Şimdi Ara

Corsair Lighting Node Core sisteme farklı marka fan takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni aldığım kasaya 1 adet ARGB exhaust fanı eklemek ve stok CPU AMD fanını ARGB bir kule soğutucuyla değiştirmek istedim. Fanlara gücü bir şekilde verdim fakat her iki fanın da ARGB kablosunun ucu 3 pinli dişi. Fakat benim anakartım (ASUS Prime B450M-K II) ARGB desteklemiyor. Sistemde bu eksiklik Corsair lighting Node Core ile çözülmüş. Halihazırda 6 slotun 4'ünde fanlar takılı, kalan 2 slotu kullanmak istiyorum fakat bu slotların girişleri Corsair'in klipsli girişlerinden. 3 pinli dişi ARGB kablosunu takabilmem mümkün değil.

Günlerce araştırdıktan sonra şöyle bir kabloyla sorunumu çözebileceğimi öğrendim fakat bu kabloyu Türkiye'de bulabilmek imkansız.

https://www.ebay.com/itm/373424713804?hash=item56f1d8f04c:g:A90AAOSwzUdf-9PX&mkcid=1&mkrid=711-53200-19255-0&siteid=0&campid=5338649512&customid=4pincto3pin5050&toolid=20012&mkevt=1

Sorum ise buna muadil bir ürünü Türkiye'de nasıl/nereden bulabilirim, veya alternatif bir çözüm üretilebilir mi?

Şimdiden teşekkürler,

• Gelecekte konuyu okuyacaklar için not: Bu adaptörü Türkiye'de bulmak imkansız. Aliexpress'ten 2 tanesi her şey dahil 7 dolara gelecek şekilde sipariş verdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.