En ucuz 240₺ olarak gözüküyor internette. https://www.vatanbilgisayar.com/corsair-icue-sp140-rgb-pro-performance-fan.html#yorumlar |
CORSAIR iCUE SP140 102₺
-
-
Yanıyor -
Giriş egzoz kullanımına çok uygun değil deniyor alınır mı?
-
3'lü seti kontrolcüsüyle birlikte 526₺ ama sadece mağazarlarda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 1905aliGiriş egzoz kullanımına çok uygun değil deniyor alınır mı?
her turlu alınır ben kullamnıyorum. yakında teklisini 240 tl ye almıstım. 3 fan + kontrolcu bedava
-
62cfm arkadaşlar, egzoz için yeter de artar isteyen intake olarak da alabilir çok güzel :)
-
4000x kasadan önce, egzoz fanı olarak alalım, kasa daha sonra alınır))
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu argb değil sanırım. Birde 3 tane alsak birbirine bağlanır mı anakartta o kadar soket olmuyor her zaman. Msi 100r kontrolcüsüyle çalışır mı vs vs bakmam lazım iyice yazdım Google a ama ne soket fotosu gördüm nede bilgi.
Edit: bitirmişler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 20 Şubat 2021; 0:4:25 > -
120mm hocam bu -
Teklisini kacıranlar için ikili paket 232 lira
www.vatanbilgisayar.comCORSAIR iCUE SP140 2x140mm RGB PRO PERFORMANCE FAN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/corsair-icue-sp140-2x140mm-rgb-pro-led-pwm-fan.html -
Allah razı olsun hemşerim kaçırdım diye üzülmüştüm kaptım hemen
-
Bedava. Kasamız şenlensin biraz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güle güle kullanın :) -
O da bitti 😃 pazartesiye kalırsa mağazada aynı fiyatsa bakarız hem soketini görmüş oluruz -
2 li sette hub çıkıyor galiba. ben henüz kasayı almadım ama mag 100r almayı düşünüyorum nedir durum uyar mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogami -- 20 Şubat 2021; 1:19:54 > -
Pazartesi akşamı bakarım dediğim gibi hub çıkıyorsa bi ikili bide tek alırım. Bende 3 Adi fan var ses yapıyor biraz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 20 Şubat 2021; 1:32:9 > -
Web'te stokta olmayanları telefonla mağazadan teslim sipariş verebiliyor muyuz? Yoksa pazartesi mağazaya mı gitmek lazım ?
-
hocam gidip bakınca mutlaka bana da yazın olur mu @Vatov telefon edin derim.
-
bence corsairler de çok sessiz değil, değerler hikaye hangi frekansta o desibeli verdiği de önemli, corsair fanlar pancar motoru gibi çalışıyor, 2 3 gün önce bu fırsatın bildirimi geldi fan aradığım şu günlerde vatanın linklerine tıklama zahmeti bile göstermedim öyle diyeyim bıktırdı beni,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 20 Şubat 2021; 2:35:18 >
Benzer içerikler
- deepcool morpheus
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- terabox nedir
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- letgo güvenli ödeme
- sıcak fırsatlar amazon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X