xigmatek ya da cooler master 2 rane fan alıp deneyene rastladınız mı, ses dolayısıyla denemeye deymez mi dersiniz?
  • Arkadaşlar noctua nh u12s ile gigabyte 970a ud3p anakartta push-pull yapabilir miyiz?

Noctua nh u12s push-pull+gigabyte 970a ud3p+ Zalman Z3 Plus =====> bu üçlüyü sorunsuz bizzat kullanan var mı?

Teşekkürler.
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Güzel inceleme olmuş eline sağlik.nochtua ine döktürmüş
    5ghz ve üzeri bu yaz ayinda hava sogutmayla test atarbilirmisiniz?
    bence sivi soğutmanin farki orada çikiyor 1.3v üzeri voltaj verildiğinde çoğu hava sogutma direk mavi ekran verebiliyor
    sicak yaz aylarinda 1saat test alirsak sivi soğutma dereceleri bir yerde sabit tutarken hava sogutmalar katlanarak zamanla artiyor.
    nhd 14 kullandim oda sicakliği 30 geçince biz bile bunaliyoruz o sicak havayi işlemciye üfleyince direk iyice kavruluyor işlemci.
    Hava soğutmanin +si risksiz olurda su soğutmalarda acemiliğinize gelir sivi soğutmadan su kaçirtirsaniz pc yanar ama hava sogutmada öle bi risk yok.
    Sivi soğutmada corsair nasil rakipsiz ise hava sogutmadada noctua öle.
    Extreme overclock düşünmeyenler için iyi bir inceleme umarim yardimci olur arkadaşlara

• Yaklaşık iki senedir bu soğutucuyu kullanıyorum. Evet çok ağır bir soğutucu değil ama yine de kasada kapladığı alan küçümsenecek kadar az da değil. Benim kullandığım versiyonda fanlar 3 pin, bu yüzden uçlarına yanında verilen dirençleri bağlayarak sorunu çözdüm. onun dışında son derece memnun olduğum bir soğutucu. herkese tavsiye ederim.
  • Yıl 2019 , güzel inceleme , u12s alıp geçeceğim , inşaallah 9900K performansıda bu yöndedir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.