Şimdi Ara

Corsair Obsidian 550D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Corsair Obsidian 550D inventusta satışa başlanmış. Kasayı begendim. Acaba bu kasayi alip kullanan var mi ? Kasanın içi ses yalıtım malzemesi ile kaplanmış. Baska yerde var mi bilmiyorum ama üst tarafta rahatçana çıkarılabilir toz filtreside var. Birde harddisklerde titresimi onleyen malzemede kullanilmis...

Bu kasa acaba yalıtım malzemesi kullandikca koku yapar mi bir de zamanla eriyip dokulur mu ? bu kasada asiri ısı ve de koku olursa direk corsair 500r almayı dusunuyorum...
    Kasada budur...

• Hocam cm pure black kullanıyorum ses yalıtım malzemesi ile kaplı ve lastik sünger bir malzemeden imal edilmiş bir koku yapmıyor .
  • Kasa çok güzel, sonuçta Obsidian :) Son derece başarılı bir incelemesi de mevcut, göz atmanı tavsiye ederim.

O yalıtım malzemeleri zamanla deforme olmaz merak etme. Sadece temizlemezsen toz tutabilir, arada bir üflesen yeter.
  • Epey olumsuz etkliyor yalıtım malzemeleri havalandırmayı testlere bakarsanız görürsünüz zaten ,diger kasaların gerisinde kalmış .Ses olarakda çok bir farkı olacagını sanmıyorum çünkü gördügüm kadarıyla egsoz bölümünde bir yalıtım mevcut degiliŞöyle düşünün ses kaydı için bir stüdyo var her taraf yalıtımlı fakat bir kapı var ve açık bu durumda diger tarafların yalıtımlı olmasına gerek yok ses oldugu gibi dışarı çıkacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 1 Ağustos 2012; 10:28:04 >
  • Adamlar ses yalıtımı başarılı demiş. Arka çıkışlar hariç her yerde toz filtresi var. Sadece eksi yanı olarak videoda dedikleri ya soğutmayı yada sessizliği tercih edeceksin diyor. Ama bence önde 2 fan arkada 1 fan zaten varsa ve OC yapmayacaksan bu kasa fazlasıyla yetecektir. Ses yalıtımı için gerçekten işe yarıyor diyorlar videoda. Bence sessizlik isteyenlerin tercihi olacaktır bu kasa.
  • Yorumlar icin tskler...

Evet kasayi begendim. Olculeri 500r ile karsilastirmadim ama 500r iyilestirilmis ve de sessizlik isteyenler icin gelistirilmis gibi duruyor.

Ozellikle toz filtreleri ile harddisk bolumunde iyilestirme 500R de olsaydi cok iyi olurdu. Overclock yapmayacagimdan bana gore duruyor ama su asari ısı uretme, kaplamanın soyulması ve de koku yapabilme durumlari beni tedirgin etti acikcanasi...

Bakalim alirsam tüm fan yerlerini söker ön kapağı çıkarıp öyle kullanabilirim.
  • maaliyet ?
  • Kasa şuan inventus'ta en düşük 362 TL.
  • Ses yalıtım malzemesi koku yapsaydı oturma odanıza koyduğunuz koltuklardan dolayı 3-4 yıl sonra evinize girilmezdi. İçinden hava geçtiği için yeni kokusu gittikten sonra daimi bir koku yapma durumu olmaz fakat yukarıda £mre hocamın dediği gibi ses yalıtım Antec'in yaptığı gibi tamamıyla yapılırsa başarılı olur tek tarafı açık bırakırsanız yaptığınız yalıtımın çok da büyük bir etkisi olmaz bu yüzden 500R almak daha mantıklı. Öte yandan 500R zaten yeterince iyi bir kasa, eğer 500R'da olmayıp 550D'de olan bir özellik varsa sizin istediğiniz o zaman kimse bir şey diyemez fakat sadece ikisi arasında kalmaksa durum 500R almak daha mantıklı. Derseniz ki ses yalıtım bloklarını çıkartır kullanırım, o zaman da bu kasayı almak mantıklı oluyor iki türlü de kullanarak sesine kokusuna ve soğutmasına bakma şansınız olur.
  • Kapak olmasaymış daha güzel olurmuş. Ayrıca kapaklı kasalar çok kullanışlı olmuyor. Üstüne sırf obsidian diye o kadar para verilmez o kasaya çünkü kullanım açısından 400r ile 500r dan bir farkı yok çünkü iç iskeletler tıpatıp aynı.Sadece dış görünüşe para verilmiş olunur.
  • kapaklı kasaları oldum olası sevmemişimdir..
  • Arkadaşlarin dediği gibi 500r ile aynı bence yalıtımı fazla bi fark yaratmaz eğer görünüşü hoş derseniz bu kadar parayı cepten çıkaracaksaniz 600t almanız daha mantıklı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm yorumlar için tşkler...

Son dakikada değişiklik olmazsa, 500R alacam...
  • kasa gerçekden benimde çok hoşuma gitti çok şık kapağı çıkarıp kullanmayı düşünüyordum bende
    kasada birşey dikkatimi çekti oda kasanın fan takılabilen her yerinde ses yalıtım malzemesini kaldırınca delikli ızgaralar var.
    fakat öndeki fanların önündeki ses yalıtım malzemesini kaldırınca direk fanlar gözüküyor burası bence olmamış kasada soğutmayı tercih edersek kullanışlı olmaz.
  • Süper kasa bayıldım.
  • Midi Tower Corsaire Graphite 600T veya Obsidian 650D nasıl ?

Bence bu kasadan daha iyiler

Fiyatı pahalı :((
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.