Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Corsair K70 LUX RGB Cherry Mx Brown UK Klavye + Logitech G105 Türkçe Klavye Satın Al 1 Ekim 2020 12:31 1 1 Corsair K70 LUX RGB Cherry Mx Brown UK Klavye + Logitech G105 Türkçe Klavye K70 Lux RGB'nin 3 tuşu eksiktir. Bunlar x, k ve virgül tuslaridir. Ben yerine farklı tuşlar takmistim ancak alan arkadaş bunları cüzi fiyata corsair'den tedarik edebilir. Ben uğraşmak istemedim. Klavye çok temiz sıfır gibidir. Garanti yok. Resimde görüldüğü gibi temin ettiğim ekstra tuşlar da içindedir. Fiyat: 550 TL Ayrıca kullanmadığım 2 Adet G105 Klavye vardır Adet: 60TL Garanti Yok Kutu var. Temiz sorunsuz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Bykski Msi Rtx 4090 Gpu block (MSI RTX N-MS4090TRIO-X Suprim X / RTX4090) WD Black Game Drive P50 SSD 1TB USB 3.2 Gen 2, WDBA3S0010BBK-WESN SATILDI SteelSeries Apex Pro TKL RGB 2023 SSK64866 Wireless Mekanik Oyuncu Klavyesi